top of page
  • sergioschrys

Η υποκρισία έχει και όριο! Δεν ξέρατε ποιός ήταν ο Μπάιντεν κύριε Ομπάμα;

Γεμάτοι από τόνους υποκρισία, οι ...πρώην αξιωματούχοι των δημοκρατικών, "εξεπλάγησαν" λένε από την...ανικανότητα του διεφθαρμένου γέρου!

Σχόλιο από τον Πύρινο Λόγιο

Έχω στην κυριολεξία ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΙ από τα...σχόλια που κάνουν στον Τύπο οι Δημοκρατικοί πολιτικοί.

Όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου, δήλωσαν... έκπληκτοι για το πώς εμφανίστηκε στο Debate ο γέρο-Μπάιντεν.


Δηλαδή, μ' άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι ουδέποτε είδαν τον άρρωστο αυτόν άνθρωπο να συμπεριφέρεται τουλάχιστον περίεργα στις δημόσιες εμφανίσεις του, ουδέποτε τον είδαν να...χαζεύει σαν ηλίθιος όταν ήταν παρών σε διάφορες εκδηλώσεις, ποτέ μα ποτέ δεν τον είδαν να...σκουντουφλάει στα σκαλοπάτια όταν επέβαινε στο Air Force One, ουδέποτε τον άκουσαν να αμολάει...κοτσάνες στα καλά καθούμενα και φυσικά ουδείς απ όλους αυτούς πρόσεξε το ρεζιλίκι που παραλίγο να συμβεί στην εκδήλωση στη Γαλλία για την D-Day επέτειο και ασφαλώς, ΟΥΔΕΙΣ εξ αυτών των...πανέξυπνων ανθρώπων, δεν πήρε καν είδηση για τα καμώματα του γέρου στην συνάντηση των G7 πριν κανα-δυό βδομάδες.

Κανείς δεν είχε ιδέα και όλοι νόμιζαν ότι ο Τζό, ήταν όχι μόνο υγιέστατος, αλλά και ...εξαιρετικά ρωμαλέος για την...ηλικία του!


Σήμερα επισκεπτόμενος το Pronews, διαβάζω μια είδηση που έλεγε ούτε λίγο, ούτε πολύ πως ο ...Ομπάμα, ναί, αυτός ο τέως Πρόεδρος που όλο και συχνότερα τα τέσσερα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν τον Λευκό Οίκο σαν να ήταν η...επιμήκινση του σπιτιού του από τότε που μπήκε μέσα ο Μπάιντεν και βγήκε ο Τράμπ, να δηλώνει πως...ανησυχεί (ήμαρτον Κύριε!) για την εκ νεόυ υποψηφιότητα του Τζό!


Δηλαδή, θέλει να μας πει ο...αποκαλούμενος και απ το ελληνικό πόπολο ως "Ομπάμιας", ότι δεν ήξερε απολύτως τίποτε για την σοβαρά κλονισμένη υγεία του Τζό απ την ώρα που αυτός κάθισε στην προεδρική καρέκλα μέχρι...σήμερα!


Δεν τον είχε δει ποτέ σε μαύρο χάλι, δεν εκτίμησε ποτέ την κατάσταση του, η οποία - σημειωτέον - δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν πήρε κάν είδηση ότι ο άνθρωπος αυτός μόνο για να σταθεί όρθιος, παίρνει δύο χούφτες χάπια διαφόρων ειδών (για καρδιά, για συκώτι, για σπλήνα, για έντερα, για προστάτη κλπ) και άλλες δυό για να κρατιέται ο εγκέφαλος του σε μια...υποτυπωδώς νηφάλια κατάσταση!

Δεν παρατήρησε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, ούτε καν πήρε χαμπάρι ότι μέσα στον Λευκό Οίκο είχε εγκατασταθεί επί μονίμου βάσεως ένα μίνι νοσοκομείο με γιατρούς διαφόρων ειδηκοτήτων και με καμμιά δεκαπενταριά νοσοκόμες και φροντιστές να είναι σχεδόν νυχθημερόν πάνω από το κεφάλι του γέρου Τζό.


