top of page
  • sergioschrys

Η Γη του Θεού! Εκεί που άρχισαν όλα και θα τελειώσουν όλα! (Μέρος Β')

Η Επιστροφή των Εβραίων στη Παλαιστίνη, ο εθνικισμός του Νετανιάχου και ο επιδιωκόμενος Αρμαγεδδών

"'Oταν οι Εβραίοι επιστρέψουν στη Σιών, κι ένας κομήτης σκίσει τον ουράνο, Όταν η Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία αναδυθεί,

Τότε εσύ κι εγώ πρέπει να πεθάνουμε... Από την Αιώνια Θάλασσα αναδύεται,

μαζεύοντας στρατό και υπηρέτες,

θα γυρίσει τον αδελφό εναντίον του αδελφού,

μέχρι ο άνθρωπος να μην υπάρχει πια..."


Ποιητική ωδή ως προφητεία για τον ερχομό του Θηρίου

David Seltser, "Τhe Omen", 1976



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ο εβραϊκός λαός, οι Ισραηλίτες του γένους του Αβραάμ, δεν είχαν πλέον πατρίδα ούτε γη να ριζώσουν. Για 2000 χρόνια περίπου, ο λαός αυτός παράδερνε, μετακινούμενος από χώρα σε χώρα, κουβαλώντας επάνω στις κεφαλές του το αίμα του Υιού Του Θεού. Αυτοί το είχαν ζητήσει άλλως τε, απαιτώντας να θανατωθεί ο Σωτήρας του Κόσμου μπροστά στα εμβρόντητα μάτια του ύπατου Πόντιου Πιλάτου, εξαπατημένοι από τις διεφθαρμένες ηγεσίες τους.


Σε όλα αυτά τα χρόνια, οι Ιουδαίοι στο θρήσκευμα, πέρασαν το μονοπάτι της ύπαρξης τους δια πυρός και σιδήρου. Στα χρόνια του Μεσαίωνα, διώκονταν με λύσσα από τους Παπικούς κυρίως, ενώ στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία της Κων/πολης, είχαν πολύ καλύτερη μεταχείρηση. Δημιούργησαν κοινότητες με σπουδαιότερες αυτή της Θεσσαλονίκης και αυτή της Νίκαιας, όπου συγκατοικούσαν με τους Χριστιανούς, αλλά και πάλι γκετοποιημένοι. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.


Σιγά - σιγά όμως, άλλοτε πολύ στριφνά, άλλο τε λιγότερο, πολλοί από αυτούς όχι μόνο επιβίωσαν, αλλά και απέκτησαν πλούτο και δύναμη. Ιδίως μετά την Αναγεννησιακή περίοδο και ενισχυμένοι από μια άλλη ράτσα που ασπάστηκε (πολύ περίεργο, έως ανεξήγητο) τον Ιουδαισμό, αυτή της άρχουσας τάξης των ήδη διαλυμένων και επίσης αποδιωγμένων από την χώρα τους Χαζάρων, οι Εβραίοι (είτε στο θρήσκευμα απλά, είτε εξ αίματος Αβραάμ) απέκτησαν τρομακτική δύναμη δημιουργώντας πλούτο μέσω του τραπεζικού συστήματος που εφάρμοζαν μέσα από το επάγγελμα του χρυσοχόου και του σαράφη.

Το Ιερατείο τους εξακολουθούσε να έχει μεγάλη επιρροή πάνω στον λαό, ενισχύοντας την την πεποίθηση πως ο Θεός δεν τους ξέχασε και ότι ο "Μεσσίας" θα έρθει μια μέρα και θα τους συγκεντρώσει πάλι πίσω στη "Σιών". Πολλοί όμως από αυτούς, είχαν εκσυγχρονιστεί με τα ήθη και τον τρόπο ζωής των Δυτικοευρωπαίων και ...η επιστροφή στα "πάτρια" δεν τους φαινόταν πολύ καλή ιδέα. Παραδόξως όμως, αυτή η εμμονή τόσο για τον ερχομό του Μεσσία, όσο και την επιστροφή στην Παλαιστίνη, προερχόταν κυρίως από την χαζαρική πλευρά των Εβραίων!


Κι αυτό έχει την εξήγηση του.


Το κράτος των Χαζάρων για διακόσια χρόνια κοντά, ήταν ένα κράτος πολύ δυνατό. Πολυπολιτισμικό μεν (διάφοροι τουρκογενείς λαοί ανακατεμένοι) αλλά με δυνατές βάσεις. Απλώνονταν από τον Καύκασο και γύρω από την Κασπία μέχρι τα Ουράλια κι από τον Εύξεινο Πόντο ως την σημερινή Λευκορωσία. Είχε αγαστές σχέσεις με την Αυτοκρατορία της Κων/πολης (σε σημείο μάλιστα να διαπραγματεύονταν και την προσχώρηση τους στον Χριστιανισμό) αλλά και με την Περσία του Χοσρόη του Α', ήλεγχε σε μεγάλο βαθμό τον "Δρόμο του Μεταξιού" κι ως εκ τούτου είχε αποκτήσει οικονομική δύναμη, είχε μεγάλη άρχουσα τάξη και γενικώς, ήταν η μεγάλη δύναμη στο κέντρο σχεδόν της Ευρασίας.


Το κράτος αυτό διαλύθηκε από τους Ρώς του Κιέβου με τη συνεπικουρία και της δικής μας Ρωμανίας, επειδή οι Χάζαροι το είχαν παρακάνει με τους μεγάλους δασμούς στις εμπορικές οδούς. Οι Χάζαροι το πήραν πολύ άσχημα που είδαν τους Κωνσταντινουπολίτες να συμμαχούν με τους Ρώσους του Κιέβου κι έτσι αντί να προσχωρήσουν στον Χριστιανισμό, η άρχουσα τάξη που ήταν και αρκετά μεγάλη, προσχώρησε στον Ιουδαϊσμό.


Από αυτή τη φατριά, προήλθε το γένος των Ασκεναζί Ιουδαίων. Με τους κοινούς θρησκευτικούς δεσμούς που είχαν με τους άλλους εξ αίματος Εβραίους, που δεν ήταν άλλοι από την απώλεια και εκδίωξη τους από την χωρα που είχαν δημιουργήσει, οι Ασκεναζί σχεδόν ξεπέρασαν σε φανατισμό τους άλλους, όσον αφορά τον Σιωνισμό και τον Μεσσιανισμό. Η άλωση του Τεκτονισμού τον 17ο αιώνα, είναι δικό τους έργο. Και με την δύναμη που είχαν αποκτήσει μέσω του χρήματος, αλλά και τις δυνατότητες που τους παρείχε ο ίδιος ο Τεκτονισμός, ήλεγχαν το τραπεζικό σύστημα στην Ευρώπη και μετά την Γαλλική Επανάσταση (που ήταν κι αυτή δικό τους έργο με την συνεργασία των Ιλλουμινάτων του Βάισχάουπτ), ήλεγχαν σχεδόν τους μισούς και πλέον πολιτικούς, αλλά και διανοητές του κινήματος του Διαφωτισμού.


