top of page
  • sergioschrys

Απονομιμοποιημένη κυβέρνηση, αδύναμη αντιπολίτευση! Απόλυτη δικαίωση του ΠΥΡΙΝΟΥ ΛΟΓΙΟΥ!

Τα «απόνερα» του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, είναι πολύ ισχυρά και θα μας απασχολούν για πολύ καιρό ακόμη…

Συνέντευξη στον Λευτέρη Κατσούλη από τον Πάρι Καρβουνόπουλο


Σχόλιο από τον Πύρινο Λόγιο

Ο Λευτέρης Κατσούλης, εκλεκτός συνάδελφος και Πολιτικός Επιστήμονας, έχει ακριβώς την ίδια γνώμη με εμένα προσωπικά και δικαιώνει απόλυτα το κείμενο μου "Σήμανε To Τέλος του Ψευτορωμαίϊκου!" .

Η πρώτη φράση με την οποία ανοίγει τη συνέντευξη του σε σχετική ερώτηση από τον έγκριτο δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, ο Κατσούλης απαντά ορθά κοφτά πως" Η 9η Ιουνίου δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ ιστορικά, μιας και από εκείνη την ημέρα τελειώνει οριστικά μια κατάσταση και ακολουθεί μια άλλη, τελείως διαφορετική". Μ' άλλα λόγια, υπαινίσσεται πως το Ψευτορωμαίικο πεθαίνει, έχοντας μια κυβέρνηση ΜΗ νόμιμη και μια αντιπολίτευση εντελώς αδύναμη και το διαδέχεται μιά άλλη, μια ΝΕΑ κατάσταση πραγμάτων για την πατρίδα μας!


Πράγματι, ο Κατσούλης έχει απόλυτο δίκιο. Και στην συνέντευξη αυτή "ποταμό", ο εκλεκτός συνάδελφος αποκαλύπτει και αναλύει πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν στο άμεσο και εγγύς μέλλον.


Ο Πάρις Καρβουνόπουλος, εξαιρετικός όπως πάντα, χειρίζεται με μαεστρία την συζήτηση και αφήνει τον συνεντευξιαζόμενο να αναπτύξει τις απόψεις του στρωτά και κατανοητά.




35 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page