Τίποτε δεν ήξερε ο άνθρωπος.


Ούτε αυτός, αλλά ούτε και η γυναίκα του η Μισέλ, η οποία βρισκόταν με την Τζίλ, τη γυναίκα του Μπάιντεν, τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα. Προφανώς βεβαίως, οι δύο...Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ (μια πρώην και μία νύν) δεν είχαν τίποτε άλλο να κουβεντιάσουν παρά το ...τι θα φορέσουν στην τάδε ή στη δείνα εκδήλωση, τι θα δούν απόψε στο αγαπημενο τους Netflix, ποιά θα είναι η συνέχεια στο αγαπημένο τους επίσης σόου των Καρντάσιανς, ποιούς θα ερωτευτούν οι "Desperate Wifes" στο νέο επεισόδιο της σειράς ή τελος πάντων, ποιές ήταν οι τελευταίες τους εμπειρίες από την ...απόδοση των ανδρών τους στην κρεββατοκάμαρα. Μ' άλλα λόγια, ό,τι κάνουν όλες οι καθημερινές νοικοκυρές και σύζυγοι επιφανών ανδρών σε όλη την...οικουμένη της Δύσης, που σέβονται τον...εαυτό τους.


Η πλάκα η μεγάλη όμως, έρχεται μέσα από το...πολύκροτο (Ω Θεέ μου!) ρεπορτάζ της Washington Post - της πάλαι ποτέ δηλαδή έγκυρης και σοβαρής εφημερίδας - που εκφραζει κι αυτή! - ώ ρε μάνα, πόσο ανησυχούν αυτοί οι άνθρωποι - τους προβληματισμούς της για την μετέπειτα πορεία της υποψηφιότητας Μπάιντεν! Και όχι μόνο αυτό, μας λέει κι από πάνω ότι:

Η κακή επίδοση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στην πρώτη τηλεμαχία της περασμένης εβδομάδας έχοντας απέναντί του τον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στο κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα, με αποτέλεσμα ο πιο έμπιστος σύμβουλός του, Μπαράκ Ομπάμα να εκφράσει τους προβληματισμούς του στα πιο κοντινά του πρόσωπα. Ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ, μοιράζεται τις ανησυχίες του για την κατάσταση της υγείας του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του.

Και δεν ντρέπεται να πει πως...όλα αυτά τα χρόνια, ο Ομπάμα - ναί, αυτός που ανησυχεί και είναι...βαθύτατα προβληματισμένος - ήταν όχι μόνο ο...συχνός επισκέπτης (της μέρας ή της νύχτας ή και των δύο;) αλλά και ο ...πιο στενός του σύμβουλος! (μ' άλλα λόγια ΞΕΡΑΣΕ αυτό που ήταν κοινό μυστικό των πάντων, ψεκασμένων και μη)


Λοιπόν, αυτός ο...πιο στενός του σύμβουλος, δεν ήταν σε θέση ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ στο να διαπιστώσει όχι μόνο την άκρως ριψοκίνδυνη προσπάθεια στο να κατέβει εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία, αλλά ούτε καν την ικανότητα του η μη στο να κυβερνήσει - όχι την Ελλάδα ή κάποιο άλλο προτεκτοράτο της Αμερικής, αλλά ΤΗΝ ΙΔΙΑ την Υπερδύναμη!


Μια υπερδύναμη που ελέγχει (ή τουλάχιστον ΗΛΕΓΧΕ) στην κυριολεξία τον μισό πλανήτη, με αμέτρητα συμφέροντα, με εχθρούς πολλούς, με καταστάσεις δυσχερείς που απαιτούσαν λεπτούς και διπλωματικούς χειρισμούς... Με χίλιες δυό τελος πάντων καταστάσεις, που απαιτούσαν ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, καθαρό μυαλό και στρατηγικές ικανότητες!