Οι Ασκεναζί Εβραίοι, δεν περιορίστηκαν μόνο στα ευρωπαικά πλαίσια. Πέρασαν και στην Αμερική, υποκίνησαν με μαεστρία την Αμερικανική Επανάσταση για να ξεφορτωθούν τους Άγγλους και ίδρυσαν τη νέα πρωτεύουσα Ουάσιγκτον με την αγορά της γης από τους Ινδιάνους. Κατόπιν, ίδρυσαν και την Μεγάλη Στοά της Ουάσιγκτον, όπου μάγιστρος υπήρξε ο μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζώρτζ Ουάσινγκτον.


Οι Ασκεναζί Ιουδαίοι-Εβραίοι, είχαν ένα πολύ σοβαρό αβαντάζ: Υιοθετούσαν ονόματα και επίθετα των χωρών στις οποίες κατοικούσαν. Σήμερα τους ξεχωρίζουμε αμέσως, από τα επίθετα τους κυρίως. Τα περισσότερα είναι γερμανικής και φραγκικής προέλευσης όσον αφορά τους σημερινούς κατοίκους του Ισραήλ αλλά και αυτούς που εξακολουθούν να υπάρχουν στην Ευρώπη και στην Αμερική. Στην Αμερική δε, οι Ασκεναζί ξεχωρίζουν μόνο από το όνομα που χρησιμοποιούν (Μπέν, Ντέϊβιντ, Ζακ - Ζακαρία, Τζο-Τζόζεφ, Ρούμπεν κλπ) και λιγότερο από το επίθετο.


'Εχουν αφομοιωθεί τόσο πολύ με τους Αγγλοσάξωνες, ούτως ώστε να μην μπορούν οι άλλοι να εντοπίσουν την καταγωγή τους. Τουλάχιστον αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούσαν μέχρι το τέλος του Β' ΠΠ, όπου από εκεί και μετά...ελευθερώθηκαν από κάθε είδους προκατάληψη, ιδίως όταν ψηφίστηκε ο Νόμος με τον οποίο κατέστη το Ολοκαύτωμα "επίσημη γενοκτονία".


Οι Ασκεναζί Εβραίοι, δεν έγιναν ποτέ αποδεκτοί σε ίσο επίπεδο από τους Υπερορθοδόξους Εβραίους. Μεταξύ τους δεν υπάρχει συμπάθεια, διότι οι Υπερορθόδοξοι Ιουδαίοι πιστεύουν στην γραμμή του αίματος. Και αυτό παρατηρείται και σήμερα ακόμη, κυρίως στην Αμερική και στην Αυστραλία, όπου οι Υπερορθόδοξοι και οι Ασκεναζί έχουν...διαφορετικές συναγωγές! Επίσης, οι Ασκεναζί χρησιμοποιούν περισσότερο την Καμπάλα απ' ότι τις παραδοσιακές τελετές των Ιουδαίων. Είναι οπαδοί του Αποκρυφισμού περισσότερο παρά της Τορά.


Πώς επέστρεψαν οι Εβραίοι στη Σιών


Η επιστροφή των Εβραίων στη "Σιών", υπήρξε καθαρό έργο της βρώμικης και βδελυρής οικογένειας Ρόθτσάιλντ σε συνεπικουρία - πολύ αργότερα - με τους Ροκεφέλλερ. Από την αρχή, ως το τέλος.


Όπως σημείωσα και πιο πάνω, οι περισσότεροι Εβραίοι που είχαν ήδη ριζωσει και δημιουργήσει περιουσίες και απογόνους, δεν καλόβλεπαν αυτή την ...βίαιη ώθηση προς μια γή πού ούτε την γνώριζαν, ούτε ήξεραν τι συνθήκες θα αντιμετωπίσουν. Αυτό που τους ζόριζε δε περισσότερο, ήταν το θρήσκευμα των κατοίκων, αλλά και η ράτσα τους η ίδια.


Όσο λάτρευαν τον Πατριάρχη τους Αβραάμ και τη γυναίκα του Σάρα, αλλο τόσο μισούσαν την Άγαρ, την υπηρέτρια του Αβραάμ και τους απογόνους του γιού της Ισμαήλ. Το μίσος αυτό, δεν ήταν μόνο της εποχής εκείνης. Υπήρχε ανέκαθεν.

Μισούσαν τα πάντα σε αυτούς. Από τη θρησκεία τους, που την θεωρούν "αίρεση" και όχι θρησκεία, μέχρι και τις τελετουργίες τους, που τις θεωρούν βλάσφημες. Ακόμη μισούν και την ονομασία που έχουν δώσει στο Θεό (Αλλάχ αντί για Γιαχβέ) και που τη θεωρούν ως βλασφημία. Πώς θα μπορούσαν λοιπόν να πάνε να μείνουν εκεί, αφήνοντας τα υπάρχοντα τους και τις περιουσίες τους;


Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το ζήτημα. Η Παλαιστίνη δεν ήταν ελεύθερη. Η εποχή για την οποία μιλώ, η Παλαιστίνη ήταν ακόμη υπό Οθωμανική κατοχή.

Μπορεί να θεωρείται ως ο πρώτος μαζικός εποικισμός της Παλαιστίνης τον 14ο αιώνα από χιλιάδες εβραίους που εφευγαν από την Ισπανία για να γλυτώσουν από τα βασανιστήρια της Ιεράς Εξέτασης, αλλά αυτό δεν στέκει λογικά ως τέτοιος. Διότι δεν ήταν μια μαζική κίνηση εθελοντική, αλλά μια βίαιη ώθηση ενός κομματιού του πληθυσμού που κινδύνευε από τα φανατικά και άγρια ένστικτα μιας μερίδας παραφρόνων Παπιστών. Παρ' όλα αυτά, πολλοί ιστορικοί επιμένουν πως ήταν εθελούσια, όπως ο άγγλος Ιστορικός Ρίτσαρντ Οντμουρ. Κατ' εμε, είναι ψευδέστατο.


