top of page
  • sergioschrys

Η Επίθεση των Χαζαρο-Εβραίων! To Απαγορευμένο Άρθρο!

Κατέστρεψαν τη Ρωσία, αλλά αυτή αναγεννήθκε μέσα από τις στάχτες της!

Ποιοί ήταν αυτοί που υποκίνησαν την Οκτωβριανή Επανάσταση, ποιοί τους χρηματοδότησαν, ποιά ήταν τα κίνητρα και ποιοί οι στόχοι


Σημείωση Ιστολογίου:

Το παρακάτω άρθρο, κατέβηκε και διαγράφτηκε από το Facebook, με τη δικαιολογία της...διασποράς ψευδών ειδήσεων για τους Εβραίους! Η ιστορική αλήθεια, για τον επίσης Χαζαρο-Εβραίο Μάρκ Ζούγκερμπεργκ, ιδιοκτήτη του Facebook φαίνεται ότι τον...πειράζει πολύ κι έτσι ρύθμισε κατάλληλα τις μηχανές αυτού του διαδικτυακού μέσου να κατεβάζουν αμέσως ό,τι κείμενο αναφέρεται σε αυτούς. Ειδοποίησαν το ιστολόγιο ότι οποιαδήποτε επόμενη ανάρτηση που θα αναφέρεται σε Εβραίους (δεν ήταν σαφής για ποιούς Εβραίους) θα κατεβαίνει και ίσως αυτό αποτελέσει και αιτία διαγραφής της σελίδας του Ιστολογίου!


Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός

Σήμερα θα ασχοληθώ με κάτι που λίγο πολύ γνωρίζεται αλλά όχι με τόσες λεπτομέρειες.

Επισημαίνω και σε αυτό το άρθρο , ότι από τα 22 μέλη των Λαϊκών Επιτροπών της πρώτης Σοβιετικής Κυβέρνησης, τα 17 ήταν Χαζαρο-εβραϊκής προελεύσεως και από τους 554 Λαϊκούς Επιτρόπους, οι 447 ήταν επίσης Χάζαρο-εβραίοι (όχι Ιουδαίοι).


Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν έχει δηλώσει δημοσίως ότι η πρώτη Σοβιετική Κυβέρνηση απαρτιζόταν κατά 80-85% από Εβραίους!


Όπως τονίζει ο Ρώσος ιστορικός Oleg Budnitskii στο βιβλίο του Russian Jews Between the Reds and the Whites, το 2012, συνέβη ένα μοναδικό φαινόμενο στην Ιστορία, κατά το οποίο της μεγαλύτερης επανάστασης όλων των εποχών, ηγούνταν άτομα που αντιπροσώπευαν μόλις το 3% του συνολικού πληθυσμού των 136 εκατομμυρίων πολιτών της αχανούς Ρωσικής Αυτοκρατορίας του 1914.


Μόλις όμως εξασφάλισαν την κυριαρχία τους, καταδίωξαν με φοβερά πογκρόμ τους πραγματικούς, ορθόδοξους Εβραίους, όπως και τους πιστούς όλων των άλλων δογμάτων.

Αλήθεια πως μπορεί άραγε να δικαιολογηθεί αυτή η δυσανάλογη αντιπροσώπευση;


Ο πρωτεργάτης του Σιωνισμού, Θιόντορ Χερζλ, το 1905 που είχε επισκεφθεί τη Ρωσία, απέδωσε αυτό το γεγονός στην πρότερη, μεγάλη τους καταπίεση από την τσαρική κυβέρνηση.


Επισημαίνω ότι όλοι οι Εβραίοι επαναστάτες προέρχονταν από την ανώτερη τάξη, ήταν διανοούμενοι, με πανεπιστημιακή μόρφωση και ξένες γλώσσες. Ελάχιστοι ήταν οι εργάτες, ενώ δεν υπήρχαν καθόλου αγρότες.

