top of page
  • sergioschrys

Κ.Βελόπουλος: Η άλλη πλευρά του νεοφιλελέ Φασισμού

Το έχω πεί πλειστάκις, το λέω και τώρα: Ο Βελόπουλος δεν ίδρυσε την "Ελληνική Λύση" ως προμαχώνα για την επιστροφή της πατριωτικής Δεξιάς στον τόπο μας.

Την ίδρυσε αφ' ενός ως 5η φάλαγγα των Διεθνιστών και διεφθαρμένων ευρωπαίων και αφ' ετέρου ως...τηλεπωλητής αμφίβολης ποιότητας προιόντων υγείας που παράγει ο ίδιος!


Η συνέντευξη που πήρε η γνωστή μας Betty Direct από τον Άρη Σπίνο, δημοσιογράφο και συντάκτη του Edolio5, υποψήφιου ευρωβουλευτή και πρώην εξ απορρήτων του Βελόπουλου, είναι πραγματικά συγκλονιστική. Ο Σπίνος ανοίγει το στόμα του και εκτοξεύει βόμβες εναντίον του πρώην "αφεντικού" του!


Αν έστω το 5% των αποκαλύψεων του εναντίον του Βελόπουλου είναι αληθές, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα άκρως επικίνδυνο φασίστα, πραγματικά χειρότερο από τον Μητσοτάκη και πολιτικό απατεώνα ολκής!


Είναι κι αυτό ένα από τα σημεία των καιρών για την Ελλάδα: Η παντελής έλλειψη ηγετών, που θα την οδηγήσουν στην Ανάσταση.


Φωτεινή εξαίρεση στο λασπωμένο και βρώμικο τοπίο της πολιτικής στην πατρίδα μας, απότελεί η νεαρή και δυναμική Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία και έπεσε θύμα του Βελόπουλου, καθώς αυτός ο σβίγκος της πολιτικής τη συκοφάντησε λίγες μέρες πρίν τις ευρωεκλογές ότι δήθεν είναι ...ερωμένη του Μυτιληναίου και το κόμμα της χρηματοδοτείται από αυτόν και τον Μελισσανίδη!


Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Ο Βελόπουλος έκανε τα πάντα (από καταγγελίες μέχρι...αγωγές) στο YouTube για να κλείσει η Google το κανάλι του πολύ καλού Λάμπρου Πάσχου, επειδή αυτός κυρίως έβγαζε στη φόρα τις βρωμιές Βελόπουλου και τον χτυπούσε (δικαίως) συνεχώς.


Δείτε τη συνέντευξη του Σπίνου στο κανάλι της Μπέττυ στο YouTube, είναι πραγματικά συγκλονιστική...





0 comments

Comments


bottom of page