Ο Ομπάμα, ο άνθρωπος που κυβέρνησε για μια οχταετία αυτη τη χώρα, ο άνθρωπος που πήρε κάποτε τόσες κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας του, ο άνθρωπος που χειρίστηκε τόσες πολλές εκκρεμείς υποθέσεις του κράτους των ΗΠΑ (καλώς ή κακώς, η Ιστορία θα τον κρίνει), ο άνθρωπος λοιπόν αυτός που διετέλεσε - έστω, ανεπισήμως - "καθήκοντα" στενού συμβούλου του Προέδρου των ΗΠΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ (το γράφω και δεν ...κλαίω από τα γέλια!) για την μετέπειτα πορεία της υποψηφιότητας αυτού του ανθρώπου που κάποτε...συμβούλευε!


Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Τοσο και τέτοιο καραγκιοζιλίκι να πάρει η ευχή, δεν το αντέχει το είναι μου!


Έχουμε πει πολλές φορές ότι πράγματι, ζούμε στον Ανάποδο Κόσμο, αλλά πιστεύω ότι ήταν μια έκφραση απλή για να διατυπώσουμε όλη αυτή τη παράνοια που μας έχει κυκλώσει. Αλλά ετούτοι εδώ, δεν έχουν απλά σκοπό να μας σκοτώσουν, αλλά ταυτόχρονα έχουν σκοπό να ΒΙΑΣΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ την όποια νοημοσύνη μας έχει απομείνει!


Και όλο και περισσότερο, προσπαθούν τούτοι οι θεομπαίχτες, να δικαιώσουν ό,τι έχω γράψει - όχι μόνον εγώ, αλλά και τόσοι άλλοι συναγωνιστές μου - μέχρι τώρα τόσα χρόνια, με αποκορύφωμα το προχτεσινό μου άρθρο για τον Ντοναλντ Τράμπ, το Debate αλλά και τον...λάκκο που έχει η φάβα της πρόσφατης - τουλάχιστον περίεργης - παρουσίας του από το - "δημοκρατικό και τα μυαλά στα κάγκελα" - CNN!


Κανείς λοιπόν από όλους αυτούς - δημοσιογράφους, πολιτικούς, Ομπάμιες και λοιπά ζαρζαβατικά - δεν διανοείτο καν ότι ο...υποψήφιος εκ νέου και νυν Πρόεδρος τους, ήταν εξ αρχής και είναι περισσότερο τώρα, εντελώς ακατάλληλος όχι απλά για την Προεδρία, αλλά ούτε και για να πάει στην τουαλέτα για το...ψιλό του! Κι εκεί ακόμη, έχει χρείαν συνοδείας!


Ρε πάτε να μας τρελλάνετε ομαδικώς; Θαρρείτε ότι δεν ξέρουμε για ποιό λόγο κάνετε ή λέτε όλες αυτές τις π@π@ριές και υποκρινόσαστε ως κάκιστοι ηθοποιοί που είστε, τους...προβληματισμένους και τους - εχώ δεν ήξερα τίποτε, δεν φανταζόμουν τίποτε - ανήξερους.


Ιδίως αυτό το απόλυτα διεφθαρμένο μουσουλμάνικο σκύβαλο που παριστάνει τον...πολιτικό με βάθος ενστίκτου και που φέρει το όνομα Ομπάμα, όχι μόνο ΤΑ ΗΞΕΡΕ, αλλά επιμελώς και τα ΣΧΕΔΙΑΖΕ όλα!

Η τελευταία του εμφάνιση του...τεθλιμμένου συγγενή τα αποκάλυψε ΟΛΑ. Δεν είναι λοιπόν θεωρίες συνομωσίας ό,τι έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου. Δεν είναι φαντασιώσεις κάποιου ψεκασμένου ή βαρεμένου ή με βλαμμένη νόηση ανθρώπου. ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!


Kαι την αλήθεια των λόγων μου, θα τη δείτε στην πορεία μέχρι το Συνέδριο των δημοκρατικών τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται. Όπου εκεί θα...κριθεί λεει, το καυτό ζήτημα της προβληματικής υποψηφιότητας του Μπάιντεν!