Αν καταπιέζονταν τόσο πολύ, πως είναι δυνατόν να υπήρχε τόσο προηγμένη ανώτερη τάξη;


Η απάντηση είναι ότι ο τσάρος Αλέξανδρος Β΄ με τη μεταρρύθμιση του 1861 και τον πολλαπλασιασμό των Μασονικών Στοών, τους είχε απονείμει πάρα πολλά προνόμια, μεταξύ των οποίων και το δικαίωμα να αναλαμβάνουν κυβερνητικές θέσεις, εφόσον βέβαια είχαν κάνει κατάλληλες σπουδές.

Και οι πλούσιες Εβραϊκές οικογένειες που μπορούσαν να σπουδάσουν τα παιδιά τους ήταν πολλές, απόδειξη ότι είχαν ευκαιρίες πλουτισμού.


Ωστόσο, μετά τη δολοφονία του τσάρου το 1881, το κλίμα αντιστράφηκε και ο λαός που γνώριζε τις προθέσεις των μορφωμένων Χαζαρο-εβραίων για αποκλειστική πολιτική και οικονομική ηγεμονία, τους καταδίωκε συχνά και ενίοτε, απηνώς.

Και λέμε Χαζαρο-εβραίων, διότι ουδόλως επρόκειτο για απόγονους Σημιτών από την Ιουδαία.


Αυτοί οι άνθρωποι φυλετικά ανήκαν σε μια ημι-νομαδική Τουρκική φυλή που οι χρονικογράφοι αναφέρουν ότι την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου ζούσε ήδη στα βάθη της Ασίας, ανάμεσα στην Κασπία και τη λίμνη Αράλη.


Οι Χάζαροι ήταν επιμειξία Τούρκων, Ούννων, Μογγόλων, και Τάταρων. Οι βασιλιάδες τους που ονομάζονταν χαγάνοι (khagan= αυτοκράτορας) και οι ηγεμόνες τους χάνοι (khan), εξ ου και τα Εβραϊκά επώνυμα Khagan, Khan ή Khun, που δείχνουν Χαζαρική καταγωγή, και σταδιακά οι Χάζαροι διεύρυναν την επικράτειά τους σε μια πραγματική αυτοκρατορία !!!

Πιεζόμενοι από τη μια από τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, και από την άλλη από το Χαλιφάτο των Ομεϋαδών και των Αβασσιδών, οι Τουρκο-Χάζαροι που μέχρι τότε ήταν τεγκριστές, πίστευαν δηλαδή σε έναν συγκερασμό παγανιστικών δοξασιών, περί το 720 μ.Χ. προσχώρησαν στον Εβραϊσμό για ευνόητους γεωπολιτικούς λόγους, χωρίς όμως να είναι Σημίτες.


Διαβάστε για περισσότερες λεπτομέρειες

Και τώρα λίγη προσοχή.

Την εποχή της Ρωσικής Επανάστασης οι κυριώτερες εστίες των Χαζαρο-εβραίων εντοπίζονταν σε μία μεγάλη περιοχή που περιέκλειε την Οδησσό και το Κίεβο της σημερινής Ουκρανίας, και έφτανε μέχρι τη Βαρσοβία της Πολωνίας και το Βίλνιους της Λιθουανίας.


Η σημερινή Ουκρανία δεν υπήρχε ως ξεχωριστό κράτος, αλλά ως επαρχία της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και η Χαζαρία (Khazaria) ήταν οι νοτιοανατολικές περιοχές της.


Πρέπει λοιπόν να γίνει σαφές ότι οι εξεβραϊσθέντες Χάζαροι δεν είχαν, και οι απόγονοί τους εξακολουθούν να μην έχουν, καμμία απολύτως γενετική σχέση με τον σύμμεικτο λαό Σημιτών του Μωϋσή και του Σολομώντα, ούτε με τους Ιουδαίους της εποχής του αυτοκράτορα της Ρώμης Τίτου.


Οι Εβραίοι Μπολσεβίκοι επαναστάτες, φυλετικά δεν ήταν σε καμμία περίπτωση Σημίτες, αλλά Τουρκο-Χάζαροι, και μάλιστα αιρετικοί στις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους.


