top of page
  • sergioschrys

O Biden ...αποχώρησε αιφνιδίως από την τελετή του D-Day! Λόγω άνοιας;

O Μακρόν και όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι...έμειναν άναυδοι!



Για ακόμα μια φορά έδειξε να τα έχει χαμένα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στις εκδηλώσεις για την 80η επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, που διεξάγονται στη Γαλλία.


Μετά τον χαιρετισμό, ο Μπάιντεν που συνοδεύεται από τη σύζυγό του Τζιλ επιχείρησε να καθίσει, αλλά κοντά του δεν υπήρχε καρέκλα!

Όπως φαίνεται η σύζυγός του Τζιλ προσπαθώντας να κρύψει το στόμα της τον προειδοποιεί για την ανυπαρξία.


Στο μεταξύ, προκλήθηκε αναστάτωση όταν ο Μπάιντεν αποχώρησε αιφνίδια από την κεντρική σκηνή!

Αμέσως μετά, η σύζυγός του, Τζιλ Μπάιντεν, παρενέβη και τον συνόδευσε εκτός της σκηνής, αφήνοντας τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν να τιμήσει μόνος του τους βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.


Οι πρώτες αναφορές υποδεικνύουν ότι ο Μπάιντεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας, γεγονός που εξηγεί την αιφνίδια αποχώρησή του. 


Θα το ξαναγράψω: Είναι δυνατόν αυτός ο άρρωστος άνθρωπος, να αντιμετωπίσει σε λίγες μέρες σε debate τον - κλάσεις ανωτερό του - Donald Trump; Είναι βέβαιοι όσοι τον πατρονάρουν, ότι θα ήταν...καλό να παρευρεθεί στο debate ή μήπως θα πρέπει από τώρα να τον...σχολάσουν και να τον αντικαταστήσουν με τη "μαύρη" Χάρρις; Τώρα βέβαια, υπάρχει και η ...Μισέλ Ομπάμα που είναι κι αυτή "μαύρη" και κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι αυτή πρόκειται να βγεί ως νέα υποψήφια των Δημοκρατικών αντί του Μπάϊντεν.

Αν προχωρήσουν οι Νεοταξίτες σε αυτή τη λύση...καλύτερα να μη πάνε σε εκλογές.

Γιατί θα θρηνήσουν με κραυγές ηθοποιού αρχαίου δράματος.

0 comments

Comments


bottom of page