top of page
  • sergioschrys

Σήμανε To Τέλος του Ψευτορωμαίϊκου!

Το Κτήνος της Ηρώδου Αττικού σφαδάζει κάτω από το χτεσινό βαρύ χτύπημα των Ελλήνων πατριωτών! Από χτές το βράδυ, ξεκινάει η Ανάσταση του γένους!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Αυτό το πρωινό ξύπνημα, ήταν για μένα ένα πραγματικά ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ξύπνημα! Ό καφές πλέον είχε άλλη γεύση, ο φωτεινός ήλιος που έλουζε την υγρή από την χτεσινή μπόρα Μελβούρνη ήταν πιο ζεστός αν και χειμωνιάτικος, τα πρόσωπα των γειτόνων μου μου φάνηκαν πιο χαρούμενα. Σαν να γιόρταζε μαζί μου η ίδια η Φύση!


Τα συνταρακτικά νέα έφτασαν εν ρυπή σ' αυτήν την απομονωμένη έσχατη γωνιά της γής που οι Ολλανδοί πριν 600 χρόνια ονόμασαν Terra Australis, και οι φωνές των ραδιοφωνικών παρουσιαστών ήταν, θαρρείς και οι πιο περίεργες που έχω ακούσει ποτέ!

"Η Ευρώπη επιστρέφει στα επίπεδα της Ευρώπης των Εθνών", έλεγε κομπιαστικά ο φούλ νεοταξίτης Χάρρις Μόργκαν. "Από σήμερα ο κόσμος αλλάζει σε τι; Προς το καλύτερο; Ή προς το χειρότερο;"


Σας το φώναζα από το 2019 Έλληνες και δεν με πιστεύατε! Ούρλιαζα πως το Ψευτορωμαίϊκο ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ με τον Μητσοτάκη αρχηγό! Επιτέλους, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μας! Η Παναγιά έδωσε την ευλογία Της και ο Κύριος, που πάντα την ακούει, έδωσε κι Εκείνος την ευλογία Του!


ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ, κάτω από αυτό το καίριο χτύπημα που δέχτηκε χτές το βράδυ από έναν καθημαγμένο λαό, που στενάζει χρόνια τώρα υπομένοντας στωικά την πλέον βδελυρή, την πλέον απάνθρωπη δικτατορία που του επιβλήθηκε από την ξένη ακρίδα.


Και όχι μόνο. Ολόκληρη η Ευρώπη πανηγυρίζει. Το Θηρίο, η Εγκληματική Συμμορία του WEF δέχτηκε χτύπημα μεγάλο. Δεν ήρθε μόνο η ώρα για να γκρεμιστεί το βδελυρό Ψευτορωμαίϊκο. Ήρθε η ώρα της Αρχής του Τέλους για το ίδιο το Θηρίο, που ως τα χτές φάνταζε ανίκητο.


Το Κτήνος της οδού Ηρώδη Αττικού, από σήμερα μπαίνει στην "ΕΝΤΑΤΙΚΗ"! Η βασιλεία του που την έχτισε πάνω στα αποκαΐδια της ρηγμαγμένηςμας πατρίδας, τρίζει συθέμελα. Η βρωμιά και η δυσωδία που ανέδυε ως τα χτές μέσα από το αμαρτωλό Μέγαρο Μαξίμου ήταν τόσο έντονη, που δεν αντέχονταν πλέον. Και την χτεσινή μέρα, ο λαός μας πήρε δύναμη άνωθεν για τη διαλύσει.


Τα νούμερα, είναι ενδεικτικότατα.


Μητσοτακισμός ή αλλιώς ΝΔ, 27,54%

ΣΥΡΙΖΑ: 14,55%

ΠΑΣΟΚ: 13,67%

ΚΚΕ: 9,18%


Όλα αυτά μαζί, δεν ξεπερνούν ουσιαστικά ούτε το 50% του κόσμου της Ελλάδας, κι ας δείχνουν ότι το ξεπερνούν. Οι αριθμοί μιλάνε, αλλά πρέπει να τους ακούμε με άλλα ώτα.


Το Ψευτορωμαίϊκο πνέει τα λοίσθια, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τα λόγια των Εθνικών Αγίων μας, Παϊσίου και Πατροκοσμά!

"Θα πάρετε τους πολιτικούς με τις πέτρες", έλεγε ο Ευλογημένος από τον Θεό Παΐσιος. "Θά ΄ρθει ένα Ψευτορωμαίϊκο, αλλά να μην το πιστέψετε. Θα φύγει πίσω", έλεγε ο αγωνιστής και ισαπόστολος Κοσμάς!