Και πολλοί εβραίοι αυτών των περιοχών, αιώνες νωρίτερα, είχαν ασπαστεί τον Σαμπαταϊσμό και άλλοι τον Φραγκισμό που ήταν Εβραϊκές μεσσιανικές, Σατανιστικές σέχτες.


Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές που μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, ερεύνησαν διαβαθμισμένα έγγραφα, όπως ο Εσθονός δημοσιογράφος και συγγραφέας Jüri Lina, οι Λένιν και Τρότσκι ήταν αποδεδειγμένα Μασόνοι.

Και οι δυό τους, ήταν μέλη της Μασονικής Στοάς Art & Travail (Τέχνη και Εργασία) του Παρισιού, και είχαν λάβει μέρος στη Διεθνή Συνδιάσκεψη των Ελευθεροτεκτόνων στην Κοπεγχάγη το 1910.

Ο αντιμασόνος και αντικομμουνιστής Jüri Lina, που επί Σοβιετικής Ένωσης διώχθηκε από την KGB για τις έρευνές του και αυτοεξορίστηκε στη Σουηδία, παραθέτει τα ευρήματά του στο συγκλονιστικό βιβλίο Under the Sign of the Scorpion: The Rise and Fall of the Soviet Empire, του 1998.


Ο Λίνα, αποδεικνύει ότι ο Τρότσκι ήταν «μπροστινός» του Γερμανο-Αμερικανού σιωνιστή τραπεζίτη Jacob Schiff, που καταγόταν από διακεκριμένη και παλαιότατη ραβινική οικογένεια Χάζαρων ευγενών Ασκενάζι, και ότι πίσω από τις επαναστάσεις βρισκόταν η διεθνής Εβραϊκή υπερ-στοά Μπενέ Μπερίτ της οποίας ο Τρότσκι ήταν …τυχαία μέλος της!

Επιπλέον, ο Βρετανός οικονομολόγος και συγγραφέας Antony Sutton, που ερεύνησε διαβαθμισμένα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στο βιβλίο του Wall Street and the Bolsevik Revolution, του 2012, αποκαλύπτει ότι και ο Schiff ήταν μέλος της Μπενέ Μπερίτ, ενώ οι φίλοι του, Felix Warburg, Otto Kahn, Mortimer Schiff, και Isaac Seligman, όλοι Εβραίοι μοχθούσαν για να ανατρέψουν τον τσάρο της Ρωσίας.

O Sutton ήταν επίσης αυτός που ανακάλυψε την τεράστια οικονομική βοήθεια και την τεχνογνωσία που είχαν δώσει οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ στη Σοβιετική Ένωση, εν αγνοία των Αμερικανών φορολογούμενων.


Τώρα, πως κατάφεραν οι Μασονικές Στοές και οι Χαζαρο-εβραίοι τραπεζίτες να ανατρέψουν μια ολόκληρη αυτοκρατορία;


Oι Ρώσοι τσάροι στο παρελθόν είχαν λάβει μέτρα κατά της Βρετανικής και Γερμανικής Μασονίας που είχαν ανοίξει παραρτήματα στη Ρωσία.

Ωστόσο, ο Νικόλαος Β΄ φάνηκε εύπιστος: η πτώση του επιταχύνθηκε, όταν η Στοά Μεγάλη Ανατολή (Grand Orient) της Γαλλίας του έστειλε ως σύμβουλό του τον περιβόητο Γάλλο γιατρό, Gérard Encausse.


O Encausse όμως ήταν μαρτινιστής, καμπαλιστής και μάγος, μέλος του ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής, και έμεινε γνωστός στον εσωτερισμό ως Papus.

Ο Papus, σαν εγκάθετος της Μεγάλης Ανατολής έδρασε σαν Δούρειος Ίππος. Στόχος του ήταν η ανατροπή της Ρωσικής αυτοκρατορίας και η εξάλειψη της Ορθοδοξίας!


