top of page
  • sergioschrys

O Mητσοτάκης έχει σχέδια... Τον Θεό τον ρώτησε;

Αυτό το Κτήνος είναι βέβαιο ότι δεν νοιάζεται ούτε στο τόσο για την Ελλάδα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να...ολοκληρώσει ό,τι άρχισε το 2019!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Πραγματικά δεν υπήρξε ποτέ στην τρισχιλιόχρονη ιστορία μας, τέτοιο Κτήνος να την κυβερνά. Και μάλιστα με την δική μας ψήφο ή αν θέλετε, με τη δική μας ανοχή!


Σε άλλη ευνομούμενη χώρα, μια ανάλογη κατάσταση διακυβέρνησης δεν θα στεκόταν ούτε ένα δίμηνο. Ειδικά μετά τα πρώτα σκάνδαλα διαφθοράς, η κυβέρνηση αυτή θα είχε πέσει. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και τα εγκλήματα των Τεμπών και των πολιτικών παρακολουθήσεων μέσω Predator, πράγμα που καταδίκασε ακόμη κι αυτή η ίδια η ΕΕ, μια τέτοια κυβέρνηση δεν θα είχε απλώς πέσει. Θα κατέληγε σούμπιτη στη φυλακή!


Στην Ελλάδα όμως των μεταλλαγμένων Νεοελλήνων της διαφθοράς, του ξεπεσμού και της διαπλοκής, μια τέτοια κυβέρνηση δε πέφτει χωρίς μια παλλαϊκή εξέγερση. Μια εξέγερση απ' άκρη σ' άκρη της χώρας, που να είναι διατεθημένη και αποφασισμένη για ζωή και για θάνατο.


Ποιά όμως παλλαϊκή εξέγερση; Αυτή των εναπομείναντων Ελλήνων του 20%; Ή αυτή των μεταλλαγμένων αριστεριστών (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών "αριστερών" δυνάμεων);


Αυτή τη χρονική στιγμή που μιλάμε, ο - ονομαζόμενος τυπικά - ελληνικός λαός, στην μεγάλη του πλειοψηφία, είναι εντεταγμένος σε μια κεντρώα-αριστερή δυτική (ευρωπαϊκή) ψευδο-ιδεολογία, που τον οδηγεί στο να εκτιμά μόνο ένα πολιτικό σύστημα που απαρτίζεται από κόμματα που έχουν ως σημαία τον εκσυγχρονιστικό νεο-αριστερισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.


Εάν λάβουμε - σοβαρά ή απλώς επίπεδα - υπ' όψη μας την τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis, της συστημικής εταιρίας που πρόσκειται στον Μητσοτακισμό, θα διαπιστώσουμε ότι τα τρία πρώτα συστημικά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, συνολικά τα ποσοστά τους βρίσκονται περίπου στο 51 με 52%. Ήγουν, οι μισοί τουλάχιστον Έλληνες τα...εμπιστεύονται και τα ψηφίζουν, είτε αγόγγιστα είτε...γιατί απλά αυτά υπάρχουν και κανένα άλλο! Υπάρχει κι ένα ποσοστό 10-15% το οποίο είναι αδιάφορο για τα πολιτικά πράγματα και δεν συμμετέχει (κυρίως οι νεολαίοι μηδενιστές), επομένως δε νοιάζεται παρά μόνο για κλάμπινγκ, γκομενιλίκι, σεξ, social media και...videogaming.


Αν το συνυπολογίσουμε κι αυτό, τότε πάμε σε ένα τραγικά καραμπινάτο 65 με 70%, που δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ΚΑΜΜΙΑ εξέγερση, όπως και δεν συμμετείχε ούτε στην Μακεδονική εξέγερση του 2018 αλλά ούτε και σε αυτή για τους Ομοφυλόφιλους. Οι μόνοι που συμμετείχαν, ήταν ...το γνωστό 20% των εναπομείναντων Ελλήνων πατριωτών! Και φυσικά, ήταν...βούτυρο στο ψωμί των δυνάμεων καταστολής, οι οποίες αυτές δυνάμεις χρόνια τώρα χρησιμοποιούν το εργαλείο "γνωστοί-άγνωστοι", ως πέμπτη φάλαγγα για να καταστέλνουν "εξεγέρσεις" πριν καν αυτές αποκτήσουν δυναμική επικινδυνότητας για το σύστημα.


