top of page
  • sergioschrys

Η Ρωσία "όπλισε" τα πλέον φονικά της όπλα! Αποτέλεσμα; Παντού φωτιά και θάνατος!

Με «μανιτάρι» τυλίχτηκαν τα συντρίμμια ουκρανικού αρχηγείου στη Χερσώνα μετά το χτύπημα από θερμοβαρική βόμβα ODAB-1500! Καταρρίφθηκαν δύο ουκρανικά MIG-29 σε μια ημέρα!

Μαζική πυραυλική επίθεση σε ουκρανικές αεροπορικές βάσεις!

Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας με χρήση συστημάτων αεράμυνας.

Επιπλέον ξεκίνησαν να πραγματοποιούν πτήσεις CAP με μαχητικά Su-35 τα οποία μπορούν να εντοπίζουν στόχους σε μεγάλες αποστάσεις και σε χαμηλό ύψος, όπως είναι το προφίλ κρούσης των Ουκρανών πιλότων.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από επιτυχημένο αεροπορικό πλήγμα της ουκρανικής Αεροπορίας από MiG-29 εναντίον ρωσικών θέσεων στο Μπέλγκοροντ.


Μάλιστα οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν μαζικό πλήγμα με όπλα ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς, αεροβαλλιστικούς υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal και UAVs κατά των αεροδρομίων της Ουκρανίας καθώς το ουκρανικό χτύπημα εντός ρωσικού εδάφους με μαχητικά κρίθηκε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί.


Στόχος ήταν να καταστραφούν οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν μαχητικά ή βομβαρδιστικά αεροσκάφη της ουκρανικής αεροπορίας, που δείχνει να μπορεί να εκτελεί μόνο πλήγματα εντυπωσιασμού πιο πολύ λόγω μικρού μεγέθους.


Το ουκρανικό κτίριο διοίκησης που επλήγη έγινε κυριολεκτικά «σκόνη»

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «Χ» καταγράφει τη στιγμή που μία ρωσική κατευθυνόμενη βόμβα ODAB 1500 διαλύει ένα κτίριο με Ουκρανούς στην περιοχή της Χερσώνας.  

Η βόμβα ODAB-1500 είναι ένα θερμοβαρικό όπλο, το οποίο χρησιμοποιείται εκτεταμένα από τη ρωσική Αεροπορία στην Ουκρανία για καταστροφή οχυρώσεων και υπόγειων θέσεων.


Το θερμοβαρικό όπλο, γνωστό και ως βόμβα αερολύματος ή εκρηκτικό καύσιμο αέρος ή βόμβα κενού, είναι τύπος εκρηκτικού που χρησιμοποιεί οξυγόνο από τον περιβάλλοντα αέρα για να δημιουργήσει έκρηξη υψηλής θερμοκρασίας.



Στην πράξη, το ωστικό κύμα που συνήθως παράγεται από αυτά τα όπλα διαρκεί σημαντικά περισσότερο από αυτό ενός συμβατικού συμπυκνωμένου εκρηκτικού.

Αυτό μπορεί να εκτοξευθεί ως πύραυλος ή να ριφθεί από αεροπλάνο ως βόμβα.

Η αρχική εκρηκτική γόμωση πυροδοτείται καθώς χτυπά τον στόχο του, ανοίγοντας το δοχείο και διασκορπίζοντας το μείγμα καυσίμου ως νέφος.


Οι Ρώσοι πολεμούν έναν πόλεμο, αφοσιώνοντας όχι μόνο τις τεχνολογικές αλλά και τις ψυχικές τους δυνατότητες για να νικήσουν έναν αντίπαλο, που αν δεν είχε την απόλυτη στήριξη των δυτικών ΝΑΤΟικών, δεν θα κρατούσε ούτε μια βδομάδα, όχι δυο χρόνια.

Η Ρωσία πολεμάει για την ψυχή και την καρδιά της πατρίδας της. Οι δυτικοί πολεμούν για τα συμφέροντα τους, βάζοντας άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Γι' αυτό και είναι σίγουρο ότι οι Δυτικοί θα χάσουν κατά κράτος.


"All of you will die, but know one thing: Mother Russia will never forget us"


Τα λόγια αυτά, αποδεικνύουν για πολλοστή φορά ότι η Ρωσία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πιστό αντίγραφο της ελληνικής Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας. Τα ίδια περίπου φώναζε και ο αυτοκράτορας της Ρωμανίας στο στράτευμα του λίγο προτού σαλπίσει η έφοδος: "Σήμερον ἀποθανούμεθα πάντες ὑπὲρ τῆς τιμῆς τοῦ Χριστοῦ καὶ τῆς πατρίδος! Καὶ ἡ πατρίς οὐκ ἐπιλήσεται ἡμῶν!"



Με πληροφορίες από Bankingnews.gr, Pronews.gr,warnews247.gr

71 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page