Ήλθε στη Ρωσία ως γιατρός του Τσάρου και της Τσαρίνας και σύμβουλός τους σε θέματα υπνωτισμού και μεντιουμνισμού που τότε ήταν της μόδας και τους έπεισε να αφήσουν ανενόχλητες τις τεκτονικές Στοές, στις οποίες όμως φώλιαζαν εκείνοι που τελικά τους έσκαψαν τον λάκκο.


Ο επόμενος μεγάλος στόχος των μυστικών εταιρειών ήταν η κατάκτηση της Ευρώπης.

Aυτό που δεν πέτυχαν οι Χαζαρο-εβραίοι Φρανκιστές με τον εισοδισμό τους στη Μασονία και στους Ιακωβίνους της Γαλλικής Επανάστασης, πίστευαν ότι θα το πετύχαιναν τώρα μέσω του εισοδισμού τους στον Κομμουνισμό, με τη δημιουργία εκείνου που θα ονομαζόταν Σοβιετική Ένωση!


Και αυτό που δεν πέτυχαν μέσω του Κομμουνισμού, εν συνεχεία, πίστευαν ότι θα το πετύχουν μέσω του εισοδισμού τους στον Ναζισμό και την Εταιρεία της Θούλης.


Και αυτό που τελικά δεν πέτυχαν με τον Ναζισμό, πίστευαν ότι θα το πετύχουν μέσα από τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δυστυχώς το πέτυχαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.


Αλλά για να το ολοκληρώσουν 100%, πιστεύουν ότι είναι απαραίτητος ένας συνδυασμός τριών τρομοκρατικών μεθόδων: Ο ασφυκτικός ψηφιακός έλεγχος, και η μόνιμη υγειονομική και κλιματική δικτατορία.


Θα αποτύχουν και πάλι, αλλά αυτή την φορά τα θύματά τους θα είναι εκατομμύρια...


Η επανάσταση στη Ρωσία άρχισε να γεννιέται τη δεκαετία του 1880, δεν ξέσπασε όμως παρά στις αρχές του 1900


Το 1905 έγινε μια πρόωρη εξέγερση στους δρόμους της Πετρούπολης και της Μόσχας, αλλά κατεστάλη αμέσως, ενώ ο Τσάρος εξαναγκάστηκε να ιδρύσει ένα εκλεγμένο κοινοβούλιο, τη Δούμα. Η κυβέρνηση αμέσως φυλάκισε και εξόρισε 250.000 συνομώτες μεταξύ των οποίων και ο Λένιν που κατέφυγε στη Σουηδία.


Ο συνεργάτης του, ο Τρότσκι, συνελήφθη, δραπέτευσε από τη φυλακή και κατέφυγε στη Γαλλία. Toυλάχιστον 10.000 συνομώτες κατέφυγαν στις ΗΠΑ και εκπαιδεύτηκαν εκεί από τους Εβραίους τραπεζίτες και τις Στοές για να επιστρέψουν στη Ρωσία ξεσηκώνοντας την επανάσταση.


Την περίοδο 1906 με 1911, επί πρωθυπουργίας του μεγαλύτερου μεταρρυθμιστή στη Ρωσική ιστορία, Πιότρ Στολύπιν, η Ρωσία ορθοπόδησε. Ο στρατός και το ναυτικό εκσυγχρονίστηκαν και το ΑΕΠ της αυξήθηκε θεαματικά, ώστε παρήγαγε τέτοιες ποσότητες σταριού όσο οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αργεντινή μαζί!


Οι Μασονικές Στοές της Αγίας Πετρούπολης αφηνίασαν. Το 1911 ένα υποχείριό τους επιτέθηκε στον Στολύπιν, τον τραυμάτισε θανάσιμα και λίγες μέρες μετά πέθανε. Ήταν η 11η και μοιραία απόπειρα δολοφονίας του!