Ο απλός λαός των διασκορπισμένων Εβραίων, είχε γαλουχηθεί με την αναμονή του Μεσσία, ο οποίος αυτός Μεσσίας θα τους ελευθέρωνε και θα ελευθέρωνε επίσης και την Παλαιστίνη, όπου και θα στεφόταν βασιλέας του Ισραήλ, θα καθάριζε την περιοχή από τους αλλόθρησκους με τη δύναμη του Θεού (ό,τι ακριβώς είχε γίνει και στην εποχή του Αβραάμ όπου καταστράφηκαν τα Σόδομα και εξαφανίστηκαν άλλοι λαοί, αλλά και στην εποχή του Δαβίδ, όπου ο ίδιος αυτός βασιλέας αλλά και οι διάδοχοι του, "καθάρισαν" την περιοχή για να κατοικηθεί μόνο από τους Ισραηλίτες) και θα καλούσε πλέον όλον τον εβραϊκό λαό να κατοικήσει στην ανακτημένη εκ νέου πατρίδα. Το Σιωνιστικό Κίνημα των Ασκεναζί Εβραίων όμως, έλεγε πράγματα...ανήκουστα. Χωρίς καν ακόμη να έχει υπάρξει έστω κι ένα σημείο του ερχομού του Μεσσία, πώς αυτοί επέμεναν στην μετακόμιση; Και μάλιστα στην καρδιά του Μουσουλμανισμού;


Στο πόνημα μου "Γιατί δεν μπορεί να αποφευχθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!", αναφέρω την ύπαρξη μιας επιστολής ενός επιφανούς Μασόνου και Σατανολάτρη, του πρώην στρατηγού του Εμφυλίου Πολέμου Albert Pyke, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον αρχηγό του Τάγματος των Illuminati της Ιταλίας του 19ου αιώνα, Τζιουζέπε Μαντσίνι, έγραφε για την σχεδιασμένη μελλοντική ύπαρξη τριών Παγκοσμίων Πολέμων, απαραίτητων στο να ανασχεθεί ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός από τη μία και από την άλλη, να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή των Εβραίων στην πατρίδα τους, την Παλαιστίνη. Η πρώτη συνιστώσα που αφορούσε την ανάσχεση της Ορθοδοξίας που εκπροσωπούνταν από την πανίσχυρη Ρωσία (η Ελλάδα ήδη βρισκόταν σε κατάσταση αποικιακή και υπό έλεγχο) επετευχθη μέσω του Α' ΠΠ και την επανάσταση των Μπολσεβίκων, οι οποίοι εφάρμοσαν μέσες άκρες την ιδέα του Κομμουνισμού στη Ρωσία, διαλύοντας το τσαρικό καθεστώς και εγκαθιστώντας μια προλεταριακή δικτατορία, με κύρια συνιστώσα την επιβολή δια της βίας της αθεΐας. Και ο Β' ΠΠ, για να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή των Εβραίων στη...Σιών.


Το σχέδιο αυτό, μπήκε σε εφαρμογή κατά τα τέλη του 19ου αιώνα, με την υποστήριξη δύο μεγάλων οικογενειών του χρήματος: Του Οίκου των Ροθτσάιλντ και του Οίκου των Ρόκεφέλερ της Αμερικής. Ασκεναζί Εβραίοι αμφότεροι.

Ο Βαρώνος Έντμοντ Τζέιμς ντε Ροθτσάιλντ, από τον Οίκο των Ροθτσάιλντ της Γαλλίας, ανέλαβε να το πραγματοποιήσει, συγκεντρώνοντας πολλές φτωχές οικογένειες Εβραίων και αφού ήρθε σε επαφή με τον ίδιο τον σουλτάνο Αμπντούλ Χαμίτ τον Β', ανέλαβε να αγοράσει στρέμματα γής από Οθωμανούς της Παλαιστίνης για να τους εγκαταστήσει εκεί, παρέχοντας τους και ένα μεγάλο ποσό για να σταθούν στα πόδια τους. Οι περιοχές αυτές βρισκόταν στα μέρη της Σαμάρειας, της δυτικής όχθης του Ιορδάνη και του σημερινού Τέλ Αβίβ. Όταν η Παλαιστίνη πέρασε πλέον στα χέρια της Αγγλίας και δημιουργήθηκε το Κρατος της Παλαιστίνης υπό Βρετανική Εντολή, ο Έντμοντ Τζέιμς ντε Ροθτσάιλντ, ίδρυσε τον Οργανισμό "Παλαιστινιακή Ένωση Εβραϊκού Αποικισμού (PICA)" με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων κι από άλλους επιφανείς (Ασκεναζί) Εβραίους, ώστε να αγοραστούν κι άλλες μεγάλες εκτάσεις (έφτασαν μέχρι τον τεράστιο αριθμό των 125.000 στρεμματων δηλαδή 50.500 περίπου εκτάρια γης) όπου και ιδρύθηκαν επιχειρήσεις, εργοστάσια, αγροκτήματα κλπ για να δημιουργηθεί μια οικονομική βάση γερή. Τα "καραβάνια" των φτωχών Εβραίων πλήθαιναν μέσω του οργανισμού αυτού ο οποίος προωθούσε και την μετεγκατάταση, όπου εκεί βρήκαν αμέσως δουλειά και γη για να χτίσουν τα σπίτια τους. Όλα αυτά όμως δεν άρεσαν καθόλου στους Ισμαηλίτικους πληθυσμούς της Παλαιστίνης, που φοβόταν μήπως οι Εβραίοι γίνουν...πλειοψηφία και τους απωθήσουν από τα μέρη τους, όπου ζούσαν αυτοί εκεί πάνω από μιάμισι χιλιετηρίδα. Τους καθησύχαζε κάπως η Βρετανική εποπτεία, μιας και γνώριζαν ότι οι Αγγλοι δεν παραδίδουν εύκολα τις...εποπτείες τους.

Λογάριαζαν όμως πολύ λάθος. Και το λάθος τους, ήταν ότι δεν υπολόγισαν τον παράγοντα Χίτλερ και τη Ναζιστική Γερμανία.


Οι Ροθτσάιλντ, γνώριζαν πολύ καλά πως η ίδρυση μιας κρατικής εβραϊκής οντότητας, ήταν από δύσκολη έως και...ακατόρθωτη μέσω ενός κανονικού δρόμου. Η Διακήρυξη Μπάλφουρ, που υπέγραψε ο επίσης Ασκεναζί Εβραίος και υπουργός Εξωτερικών Άρθρουρ Τζέιμς Μπάλφουρ μεταξύ της βρετανικής κυβέρνησης και των Ροθτσάιλντ δεν ήταν αρκετή, παρά το γεγονός ότι προστέθηκε στη Χάρτα της τότε "Κοινωνίας των Εθνών" (ο πρώτος ΟΗΕ) και βεβαίωνε ότι μπορούν όσοι Εβραίοι θέλουν να μείνουν σε ένα κομμάτι της Παλαιστίνης, χωρίς όμως να πειραχθούν τα δικαιώματα των άλλων εθνοτήτων που έμενα εκεί. Εξ άλλου, από ένα σημείο και μετά, οι Αγγλοι είχαν αρχίσει να δημιουργούν προβλήματα στον εποικισμό, φοβούμενοι εξεγέρσεις από τους Ισμαηλίτες μουσουλμάνους. Μάλιστα το 1939, η αγγλική κυβέρνηση επέβαλε αυστηρούς περιορισμούς στη μετανάστευση των Εβραίων και στο δικαίωμα τους να αγοράζουν γη στην Παλαιστίνη, μιας και οι Άραβες είχαν αρχίσει να εξεγείρονται και να διαμαρτύρονται εντόνως μπροστά στο Κυβερνείο της Ιερουσαλήμ.