Μ' άλλα λόγια, είμαστε ΜΟΝΟΙ μας, μέσα στην ίδια την πατρίδα μας!


Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν; Αυτό ακριβώς θα αναλύσουμε πιο κάτω.


Το Κτήνος και τα... επαίσχυντα σχέδια του


Ο Μητσοτάκης, αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ούτε για τη πατρίδα, ούτε καν για τον κίνδυνο που τον πλησιάζει. Ως ένα ψυχρό και απανθρωπο γουρούνι, γαλουχημένο ως το μεδούλι από τη σχολή του Σβάμπ και των Διεθνιστών, γνωρίζει πολύ καλά ότι επειδή έχει τη Δικαιοσύνη καπελωμένη, μπορεί να περάσει οτιδήποτε που παριστάνει το αντιδημοκρατικό και άκρως φασιστικό "νομοσχέδιο" χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ποσοστό που έχει τώρα η ΝΔ κυμαίνεται μεταξύ 28 και 25%, ανάλογα με την εταιρία δημοσκόπησης. Και παρά το γεγονός ότι η...μισή ΝΔ του γύρισε τη πλάτη, γι' αυτόν υπάρχουν ένα σωρό άλλες λύσεις που θα υπερπηδήσουν τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν. Είτε τον Φλεβάρη του 2025 όπου θα λάβει χώρα η ψηφοφορία της Βουλής για την ανάδειξη νέου Προέδρου Δημοκρατίας είτε τον Ιούνιο του 2027 όπου λήγει και η δεύτερη θητεία του, θα πράξει τα δέοντα.


Και ποιά είναι τα...δέοντα αυτά;


  1. Μέχρι τον Φλεβάρη, δεν θα κάνει καμμιά κίνηση που θα του αποφέρει προβλήματα. Και μιλώ για το Εθνικό μας Θέμα που είναι η χάραξη της ΑΟΖ με την Τουρκία. Στην επόμενη συνάντηση μεταξύ Γεραπετρίτη και Κιράν τον Οκτώβρη, θα υπάρξει μια γενική συζήτηση για την διαπίστωση του αν υπάρχουν ανοικτοί δρόμοι για μια επερχόμενη συμφωνία και όλα θα κριθούν στις συναντήσεις που θα έχουν οι Μητσοτάκης και Ερντογάν τον Μάρτιο του 2025, δηλαδή μετά τον σκόπελο της εκλογής Προέδρου.

  2. Το πρόσωπο που θα προταθεί από την ΝΔ ως ο επόμενος Πρόεδρος, θα είναι οπωσδήποτε ΚΟΙΝΗΣ αποδοχής. Ένα πρόσωπο που θα μπορεί δηλαδή να στηριχθεί από τα τρία συστημικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που θα στοχεύσει σε ένα σύνολο 180 βουλευτών στην τρίτη ψηφορία (οι πρώτες δύο ψηφοφορίες ουδέποτε ανέδειξαν πρόεδρο από την Μεταπολίτευση και μετά) και φυσικά με τις ...ανάλογες "διαπραγματεύσεις" μεταξύ των κομμάτων. Και γι' αυτό θα φροντίσει ασφαλώς ο Μητσοτάκης, έχοντας και ως συνεπίκουρο τον παράγοντα "Διεθνιστές", ο οποίος θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να βγεί...λευκός καπνός όσον αφορά τον νέο Πρόεδρο.

  3. Αν όλα πάνε καλά μέχρι και τον επόμενο Μάρτιο, ο Μητσοτάκης - αν δεχθούμε οτι τα ποσοστά της ΝΔ θα παραμείνουν μεταξύ 28-25% και δεν μειωθούν περισσότερο - θα προχωρήσει οπωσδήποτε σε αλλαγή του εκλογικού νόμου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές που θέλει να κάνει στον εκλογικό νόμο έχουν ήδη γραφτεί και το πολιτικό περιβάλλον που θα σχηματιστεί μέχρι τέλους του χρόνου, δηλαδή μετά τις εσωκομματικές εκλογές σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, θα παίξει ρόλο στο χρόνο που θα κατατεθούν.


(το κείμενο είναι ακόμη σε φάση σύνταξης και ολοκληρώνεται σύντομα)










0 comments

Comments


bottom of page