Το 1917 ο αδέκαρος Τρότσκι πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου δούλεψε για λίγο σαν δημοσιογράφος σε μία ρωσόφωνη κομμουνιστική εφημερίδα. Εκεί, ανακάλυψε ότι η ιδέα μιας παγκόσμιας κομμουνιστικής επανάστασης είχε ισχυρούς Αμερικανούς «φίλους» με δύναμη και επιρροή και δεν ήταν άλλοι από τους Εβραίους πλούσιους τραπεζίτες που ήταν πρόθυμοι να τη στηρίξουν στη Ρωσία. Ο Εβραίος τραπεζίτης Jacob Schiff τον ανέλαβε πλήρως οικονομικά, του νοίκιασε πολυτελές διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις, και τον προετοίμασε για την τρομακτική αποστολή του.


Μέσα σε δύο μήνες, και εν μέσω του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Τρότσκι έφυγε από τις ΗΠΑ για να επιστρέψει στη Ρωσία, έχοντας μαζί του πολύ χρήμα και μία ομάδα από αφοσιωμένους επαναστάτες για να τον βοηθήσουν, που οι περισσότεροι ήταν Αμερικανοί!


Όπως αναφέρει ο Gary Allen στο μπεστ σέλερ του None Dare Call it Conspiracy, του 1976, όταν το πλοίο Christianiafjord με το οποίο ταξίδευε, έπιασε λιμάνι στη Νέα Σκωτία του Καναδά, Βρετανοί αξιωματούχοι τον συνέλαβαν και τον φυλάκισαν με την κατηγορία του πράκτορα των Γερμανών, κατάσχοντας και τα χρήματα που μετέφερε.


Ωστόσο, κάποιος κατάφερε να πείσει τελικά την Καναδική κυβέρνηση υποσχόμενος ότι όταν ο Τρότσκι και οι Μπολσεβίκοι πάρουν την εξουσία στα χέρια τους στη Ρωσία, θα κάνουν ειρήνη με τους Γερμανούς, τερματίζοντας τον πόλεμο.


Άραγε ποιος ήταν αυτός που μεσολάβησε ώστε να πειστούν να απελευθερωθεί ο Τρότσκι από τη φυλακή και να του επιστραφούν τα χρήματα που μετέφερε; Μα ο στενός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Woodrow Wilson, συνταγματάρχης Edward Mandell House, ο άνθρωπος που αργότερα επέβαλε στις ΗΠΑ το κεντρικό τραπεζικό σύστημα FED και ήταν έμπιστος των Χαζαρο-Εβραίων Ρότσιλντ!


Μέσα σε λίγες μέρες, ο Τρότσκι εφοδιάστηκε με Αμερικανικό διαβατήριο και επέστρεψε στη Ρωσία που πλήττονταν από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ως ...Αμερικανός!


Τον Μάρτιο του 1917 οι πολίτες επαναστάτησαν, ο Τσάρος παραιτήθηκε και ανέβηκε η κυβέρνηση Κερένσκι. Σύντομα, ο Ρωσικός στρατός ξαναβρήκε το μαχητικό του πνεύμα, και οι Γερμανοί έψαχναν απεγνωσμένα να σταματήσουν τους Ρώσους στο Ανατολικό Μέτωπο.


Η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του …..πρόθυμου Λένιν που βοηθήθηκε από Γερμανούς πράκτορες να επιστρέψει στη Ρωσία, καθώς τότε ήταν και αυτός εξόριστος.


Έτσι, τον Απρίλιο του 1917, ο Λένιν επιβιβάστηκε σε ένα σφραγισμένο τραίνο στη Ζυρίχη της Ελβετίας με προορισμό την Αγία Πετρούπολη, διασχίζοντας με την ανοχή και την προστασία της Γερμανικής κυβέρνησης όλη τη Γερμανική επικράτεια, εν συνεχεία τη Σουηδία και τη Φινλανδία, μεταφέροντας τουλάχιστον 5 εκατομμύρια Αμερικανικά δολάρια για τις ανάγκες της επανάστασης.

Μαζί του ταξίδευαν άλλοι 159 αφοσιωμένοι Μπολσεβίκοι επαναστάτες.


Δεδομένου ότι ο Λένιν είχε υποσχεθεί στους Γερμανούς τη λήξη του πολέμου, οι Γερμανοί ανυπομονούσαν να δουν τους Μπολσεβίκους να παίρνουν την εξουσία. Γι’ αυτό άφησαν το τραίνο να κατευθυνθεί στον προορισμό του χωρίς καμμία αντίρρηση.


