top of page
  • sergioschrys

Daily Mail: "Μυστικό σχέδιο πιθανής αντικατάστασης του Μπάιντεν;" To περιμέναμε!

Η Daily Mail ισχυρίζεται πως υπάρχει πιθανό μυστικό σχέδιο των Δημοκρατικών για την αντικατάσταση του Τζο Μπάιντεν πριν από τις εκλογές.

Η Ιταλίδα Τζώρτζια Μελόνι δείχνει τον...δρόμο στον "χαμένο στον κόσμο του"

Τζο Μπάιντεν


Η κατάσταση στις ΗΠΑ σήμερα είναι ακόμη χειρότερη απ' όσο νομίζουμε, με έναν πρόεδρο που φαίνεται ανίκανος να λάβει οποιεσδήποτε αποφάσεις. Αντίθετα, οι Αμερικανοί καθοδηγούνται από μια μη εκλεγμένη και ακαταλόγιστη ομάδα νεοφιλελευθέρων που λένε στον πρόεδρο τι να πει και τι να κάνει.


Αλλά ακόμη και αυτό είναι δύσκολο να το εκτελέσει ο Biden. Και μόνο η πρόσφατη εμφάνισή του στην Ιταλία στη συνάντηση της G7 το επιβεβαιώνει.


Προφανώς δεν μπορεί να κατηγορηθεί που είναι γέρος. Αλλά δεν θα έπρεπε να έχει την απόλυτη δύναμη. Οι εκλογές στις ΗΠΑ είναι πιθανό να αποτελέσουν μια καταστροφή.

Η κακή του υγεία δεν θα επιτρέψει στον Biden να είναι εκ νέου υποψήφιος… Η Kamala Harris δεν θα τον αντικαταστήσει, και μάλλον η Hillary Clinton θα κάνει την έκπληξη.

Να σημειωθεί όμως, πως η τυχόν επανάληψη ενός εκλογικού αγώνα H.Clinton - Trump θα μπορούσε πανεύκολα να προκαλέσει προβλήματα ή ακόμα και εξέγερση στις ΗΠΑ, όποιος και αν κερδίσει!


Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Daily Mail λέει:


«Η DailyMail. έμαθε ότι αν ο Τζο σκοντάψει στην πρώτη αντιπαράθεση με τον Τραμπ ή εάν ο αριθμός των δημοσκοπήσεων του συνεχίσει να πέφτει, θα χρειαστεί ένα ενωμένο μέτωπο των φιλελεύθερων προσωπικοτήτων για να κάνει τον Τζο να ρίξει λευκή πετσέτα.

Οι μόνοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να τον αναγκάσουν να φύγει θα ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Μπιλ Κλίντον, η Νάνσυ Πελόζι και ο Τσακ Σούμερ», είπε ένας αξιωματούχος των Δημοκρατικών στην DailyMail. com. Και η διαδικασία θα ήταν υψηλού κινδύνου».


Το εν λόγω δημοσίευμα έρχεται να ενισχύσει, η ρεπουμπλικανή βουλευτής Anna Paulina Luna (R-Fla.) που ισχυρίζεται ότι άκουσε ότι ο Τζο Μπάιντεν «πιθανότατα» θα αντικατασταθεί ως υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.


Η Luna έκανε τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο FOXNEWS.

«Πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι ο Τζο Μπάιντεν πιθανότατα δεν θα είναι ο υποψήφιος, κάτι που προκύπτει από αυτά που ακούμε στο Καπιτώλιο», είπε.

«Δηλαδή ακούτε στην Ουάσινγκτον ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Η Λούνα απάντησε: «Σωστά».

Τι θα γίνει τελικά στις αμερικανικές εκλογές; Δείτε το βίντεο!




Με ρεπορτάζ από Daily Mail, Bankingnews.gr και Warnews247.gr

17 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page