top of page
  • sergioschrys

Απολαυστική...Αφροδίτη!

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μία απο τους νικητές της προχτεσινής - εφιαλτικής για κάποιους - νύχτας, μιλάει για τις προθέσεις της, αλλά και τα εθνικά μας θέματα!

«Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με ανθρώπους που έχουν εκμεταλλευτεί την πίστη και τις αγωνίες του κόσμου», δήλωσε υπονοώντας σαφώς τον Μητσοτάκη

Στον «αέρα» του OPEN μίλησε το πρωί της Τρίτης η πρόεδρος και εκλεγμένη Ευρωβουλευτής του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Μόλις σε ένα χρόνια από τη δημιουργία της, Φωνή Λογικής κατάφερε και μπήκε στο Ευρωκοινοβούλιο. Κάτι τέτοιο δεν έχει προηγούμενο. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος θέλει να ακουστεί η λογική, τα αυτονόητα», είπε αρχικά.


«Χρειάζεται εξυγίανση αυτός ο χώρος, γιατί βρίθει από γραφικότητες, ενώ υπάρχει πολύς κόσμος που ψιθυρίζει αυτά που συζητάμε καθημερινά», δήλωσε η κα Λατινοπούλου απαντώντας σε μία πρώτη ερώτηση για το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένας πιο μεγάλος κομματικός συνδυασμός δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας.


Και συνέχισε, θίγοντας παράλληλα το θέμα της Θράκης και των Ελληνοτουρκικών:


«Εμείς τοποθετούμαστε στη κεντροδεξιά. Και δεξιά να μας πουν δεν θα παρεξηγηθούμε. Αν μας πουν ακροδεξιά εννοείται πως θα παρεξηγηθούμε.

Το τουρκικό κόμμα (σ.σ. αναφέρεται στα ποσοστά του ΚΙΕΦ στη Θράκη) είναι Δούρειος Ίππος στην Ελλάδα και πέρασε -κακώς- από τον Άρειο Πάγο. Αυτό το κόμμα εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα, εξυπηρετεί τον Ερντογάν. Βγήκε η ίδια η πρόεδρός του και είπε πως “αυτοί που μας ψήφισαν είναι Τούρκοι”!

Έπρεπε να πάνε να καταλάβουν τι πάει να πει το κόμμα αυτό. Ο Ερντογάν συνεχώς απειλεί και παραβιάζει και η χώρα μας ακολουθεί διαρκώς μία πολιτική κατευνασμού, ουσιαστικά “νιαουρίζοντας” απέναντι στην Ευρώπη και τον Ερντογάν. Από τη στιγμή που ο Ερντογάν μιλάει και ζητά αναγνώριση “τουρκικής μειονότητας” στη Θράκη δεν μπορεί να έχουμε ένα τέτοιο κόμμα που παίρνει έγκριση από τον Άρειο Πάγο!

Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να σταματήσει η Ευρώπη να κρατάει ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Αυτό είναι απαράδεκτο».


Ακολούθως όταν οι δημοσιογράφοι της πρόταξαν το “επιχείρημα” των “ήρεμων νερών” στο Αιγαίο, με τις μηδενικές παραβιάσεις τουρκικών αεροσκαφών, η ίδια υποστήριξε πως η Τουρκία είναι εκείνη που είναι διαρκώς σε πολεμική κατάσταση με την Ελλάδα:


«Όταν δηλαδή έχει υψώσει ένα παράνομο casus belli, μαζί με το τουρκολιβυκό μνημόνιο που είναι επίσης παράνομο, μαζί με το ότι ζητάει αναγνώριση του ψευδροκράτους, μαζί με το ότι η ελληνική κυβέρνηση αποφεύγει να εντάξει στον ελληνοτουρκικό διάλογο το θέμα της Κύπρου και αυτό είναι απαράδεκτο. Ε δεν πρέπει να κάποια στιγμή να ακουστεί αυτό στο Ευρωκοινοβούλιο;».


Η κουβέντα πήγε ξανά στην πιθανή «κοινή σύμπλευση» κομμάτων που δηλώνουν πιο δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, με την κα Λατινοπούλου να αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση με την ηγεσία της Ελλ. Λύσης:


«Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με ανθρώπους που έχουν εμπορευματοποιήσει την πίστη. Δεν είναι του ήθους μου. Δεν θα το έκανα εγώ. Ο κόσμος έχει κουραστεί την κοροϊδία»!



43 views1 comment
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page