Αυτό συμβαίνει σήμερα αγαπημένοι μου συμπατριώτες! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΟΥΜΕ, από χτές το βράδυ. Αυτό ακριβώς έλεγαν και οι ξεπουλημένοι στον Οξαποδώ "παρουσιαστές" της βρώμικης τηλεόρασης, μέσα από τα ψελλίσματα τους και τα αχταρματζίδικα σχόλια τους περί...ήττας της δημοκρατίας (!).


Η χτεσινή νύχτα, είναι το ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ της "Πολιτειακής Ανωμαλίας" που είχε πει ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, 30 χρόνια πριν αυτή λαβει χώρα. Η "πολιτειακή ανωμαλία" που ξεκίνησε 14 χρόνια πριν με την υπογραφή των αντισυνταγματικών μνημονίων και αναπτύχθηκε μέσα στην δεκαετία του 2010, κάνοντας κουρέλι το ιερό Σύνταγμα των Ελλήνων.


Το βρώμικο πολιτικό σύστημα που ανδρώθηκε στην πατρίδα μας μέσω της Ξένης Ακρίδας, σάπισε μέσα στην αμαρτία που το περιβάλλει και ό,τι σαπίζει όπως ξέρετε, είναι νομοτελειακά βέβαιο ότι θα πέσει. Το Ψευτορωμαίϊκο πούλησε τα όσια και τα ιερά μας, διεφθειρε τον λαό μας, πορνοποίησε την κοινωνία μας, μετάλλαξε το DNA λαού μας και μας μετέτρεψε από Ρωμιούς σε ...νεοΈλληνες "ευρωπαίους" και μαλθακούς κύναιδους.

Δεν κατάφερε όμως να σβήσει εντελώς αυτό το DNA που ευλόγησε ο ίδιος ο Κύριος. Και χτές, αυτά τα εναπομείναντα ψείγματα, άρχισαν να δυναμώνουν και είναι ζήτημα χρόνου πλέον η πλήρης ανάνηψη του Γένους μας.


Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην αμαρτωλή Δυτική φραγκοκρατούμενη Ευρώπη, που δεν έχασε ούτε αυτή το ρωμαϊκό της DNA. Οι από αιώνες ολόκληρους υποδουλωμένοι στους Φράγκους Ρωμαίοι της Γαλλίας, του Βελγίου, της Ιταλίας, της Ουγγαρίας, της Σλοβακίας και αλλού, σήκωσαν ψηλά το χέρι και βροντοφώναξαν "ΩΣ ΕΔΩ"! Ο μισαλλόδοξος Νεοταξίτης Μακρόν, αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει με το καλημέρα της ανακοίνωσης των πρώτων αποτελεσμάτων, προκηρύσσοντας εκλογές στο τέλος του Ιουνίου. Θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι, να είστε βέβαιοι.


Αυτές οι πανευρωπαϊκές εκλογές, ήταν και το φοβερό χαστούκι των υπόδουλων ευρωπαίων στο άλλο Θηρίο, αυτό των Βρυξελλών. Όλοι μαζί οι ελέυθεροι Έλληνες και Ευρωπαίοι, πανηγυρίζουμε την Αρχή του Τέλους του τρόμου, της διαφθοράς, των σατανιστικών τελετών τύπου Eurovision, της επίσης σατανόφερτης λαθρομετανάστευσης, της νόθευσης των λαών, τον εξαναγκασμό σε υποδούλωση από την Ανωμαλία, από τον "δικαιωματισμό", από την "Αγαποσύνη".


Από σήμερα, ο Κόσμος αλλάζει. Οι διεθνείς Εγκληματίες που σχεδιάζουν το μέλλον μας χωρίς εμάς, βλέπουν τι έρχεται και ο τρόμος ζωγραφίζει τα σκιερά τους πρόσωπα.


Από σήμερα, η πατρίδα μας μπαίνει στη φάση της Ανάστασης του Γένους. Ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα, θα χαρακτηρίζεται ως η τελική φάση του Θεικού Σχεδίου όχι μόνο για την δική μας ανάσταση, αλλά για την πλήρη ήττα του Κακού.


Αυτές τις εκλογές θα τις θυμόμαστε Έλληνες. Σήμερα αποδείχθηκε ότι το Θηρίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟ. Τώρα, δεν μένει παρά να ενωθούμε. Τα μικρά κόμματα που εκφράζουν την Αντίσταση μας στο Κακό, είναι επιβεβλημένο στο να ενωθούν. Είναι επιτακτική ανάγκη στο να γίνουν Ένα. Και τότε, η νίκη θα είναι μόνο δική μας.


Η Νύχτα φεύγει επιτέλους Ελληνες! Το ξημέρωμα έρχεται, αρκεί εμείς να το υποδεχθούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ σαν γροθιά Τιτάνα.


Πύρινος Λόγιος




460 views1 comment
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page