Ακόμη και ο Β' ΠΠ να εκραγεί, αυτός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει πανάκεια για την - με τη βία - ανάδειξη Ισραηλινού Κράτους.

Επρεπε να γίνει κάτι άλλο.

Κάτι πολύ βίαιο και πολύ αιματηρό που να προκαλέσει σόκ στην διεθνή κοινότητα.

Και το βρήκαν στο πρόσωπο του Χίτλερ.


Ο Χίτλερ ήταν αποκρυφιστής και το γνώριζε ο Εντμουντ ντε Ροθτσάιλντ. Ήρθε λοιπόν σε επαφή με τον ξάδερφο του 2ο Βαρώνο Βάλντερ Ρόθτσάιλντ που έμενε στη Νυρεμβέργη, να πλησιάσει τον Χίτλερ όταν αυτός έβγαινε από τη φυλακή και να τον χρηματοδοτήσει για να χτιστεί το νέο Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα. Γνώριζε πολύ καλά ότι ο Χίτλερ θεωρούσε τον εβραϊκό θύλακα ως την αιτία που η Γερμανία είχε χρεωκοπήσει καθώς και το απύθμενο μίσος του εναντίον των Εβραίων γενικώς και αυτά του τα χαρακτηριστικά θα εξυπηρετούσαν τέλεια τα σχέδια των Σιωνιστών, που δεν ήταν άλλα από τη δημιουργία μιας "εβραϊκής τραγωδίας", η οποία θα αποτελούσε και το μεγάλο όπλο στο να εκβιαστεί η διεθνής κοινότητα και να συναινέσει στη δημιουργία εβραϊκού κράτους .


Πράγματι, ο Χίτλερ με το που ανέλαβε την εξουσία το 1933, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να δημιουργήσει τα ειδικά Τάγματα Ασφαλείας ΕςΕς, για να τα χρησιμοποιήσει ως κύριο μοχλό δίωξης των Εβραίων της Γερμανίας. Απο εκεί και μετά, ξεκινάει το απίστευτο δράμα χιλιάδων απλών Εβραίων, που η χιτλερική μανία τους έσπρωχνε στον αφανισμό.


Στις χώρες που κατελάμβανε ο γερμανικός στρατός, η πρώτη μέριμνα ήταν να βρεθούν οι Εβραίοι που κατοικούσαν σε αυτές. Στην κατεχόμενη Πολωνία, εξοντώθηκαν και ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους πάνω από 200,000 Εβραίοι. Στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Ουκρανία, εξοντώθηκαν επίσης πάνω από ένα εκατομμύριο Εβραίοι, οι οποίοι είτε δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, είτε οδηγήθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όπου υπήρχαν Εβραίοι, σε όποια από τις κατεχόμενες χώρες ζούσαν, η πλειονότητα τους συγκεντρώθηκε και εξολοθρεύτηκε. Στην Ουγγαρία μάλιστα, έδρασε ο γνωστός μας Διεθνιστής και Καμπαλιστής Ασκεναζί Εβραίος Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος σε ηλικία μόλις 15 ετών, κατέδιδε στα γερμανικά ΕςΕς όποιους Εβραίους εύρισκε έναντι γερής αμοιβής. Το παραδέχθηκε ο ίδιος, ομολογώντας κυνικά προς τον εμβρόντητο δημοσιογράφο, ότι "Ήταν βρώμικη δουλειά, αλλά αν δεν την έκανα εγώ, θα την έκανε κάποιος άλλος. Οπότε, γιατί όχι εγώ"


Η "δουλειά" που ήθελαν οι Σιωνιστές Ασκεναζί Εβραίοι δολοφόνοι, πέτυχε και με το παραπάνω. Τα κτηνώδη τους ένστικτα, δεν σταμάτησαν ούτε μπροστά σε ένα ιδιαιτέρως ειδεχθές, διεθνές Εγκλήμα. Η γενοκτονία αυτή καθ' αυτή, όχι μόνο έφερε τους Εβραίους στην...πρώτη σελίδα μετά τον πόλεμο, αλλά και η ίδια η Βρετανία αναγκάστηκε, μπροστά το απαίσιο αυτό έγκλημα, να συναινέσει στο να δημιουργηθεί Κράτος στην κατεχόμενη από αυτούς Παλαιστίνη. Εκατομμύρια απλού αθώου λαού θυσιάστηκαν στον βωμό του Βάαλ (ο θεός των Καμπαλιστών) προκειμένου να γίνει εφικτό το σχέδιο της "επιστροφής".

Ένα σχέδιο, που ο ίδιος ο Θεός απέρριψε με βδελυγμία εξ αρχής...


Το Ισραήλ ως Κράτος, δεν ησύχασε ποτέ... Η Κατάρα του Θεού ποτέ δεν έφυγε!


Ο πρώτος πρωθυπουργός του νεοσύστατου Ισραηλινού κράτους (Χάρτης αριστερά με το πράσινο φόντο) το 1948, ήταν ο φανατικός Σιωνιστής και μέλος της Μασονικής Στοάς του Λονδίνου Νταβίντ Μπέν Γκουριόν, ο οποίος είχε προηγουμένως παρελθόν ακτιβιστικό, μιας και υπήρξε μαχητικός υποστηρικτής του Σιωνισμού μέσα στην Παλαιστίνη. Οι Άραβες Ισμαηλίτες κατάλαβαν - έστω και αργά - ότι οι Αγγλοσάξωνες τους έστησαν παγίδα και εξεγέρθηκαν. Τότε ξέσπασε και ο Πρώτος Αραβοϊσραηλινός Πόλεμος. Και δεν ξέσπασε μόνο στο εσωτερικό του νεοσύστατου κράτους. Εξεγέρθηκαν και τα γύρω κράτη. Συρία, Ιορδανία (Υπεριορδανία τότε), Αίγυπτος και Ιράκ εισέβαλαν στα εδάφη του Ισραήλ και δημιουργήθηκε εκτενέστατο πολεμικό επεισόδιο. Βεβαίως οι Άραβες έχασαν μιας και οι δυνάμεις που στήριζαν το Ισραήλ ήταν κατά πολύ ανώτερες και μάλιστα οι Ισραηλινοί, έκλεψαν και ενα 60% έδαφος από αυτό που είχε αρχικά συμφωνηθεί στον ΟΗΕ για τους Άραβες. Το οποίο αυτό 60%, περιλαμβάνει και την Ιερουσαλήμ. Αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Ακολούθησαν κι άλλοι πόλεμοι όπως ο Δεύτερος Αραβοισραηλινός Πόλεμος, γνωστός και ως "Πόλεμος των Έξη Ημερών" (κέρδισε το Ισραήλ καταλαμβάνοντας τη χερσόνησο του Σινά, τη Λωρίδα της Γάζας, τη Δυτική Όχθη και τα Υψώματα του Γκολάν), αυτός του Γιομ Κιπούρ του 1973, όταν και πάλι οι Αιγυπτιο-συριακές δυνάμεις επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά την ημέρα της ιερότερης θρησκευτικής γιορτής των Εβραίων, αυτή τη φορά με επιτυχία (το Ισραήλ σώθηκε στο παρά πέντε μέσω της αμερικανικής παρέμβασης επί προεδρίας Νίξον και υπουργού Εξωτερικών Κίσσινγκερ), ο πόλεμος του Λιβάνου το 1982, η Ιντιφάντα στα κατεχόμενα της Δυτικής Όχθης η οποία δεν τελείωσε ποτέ κλπ. Χώρια οι σχεδόν κάθε μήνα φασαρίες μεταξύ των Ισμαηλιτών και των Εβραίων, που καταλήγουν με νεκρούς και τραυματίες εκατέρωθεν.