Οι ακλόνητες αποδείξεις που έχουν έλθει στο φως εδώ και έναν αιώνα, δείχνουν λοιπόν ολοφάνερα ότι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί Χαζαρο-εβραίοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν τους Τρότσκι και Λένιν για να υποκινήσουν την επανάσταση στη Ρωσία.


Η Ρωσική Επανάσταση δεν ήταν επομένως μια αυθόρμητη εξέγερση του λαού, όπως εξακολουθούν να ισχυρίζονται όλα τα Κομμουνιστικά κόμματα και ακόμα τους πιστεύουν αρκετοί αφελείς, αλλά μια διαδικασία συστηματικής εξαπάτησης και δημαγωγίας όπου τελικά με τη δύναμη των όπλων, το «Κόμμα» και η «Κόκκινη» γραφειοκρατία, κατάφερε να διαλύσει τη Ρωσική Αυτοκρατορία και να προκαλέσει γενοκτονία.


Η μεγάλη δημοτικότητα των πρωτεργατών της, επετεύχθη με την αρχαία μέθοδο της συνομωσίας, όπου οι συνομώτες, αν και υπόσχονταν ένα πράγμα, έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Τον Ιούλιο του 1917 ο Λένιν κατάφερε να υποκινήσει μια επανάσταση, αλλά ο Ρωσικός στρατός την κατέστειλε. Ο Κερένσκι, διέταξε τη σύλληψή του σαν πράκτορα της Γερμανίας, και ο Λένιν κατέφυγε στη Φινλανδία.


Στις αρχές Οκτωβρίου αισθάνθηκε ασφαλής να επιστρέψει πάλι στη Ρωσία και στις 7 Νοεμβρίου κατάφερε να υποκινήσει ξανά επανάσταση, που αυτή τη φορά τελικά πέτυχε.

Ωστόσο, οι Μπολσεβίκοι απαίτησαν εκλογές και ο Λένιν εξαναγκάστηκε να δεχτεί. Ποσοστό περισσότερο από 75% του λαού ψήφισε εναντίον του!


Ο Λένιν ζήτησε διάλυση του Συμβουλίου του Λαού που είχε γεμίσει από αντιπροσώπους που ήταν εναντίον του, αλλά το Συμβούλιο αρνήθηκε. Τότε εφαρμόστηκε στην πράξη το ρητό «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος». Ο Λένιν έστειλε ένοπλους φρουρούς και διέλυσαν το Συμβούλιο. Με λίγα λόγια, οι Κομμουνιστές εμπόδισαν ωμά ένα σύστημα αντιπροσωπευτικής κυβέρνησης!


Εν συνεχεία, οι Μασόνοι Λένιν και Τρότσκι υποσχέθηκαν ένα συνταγματικό Συμβούλιο που ήταν η πρώτη ενέργεια διάλυσης της Δούμας. Το 1918 έκαναν πραγματική ειρήνη με τους Γερμανούς, στέλνοντας εκατομμύρια Γερμανούς στρατιώτες στα δυτικά μέτωπα.


Γι’ αυτό το σκοπό, Αμερικανικοί τραπεζικοί οίκοι που ελέγχονταν από τους Χαζαροεβραίους Ρότσιλντ, τους αντάμειψαν με άφθονο ρευστό χρήμα προκειμένου να στηρίξουν τη δικτατορία τους.


Συνολικά, από το 1917 έως το 1953 έχει αποδειχτεί ότι τα θύματα των Μπολσεβίκων από τις διώξεις, τα βασανιστήρια, τις εκτοπίσεις, τις εκτελέσεις, και την πείνα, ανήλθαν σε 70 εκατομμύρια ψυχές αλλά κανείς δεν τις μνημονεύει όσο μνημονεύει τους απείρως λιγότερους εβραίους που εξολόθρευσαν οι Ναζι...

0 comments

Comments


bottom of page