Εάν αυτός ο ίδιος δεν σκοπεύει να αποσυρθεί - και δεν σκοπεύει επειδή η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, η ξανθιά μιλφάρα Τζίλ, κάνει το...κουμάντο στον Τζό. Και κάνει το κουμάντο, γιατί έχει πάρει τέτοια εντολή από το Ιερατείο του WEF, βάζω στοίχημα το κεφάλι μου. Η Τζίλ, δεν είναι απλά οπαδός του Σατανισμού. Μπορώ να πω ότι είναι και κάτι σαν...πρωθιέρεια του υπόγειου ναού, εκεί που πάνε και τον προσκυνάνε όλα αυτά τα μίσθαρνα ανθρωπάρια. Μπορεί να είναι και η Χιλαρυ μαζί της, ως επίσης πρωθιέρεια, που να ξέρω εγώ. Αλλά οπωσδήποτε, η Τζίλ είναι αυτή που στην ουσία τον καθοδηγεί. Ο Μπάιντεν όχι μόνο έχει...μουλαρώσει, αλλά θα τον δείτε να ...τρέχει και πάλι ασθμαίνοντας φυσικά, στο...επόμενο Debate και φυσικά να τα κάνει...άλλη μια φορά μουσκίδι. Ο άνθρωπος ούτε ξέρει πού βρίσκεται, ούτε ξέρει ποιός είναι μερικές φορές, αλλά ούτε ξέρει και τι κάνει. Οπότε, δεν είναι το ζήτημα του αν θα νικήσει ή όχι. Το ζήτημα είναι να πάρει τη καρέκλα ο Τράμπ, κι απ' ό,τι φαίνεται ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, αφού οι άνθρωποι του στρώνουν κυριολεκτικά το κόκκινο χαλί για να περάσει εκ νέου από την ιδιώτευση στον προεδρικό θώκο!


Η παγίδα που έχουν στήσει στον Τράμπ. είναι πάντως ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ. Και για να ρίξουν όλοι αυτοί τόνους στάχτη στα μάτια του ανίδεου, αλλά και άσκεφτου αμερικανικού κοινού, το ρίχνουν στη...κλάψα και στον...μαϊμού "προβληματισμό".

Αν ήθελαν πραγματικά να κρατήσουν με κάθε τρόπο τον θρόνο των ΗΠΑ και την εξουσία, θα είχαν ήδη επιλέξει τον επόμενο Πρόεδρο που θα έριχναν σε αυτό το Game of Thrones. Είχαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια μπροστά τους. Και δεν είναι και τα πιο ηλίθια παιδάκια. Εδώ σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις τους για την Παγκόσμια Κυριαρχία εδώ και τρείς αιώνες. Και τα σχέδια τους έγιναν πραγματικότητα. Δείτε τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" και θα το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι.


Ιδίως οι όποιες εξελίξεις μέσα στον 20ό αιώνα, με δύο καταστροφικούς πολέμους, με εκτίναξη στα ύψη της τεχνολογίας και πάνω απ' όλα την πλήρη καταπάτηση των ηθών και την τεράστια προσπάθεια της επιμειξίας των εθνών που μετέτρεψαν τους ανθρώπους σε...ζόμπι. Αυτά τα σχέδια, αν δεν βασίζονται πάνω σε πλήρη προιόντα σκέψης και μεθοδικής δράσης, δεν πιάνουν.

Και θα μας πούν ότι ...είναι προβληματισμένοι και ...στενοχωρημένοι επειδή ο υποψήφιος "ετοιμοθάνατος" γέρος Πρόεδρος τους τα έκανε...μαντάρα σε μια δημόσια πολιτική αναμέτρηση! Και ότι...ψάχνουν αγωνιωδώς να βρούν έναν ...αντικαταστάτη της τελευταίας στιγμής για να αντιμετωπίσει έναν...ογκόλιθο! Και πέρα από αυτό, να βρούν λέει, έναν τρόπο να ακυρώσουν την υποψηφιότητα του (νομικά με βάση το καταστατικό των κομμάτων, μόνο με τη θέληση του φεύγει ο υποψήφιος), προσπαθώντας να τον...πείσουν να παραιτηθεί... Ρε δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!