Από τότε και μέχρι σήμερα, αυτή η περιοχή και τα ζητήματα που την αφορούν, συνοψίζονται από την διεθνή κοινότητα ώς "Μεσανατολικό Ζήτημα", το οποίο δεν έχει μέχρι σήμερα διευθετηθεί.


Οι πόλεμοι που ακολούθησαν, προκλήθηκαν κυρίως από το βάρβαρο Σιωνιστικό καθεστώς, που κουβαλάει στις πλάτες του ακόμη και το ειδεχθές έγκλημα του Ολοκαυτώματος.

Οι Σιωνιστές που διοικούν πλέον το Ισραήλ, καθώς και οι αντίστοιχοι τους που κυβερνούν τις ΗΠΑ (βαθύ κράτος) και το Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν τον πρώτο λόγο για την τύχη της "Γης του Θεού".

Κάνουν όμως ένα πολύ σημαντικό λάθος.

Αγνοούν τον ίδιο τον Θεό, ο οποίος είναι ο πραγματικός "ιδιοκτήτης" της γης αυτής. Κι ο οποίος τυγχάνει να έχει...πολύ διαφορετικά σχέδια απ αυτά που έχουν αυτοί.

Κι απ τις δυό πλευρές...


Ο Νετανιάχου και ο πόλεμος που επιδιώκει


Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, μόνο τυχαίος δεν είναι. Πρόκειται για έναν φανατικό μέχρι κεραίας Σιωνιστή, εβραϊκής και όχι χαζαρικής καταγωγής, ο οποίος κυβερνάει τη χωρα σχεδόν απολυταρχικά. Το κόμμα στο οποίο προεδρεύει, είναι τον πλέον σκληροπυρηνικό συντηρητικό κόμμα, που προωθεί και υποστηρίζει τους εποικισμούς και τους διωγμούς γενικά των Ισμαηλιτών Μουσουλμάνων και το δόγμα του είναι "Μία Γη, ένας Ισραήλ". Ο Νετανιάχου είναι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός του Ισραήλ με τρείς γεμάτες θητείες και με την τωρινή τέσσερις. Η πολιτική του στηρίζεται πάνω στην ιδιαίτερη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα του Μεσανατολικού και δεν διστάζει ακόμη και να παραβιάσει σημαντικούς ανθρωπιστικούς κανόνες, προκειμένου να φτάσει στον σκοπό του. Από την σκληρότητα αυτή, δεν εξαιρείται ούτε ο ίδιος ο λαός του, τον οποίο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid, τον εμβολίασε κατά 98,7% επιβάλλοντας μέτρα ιδιαζόντως ειδεχθή. Οι παρενέργειες των εμβολίων της Pfizer σκότωσαν ή τραυμάτισαν σοβαρά πάνω από 30.000 ισραηλινούς και ο κατάλογος μεγαλώνει συνεχώς από τους συνεχείς ξαφνικούς θανάτους. Ήταν αυτός ο ίδιος τελικά που πρωτοέβγαλε το...σύνθημα "εμβολιαστείτε για να έρθει γρηγορότερα ο Μεσσίας" και όχι ο Ναφτάλι που τον διαδέχθηκε τον Νοέμβρη του 2021 και που το ξεστόμισε δημοσίως, ρεζιλεύοντας τον εαυτό του.


Ο Νετανιάχου, είναι υπέρμαχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπως την χαράσσουν οι Διεθνιστές του WEF, αλλά από την Νέα Τάξη αυτή, απλά...εξαιρεί το Ισραήλ. Με τον Τζώρτζ Σόρος μάλιστα, βρίσκονται κυριολεκτικά στα μαχαίρια επειδή ο πρώτος, προσπάθησε αρκετές φορές μέσω των ΜΚΟ του να επιβάλλει ροές μεταναστών ή να προωθήσει την Woke agenta και βρήκε κλειστές τις πόρτες και έναν οργισμένο Νετανιάχου. Γι αυτό και οι Διεθνιστές στην ουσία, δεν τον συμπαθούν και γι' αυτό βλέπουμε αυτή την ...όχι και τόσο κατανοητή πολιτική των ΗΠΑ, που από τη μία διαλαλεί πως στηρίζει το Ισραήλ, αλλά από την άλλη σφάζεται με τον Νετανιάχου.


Ο Ναφτάλι ήταν περισσότερο συνεργάσιμος αλλά τον τελείωσαν γρήγορα οι υπερσυντηρητικοί κύκλοι που στηρίζουν το κόμμα του "Λικούντ", ξαναφέροντας πίσω τον Νετανιάχου.


Ο Διεθνισμός που προωθούν οι Ασκεναζί Εβραίοι της παρέας του Σβάμπ και των Ροθτσάλντ, δεν κάνει διακρίσεις. Κι ο Νετανιάχου είναι εχθρός τους. Να γιατί ο σκληροπυρηνικός αυτός πολιτικός, με την πρώτη ευκαιρία επισκέφθηκε τον Ντόναλντ Τράμπ, στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, ο οποίος Τράμπ τον διαβεβαίωσε πως είναι με το μέρος του και τον στηρίζει απεριόριστα. Το είδαμε άλλως τε αυτό, όταν ο Τράμπ υποστήριξε άμεσα την μεταφορά της πρωτεύουσας του Ισραήλ, από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ ενώ οι Διεθνιστές εξαπέλυαν μύδρους εναντίον του.


Πάμε τώρα στα σημερινά.


Όταν είχε συμβεί το γεγονός της ξαφνικής επίθεσης της Χαμάς με πυραύλους εναντίον του Ισραήλ, είχα γράψει ένα άρθρο σχετικό με το συμβάν αυτό, με τίτλο "Το «Σπαθί του Γεδεών»…έσπασε, φέρνοντας το Χάος και τη μεγάλη Σύγκρουση" προσπαθώντας να ...αποκωδικοποιήσω - δεν ξέρω αν το κατάφερα εν τέλει - το σχεδόν απίστευτο συμβάν. Η επίθεση όπως εξελίχθηκε, απλά...δεν είχε νόημα! Διότι η ισραηλινή ΜΟΣΣΑΝΤ, η οποία ξέρει μέχρι και τι νούμερο σουτιέν φοράνε οι γυναίκες των Παλαιστινίων, "αιφνιδιάστηκε" από την επίθεση αυτή και δεν φταίει το γεγονός της εθνικής γιορτής του Γιόμ Κιπούρ που βρισκόταν σε εξέλιξη εκείνη τη μέρα.


Η Μοσσάντ όμως, ουδέποτε ετέθη σε ...χαλάρωση ή είχε χάσει "επεισόδιο" της καθημερινής εξέλιξης των γεγονότων. Παρακολουθούσε τους πάντες. Είχε μάτια παντού. Κυρίως στη λωρίδα της Γάζας, απ όπου ήρθε η επίθεση. Ήξερε πού βρισκόταν κάθε λεπτό οι αρχηγοί της Χαμάς και της Χεζμπολάχ. Παρακολουθούσε μεσω δορυφόρων κάθε κίνηση τόσο στον θύλακα της Γάζας, όσο και σε αυτόν της Δυτικής όχθης. Τα μόνιτορς της διαβόητης υπηρεσίας, ήταν και είναι ανοιχτά 24 ωρες το 24ωρο. Και οι πληροφορίες έρρεαν από παντού, γεμίζοντας τα μαιλ των πρακτόρων και των γραφειοκρατών. Δεν υπήρχε ούτε λεπτό στο να μείνει η ΜΟΣΣΑΝΤ κενή από πληροφορίες για τον οποιονδήποτε και για οτιδήποτε. Μέχρι και τους ...ψαράδες της Ισλανδίας(!) παρακολουθούσαν! Ναί, όπως το διαβάζετε!


Πώς λοιπόν, αυτή η υπηρεσία...πιάστηκε στον ύπνο; Γι αυτό ακριβώς το σημείο, ουδέποτε ακούστηκε έστω μια εξήγηση που να χρίζει...λογικής. Η δικαιολογία "αιφνιδιασμός" δεν υπάρχει, διότι...όσα χρόνια ζωής έχει αυτή η υπηρεσία, ουδέποτε υπέστη...αιφνιδιασμό. Ο μόνος που θα μπορούσε να ισχυριστεί...αιφνιδιασμό, ήταν μόνο ο Νετανιάχου και ουδείς άλλος.

Οι ρουκέτες επίσης, εκτοξεύτηκαν από μέρη όπου υπήρχε καθαρή ορατότητα, τουλάχιστον από τους δορυφόρους. Και φυσικά η επίθεση που ακολούθησε στη συνέχεια από άνδρες της Χαμάς, ξεκίνησε μέσα από τις στοές που ήδη παρακολουθούσε μέσω μικροκάμερων που είχαν τοποθετήσει εκεί εξαγορασμένοι μουσουλμάνοι πράκτορες της Μοσσάντ.

Τίποτε από αυτην την επίθεση δεν βγάζει νόημα. Εκτός...

Εκτός εάν δεχθούμε το...υπερβατικό, δηλαδή την συνωμοσιολογία, η οποία λέει ξεκάθαρα ότι το έργο ήταν...καθαρή δουλειά των Διεθνιστών! Γιατί; Μα για τον απλούστατο λόγο στο να βρεθεί μια καθαρή αιτιολογία στο να πεταχτεί έξω από την πρωθυπουργία ο αντιπαθητικός Νετανιάχου!

Τόσο απλά!


Τα όπλα των μαχητών της Χαμάς, όπως φαινόταν να τα καραδαίνουν σε βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει αστραπιαία στο YouTube, ήταν...αμερικανικής κατασκευής! Όπως και ορισμένες από τις ρουκέτες που έπεσαν στους χώρους εορτής των Ισραηλιτών.

Πού τα βρήκαν αυτά τα όπλα οι της Χαμάς; Από πού τα αγόρασαν; Οι Ιρανοί που υποτίθεται ότι τους ελέγχουν, δεν έχουν τέτοια όπλα. Οπότε; Πόθεν;


Μία θεωρία η οποία στέκει, είναι να τους τα προμήθευσε ο ...Ζελένσκι, ο οποίος φυσικά τα πήρε από τις ΗΠΑ στα πλαίσια της βοήθειας προς την Ουκρανία. Κι αυτό διαπιστώθηκε εκτός των άλλων από ελέγχους που έκαναν οι αμερικανοί και κατηγόρησαν τον Ζελένσκι ότι κάνει συν τοις άλλοις και λαθρεμπόριο όπλων! Επομένως, δεν είναι απίθανο να προήλθαν από αυτόν. Ο αμερικανός πρώην αναλυτής της CIA Σκότ Ρίττερ, είχε αναρτήσει ένα κείμενο που μεταφράστηκε και αναρτήθηκε στο ιστολόγιο "Κανένα Ζόρι", ισχυριζόμενος ότι τα όπλα της Χαμάς, προέρχονται πράγματι από την Ουκρανία και τον Ζελένσκι. Δεν δόθηκε περαιτέρω δημοσιότητα για το κείμενο αυτό. Ισως να το ...έθαψαν οι Διεθνιστές για τους γνωστούς λόγους. αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, ίσως να σας βοηθήσει να βγάλετε κι εσείς τα συμπεράσματα σας.


Εαν δεχθούμε λοιπόν όλα τα παραπάνω ως μια θεωρία που μπορεί να σταθεί, εύκολα βγάζουμε το συμπέρασμα. Ήταν καθαρή δουλειά των Διεθνιστών του Iερατείου του WEF, απλά και μόνο για να βγεί από τη μέση ο Νετανιάχου, λόγω...ανικανότητας!

Ο Νετανιάχου όμως, είναι σκληρό καρύδι, πολύ πιο σκληρό απ' ό,τι νόμιζαν τα "σαΐνια" των Διεθνιστών. Και όπως είναι και σκληροπυρηνικός Σιωνιστής, το συμβάν αυτό το θεώρησε ως ...μέγιστη ευκαιρία για να "τελειώνει" με το "μίασμα" των Ισμαηλιτών Παλαιστινίων. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, αντέδρασε απόλυτα δυναμικά. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, εφάρμοσε τη...μέθοδο του Γεδεών, δηλαδή τον νόμο του...ξίφους που δεν καταλαβαίνει από ανθρωπιά. Σφαγή λοιπόν μέχρι που να μην απομείνει ούτε ένας από αυτούς.