Αυτόν που πραγματικά λυπάμαι, είναι ο Τράμπ. Αυτόν που θα επωμισθεί όλο το βάρος των εσκεμμένων αμαρτιών των Διεθνιστών. Αυτών δηλαδή που έφεραν όχι τις ΗΠΑ μόνο, αλλά και την Ανθρωπότητα ολόκληρη, στο χείλος της καταστροφής. Κι αυτή η κατάσταση αγαπητέ μου φίλε Ντόναλντ, δεν μαζεύεται με τίποτε.

Μπορείς φίλε Ντόναλντ όντως να σταματήσεις τον πόλεμο με τη Ρωσία. Αλλά για να το κάνεις πλέον, θα πρέπει να δεχτείς όλους τους όρους του νικητή Πούτιν. Κι αυτό για την Αμερική, είναι τεράστιο πλήγμα. Και οι Αμερικάνοι δεν θα το δεχθούν.

Επίσης μας λες πως...θα αλλάξει και η κοινωνία. Πώς; αναίμακτα; Αν το πιστεύεις αυτό, τότε ούτε εσύ πας καλά. Εδώ κατήργησες ή πήγες να καταργήσεις μέσω των φίλων σου δικαστών, τις εκτρώσεις και την τεχνητή διακοπή της κύησης και...σηκώθηκε όλο το διεφθαρμένο πλέον σύγχρονο γυναικομάνι να σε φάει. Αν πάς δε να...απλώσεις χέρι ΚΑΙ στους ΛΟΑΤΚΙ, καταργώντας τους νόμους που θεσπίστηκαν γι αυτούς, ε, τότε, κλάφ'τα Ντόναλντ!

Ή όπως υπόσχεσαι, ότι θα ξαναφτιάξεις την οικονομία από το...μηδέν. Με τι; Με πλαστό χρήμα που θα τυπώνουν οι Εβραίοι της FED; Σε γελάσανε! Οι Εβραίοι δεν θα σου δώκουν ούτε σέντσι τυπωμένο, αν δεν τους δώσεις εσύ πρώτα τη ψυχή σου. Κι αν πείς ότι θα τους πάρεις την Τράπεζα τους και τα πρωτεία τους, την επόμενη θα έχεις την τύχη του μακαρίτη του Κέννεντυ.

Η κατάσταση Ντόναλντ μου, δε μαζεύεται όπως έχει διαμορφωθεί από τους Σατανιστές και πίστεψε με, είμαι μαζί σου στον αγώνα σου, όπως όλοι οι νουνεχείς άνθρωποι. Αλλά η χώρα σου, έχει τόσο πολύ διαβρωθεί, που η επαναφορά της σε κανονικά επίπεδα είναι αδύνατη. Άσε που θα σου φορτώσουν και το επικείμενο κράχ λίγες μέρες μετά την επανεκλογή σου.


Η μόνη λύση είναι ο πόλεμος, αγαπητέ μου Ντόναλντ. Μέσα από τον πόλεμο θα γίνει η κάθαρση. Και η χώρα σου θα φάει τις βομβίτσες της και εσύ θα ρίξεις τις δικές σου. Κι όταν με το καλό καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός και όσοι μείνουμε ζωντανοί ασφαλώς, τότε θα λύσεις τα όποια σου προβλήματα. Τόσο με τη χώρα σου, όσο και με τους άλλους.


Οι Ομπάμνιες και οι Πελότζιδες μπορούν να χύνουν τα κροκοδείλια δάκρυα τους. Δεν πείθουν όμως κανέναν. Πιστεύω ή θέλω να πιστέψω, ούτε και τον Ντόναλντ.


Πύρινος Λόγιος sergioschrys@outlook.com


60 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page