Αυτό ακριβώς όμως το σημείο αναφοράς, θέτει κι άλλο ένα ερώτημα: Πόσο "ενήμερη" ήταν η κυβέρνηση Μπάϊντεν και ο συρφετός της για τις προθέσεις των Διεθνιστών; Ή να το θέσω διαφορετικά. Αν δεχθούμε ότι οι Διεθνιστές έχουν ως άκρη του δόρατος την κυβέρνηση - μαριονέτα των Μπάιντεν - Καμάλας, σε ποιό βαθμό την ενημερώνουν - αν την ενημερώνουν, για τα σχέδια τους; Μήπως αυτοί είναι απλές μαριονέτες και οι Διεθνιστές δρούν ανεξάρτητα από αυτούς; Και αυτό το καταλαβαίνουμε μέσα από τις εξελίξεις που δείχνουν ότι οι Δημοκρατικοί, μάλλον δεν είχαν ιδέα περί τίνος επρόκειτο να συμβεί. Και φυσικά, η αντίδραση του Νετανιάχου, τους έφερε σε τρομερά δύσκολη θέση! Από τη μία να λένε πως "Είμαστε στο πλευρό του Ισραήλ" κι από την άλλη να κατηγορούν ευθέως τον Νετανιάχου ότι...θέλει να τους εμπλέξει σε πόλεμο που δεν επιθυμούν, τουλάχιστον για την ώρα!


Δεν βγάζουν νόημα όλα αυτά, εκτός αν δεχθούμε αυτό που ανέφερα πιο πάνω. Ότι δηλαδή οι Δημοκρατικοί ...αιφνιδιάστηκαν κι αυτοί!

Εκτός - το πλέον ακραίο βεβαια - να είναι ΚΑΙ αυτοί στο κόλπο και να το παίζουν...οσίες παρθένες! Τι άλλο να υποθέσω πλέον!


Στο μεταξύ, η πλευρά Σόρος, το μόνο που κάνει είναι να...παρακινεί τους φοιτητές των αμερικανικών πανεπιστημίων στο να διαμαρτύρονται εντόνως κατά της βίας των Ισραηλιτών και μάλιστα με βίαιες αντιδράσεις! Φασαρίες, διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις και τέτοια φαιδρά.

Τι στα κομμάτια παίζεται;


Ο Νετανιάχου πάντως, κάνει αυτό που θα έκανε κάθε...αξιοπρεπής Σιωνιστής. Το τραβάει μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο. Σκοτώνει τους αρχηγούς της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, προκαλεί στα ίσια το Ιράν και τις άλλες χώρες του μουσουλμανικού τόξου, προσπαθεί να σύρει στον πόλεμο αυτό ακόμη και την Τουρκία του Ερντογάν (επίτηδες, για να τον εξευτελίσει ΚΑΙ αυτόν) και να ελπίζει πως σε αυτόν τον πόλεμο, θα συρθεί, θέλει δε θέλει και η Αμερική των Δημοκρατικών.

Μ' άλλα λόγια, εκμεταλλεύεται τις προσδοκίες των υπερσυντηρητικών όχι απλά για να μείνει στην εξουσία ακλόνητος, αλλά για να δημιουργήσει μια χαοτική κατάσταση υπέρ του Ισραήλ! Ακόμη και μέχρι να δημιουργηθεί...Αρμαγεδδώνας! Δηλαδή, ο Γ' ΠΠ ή καλύτερα, η 4η φάση του Γ' ΠΠ.


Η θεωρία της...ανατροπής


Υπάρχει όμως κι ένα άλλο σημείο, το οποίο "δείχνει" μια νέα συνιστώσα. Υπήρξε μια είδηση που έλεγε ότι οι Αιγύπτιοι, γνώριζαν(!) ότι η Χαμάς είχε σχέδιο στο να χτυπήσει σύντομα το Ισραήλ. Και προειδοποίησαν τον Νετανιάχου, τέσσερις μέρες πριν αυτό συμβεί. Δεν την ενστερνίστηκαν πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία, αλλά την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Αιγύπτου, κατηγορώντας μάλιστα την ηγεσία του Ισραήλ για...ολιγωρία!


Αν λοιπόν δεχθούμε ότι τουλάχιστον ο Νετανιάχου γνώριζε, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Αν γνώριζε αυτός, θα γνώριζε και η ΜΟΣΣΑΝΤ. Κι αν γνώριζε και η ΜΟΣΣΑΝΤ και το άφησαν να συμβεί, τότε πρόκειται για βέβαιη δουλειά των Διεθνιστών αλλά σε άλλη φάση. Όχι για να βγάλουν απ τη μέση τον Νετανιάχου - σύμφωνα με το πρώτο συμπέρασμα - αλλά για να συνεργαστούν μαζί του εκμεταλλευόμενοι το πάθος του για "Τελική Λύση" στο ζήτημα των Παλαιστινίων. Μια "Λύση", που θα οδηγήσει νομοτελειακά σε Παγκόσμιο Πόλεμο, μιας και στην Ουκρανία η Ρωσία είχε ήδη κλειδώσει τη νίκη και το ΝΑΤΟ βρίσκεται εκτεθειμένο και σε δύσκολη θέση.


Πάντως, όπως και να έχει το πράγμα, το Ισραήλ και ο Νετανιάχου, έχοντας ήδη προκαλέσει σε βαθμό που δεν παίρνει άλλο, όλους τους εχθρούς από τους οποίους έχει περικυκλωθεί. Λιβανέζους (Χεζμπολάχ), Σύριους, Πέρσες, Χούθι και ...τέλος πάντων, όσους έχουν ενστερνιστεί την αραβική κουλτούρα και θρησκεία. Και η πρόκληση αυτή, όσο δεν υπάρχει ουσιαστική αντίδραση (το Ιράν μέχρι στιγμής, έχει αρκεστεί μόνο σε ...φωνές, αλαλαγμούς και απειλητικές κραυγές), τόσο θα εντείνεται. Η Αμερική, με τα χίλια ζόρια βέβαια, έχει ήδη κατεβάσει στόλο οπλισμένο με πυραύλους μέσου βεληνεκούς τόσο στη Μεσόγειο, όσο και στον Περσικό. Βρίσκεται δηλαδή σε στάση...αναμονής.


Το γεγονός ότι έχει ανακατατευτεί και η Ρωσία, μέσω των επισκέψεων Σοϊγκού στο Ιράν, αυτό κάνει την κατάσταση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Πάντως, μέχρι στιγμής, υπάρχει μια...ησυχία περίεργη και οι σχολιαστές των ΜEDIA απλά...φλυαρούν και λένε ό,τι να'ναι. Πρόκειται για τη σιγή...πριν αρχίσει η κόλαση; Πιθανόν. Αν και αυτό θα ήταν καταστροφικό για τους Δημοκρατικούς, που παίζουν τα ρέστα τους σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση σε δυό μήνες. Και ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών, θα υπάρξουν και οι ανάλογες εξελίξεις.


Συμπεράσματα


"Η Γή του Θεού", είναι πράγματι ένας τόπος ιερός. Μέσα σε αυτή το το κομμάτι γης, συνέβησαν πολλά γεγονότα, τα οποία είχαν τη Σφραγίδα Του. Από το απότομο σταμάτημα της ανέγερσης του Πύργου της Βαβέλ μέχρι την καταστροφή των Σοδόμων, από την θαυματουργική αποκάλυψη του Θείου Λόγου μέσω της Καιόμενης Βάτου ως την παράδοση των Δέκα Εντολών στον Μωϋσή, από την εκπληκτική επικράτηση των Ισραηλιτών στους άλλους λαούς ως την υποδούλωση τους στους Βαβυλώνιους και από την Γέννηση του Σωτήρα ως την Ανάληψη του, αλλά και απο την "τελική λύση" της καταστροφής της Ιερουσαλήμ και την εκδίωξη των Εβραίων, ο Θεός μιλάει στους ανθρώπους μέσω αυτών των θαυματουργικών καταστάσεων που έλαβαν χώρα σε αυτή την ιερή γη.


Ο ίδιος ο Θεός περπάτησε σε αυτή τη γη. Τα βήματά Του, είναι αισθητά ακόμη και στις μέρες μας. Μια επίσκεψη και μόνο να κάνει κανείς στα μέρη αυτά, αμέσως θα νοιώσει την θεική παρουσία. Είτε με τη μορφή ενεργειακής δύναμης, είτε από το θείο άρωμα που αναδύεται μέσα από τον Τάφο του Κυρίου. Ακόμη πιο πέρα, βηματίζοντας στο σοκάκι που οδηγεί στον Γολγοθά, μπορεί κανείς να νοιώσει πράγματα, που δεν έχει νοιώσει ποτέ.

Κι όμως, αυτός ο ιερός τόπος, αυτή η Ιερή Γη, έχει βεβηλωθεί όσο κανείς άλλος τόπος. Από πολέμους, σφαγές, εξανδραποδισμούς και κάθε μορφής βιαιότητα.


Η κάθοδος - επιστροφή των Εβραίων, με τον τρόπο που έλαβε χώρα, ήταν μια πράξη ανίερη καθαρά και χωρίς την Θεία συγκατάθεση. Ο Θεός, θεώρησε πως ο - άλλοτε - εκλεκτός Του λαός εξέπεσε με βάναυσο τρόπο και ως εκ τούτου, του αφαίρεσε πλέον το δικαίωμα της ύπαρξης του σε αυτά τα ιερά μέρη. Και αποδείχθηκε αυτό περιτράνως, από την πρώτη κι όλας μέρα που ιδρύθηκε το Κράτος του Ισραήλ.


Οι Ασκεναζί Εβραίοι, παίζουν τον κυριότερο ρόλο σε αυτό το δημιούργημα. Αυτού του είδους οι Εβραίοι, δεν είχαν ποτέ πάρε-δώσε με τον Θεό. Είναι θα έλεγα, τα ξωάνα του Σατανά, που επιζητεί αυτός στην παραγματικότητα την ...Τελική Λύση που επιζητεί με πάθος ο Νετανιάχου. Οι Ασκεναζί Εβραίοι επινόησαν τον Σιωνισμό ως κίνημα και ως ιδέα.

Η θρησκεια καποιου ανθρωπου ΔΕΝ δηλωνει την εθνοτικη καταγωγη του, ουτε τα 75 εκατομμυρια  ανθρωποι διαφορετικης εθνοτικης καταγωγης που πιστευουν στον Εβραισμο ειναι Σιωνιστες. Το αντίθετο μάλιστα. Σε όλο τον πλανήτη, πολλοί από όσους πρωτοστατούν στις διαδηλώσεις κατα του Σιωνιστικού κράτους, είναι Εβραιοι στο θρησκευμα. Κι αυτοί οι ίδιοι απεχθάνονται τόσο τους Ασκεναζί Εβραίους, όσο και τον Σιωνισμό.


Οι Ασκεναζί Εβραίοι, με κύριους χρηματοδότες και κινητήρια μηχανή τις οικογένειες Ρόθτσάιλντ και Ροκεφέλλερ, είναι αυτοί που δημιούργησαν αυτό το κράτος-έκτρωμα, είναι αυτοί που έχουν στήσει αυτό που ονομάζουμε "Νέα Τάξη Πραγμάτων", είναι αυτοί που έχουν σχεδιάσει το εφιαλτικό μας μέλλον, είναι αυτοί που δεν πιστεύουν στον Γιαχβέ, αλλά στον Εωσφόρο, είναι αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν χάος, ούτως ώστε να στρώσουν το χαλί στον Αντίχριστο, να στήσουν πάλι τον Ναό του Σολομώντος που γκρεμίστηκε δύο φορές, για να στεφθεί εκεί το Βδέλυγμα της Ερημώσεως που έχουν ως θεό τους.


Αυτή η Γη, δεν ανήκει σε κανέναν. Ανήκει μόνο στον Θεό. Είναι το σπίτι Του, ο δικός Του χώρος, εκεί που περπάτησε, δίδαξε, ευλόγησε, σταυρώθηκε και αναστήθηκε. Οι Εβραίοι, οι Ασκεναζί Εβραίοι, είναι όχι μόνο παρείσακτοι, αλλά και καταπατητές. Οι Ισμαηλίτες, αδέλφια επί της ουσίας των πραγματικών Εβραίων, θέλησε ο Θεός να βρίσκονται εκεί όχι επειδή τους κάνει χάρη, αλλά για να διαφυλάξουν τρόπον τινά, την ιερότητα του τόπου αυτού, αποδιώχνοντας ό,τι το βδελυρό θα μπορούσε να τον μολύνει. Αυτοί οι ίδιοι στα έσχατα, θα ασπαστούν την Ορθοδοξία, αυτοί και όσοι από τους Εβραίους μετανοήσουν και ασπαστούν κι αυτοί την Ελληνική Ορθοδοξία. Δεν τα λέω εγώ, ο Άγιος Παΐσιος τα έχει πει.


Δεν ξέρω ειλικρινά, το τι πρόκειται να συμβεί από δω και πέρα. Οι άγιοι γέροντες μας έχουν μιλήσει για έναν καταστροφικό πόλεμο που θα εξελιχθεί σε αυτή την περιοχή. Το τονίζει και η Αποκάλυψη, μιλώντας για τον Αρμαγεδδώνα που θα προκαλέσει ο Αντίχριστος και για τα Γωγ και Μαγώγ (φώτο πάνω αριστερά) έθνη που θα βρεθούν εκεί (η προφητεία αυτή του Ιεζεκιήλ και της Αποκάλυψης, υπονοεί τους Ρώσους και τους συμμάχους τους). Τώρα πώς θα βρεθούν, αυτό είναι δουλειά του Υψίστου.


Αυτό το Ισραήλ, αυτό το κράτος - έκτρωμα, είναι καταδικασμένο να πεθάνει, ακριβώς γιατί δημιουργήθηκε χωρίς τη θέληση του Θεού. Και ως γνωστόν, ότι ΔΕΝ θέλει ο Θεός, καταστρέφεται...


Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων. Έτσι κι αλλιώς, δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο. Ας ελπίσουμε πως η Παναγιά, που τη γιορτάζουμε σε μια βδομάδα, θα προστατέψει τουλάχιστον το δικό μας Γένος και θα μεριμνήσει στον Υιό Της να συντομεύσει ό,τι είναι για να γίνει...


Πύρινος Λόγιος


Commenti


bottom of page