top of page
  • sergioschrys

Μια χώρα...του κλώτσου και του μπάτσου! Με υπογραφή...Μητσοτάκη!

Πρωτοφανή ομαδικά πυρά από Τουρκία-Αλβανία-Σκόπια! Η ελληνική διπλωματία του...κατευνασμού, διασύρει την πατρίδα μας διεθνώς - Το απέθαντο "Ψευτορωμαίϊκο" του μητσοτακισμού, άνοιξε τον δρόμο για παραχώρηση εδαφών και εθνικής κυριαρχίας!

Ιδού τα αποτελέσματα της πολιτικής κατευνασμού!

Η χώρα μας ξεφτιλίζεται διεθνώς δεχόμενη ομαδικά πυρά από Τουρκία (Γαλάζια Πατρίδα και συνεχείς απειλές για casus belli για οτιδήποτε κάνει στο Αιγαίο, ακόμη και για τα θαλάσσια πάρκα στις Κυκλάδες)!


Ο Έντι Ράμα κρατάει αιχμάλωτο τον Μητσοτάκη ελέω Φρέντι Μπελέρη, εκλεγμένο ευρωβουλευτή που είναι φυλακισμένος και η χώρα μας έχει έναν λιγότερο ευρωβουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ενώ με την σικέ-απογραφή στην Αλβανία, θα εμφανίσει την ελληνική μειονότητα ως μια συρρικνομένη με ελάχιστα απομεινάρια Βορειοηπειρωτών. Και ενώ η ελληνική ομογένεια ξεσηκώνεται, ο εδώ ΥΠΕΞ εκφράζει απλές επιφυλάξεις για το πόσο έγκυρη μπορεί να είναι η απογραφή! 


Πολιτική κατευνασμού και πλήρους ενδοτισμού στα Σκόπια, τα οποία με τον νέο του πρωθυπουργό Μιτσκόσκι (κάτω φωτό) εμπαίζουν τον ΥΠΕΞ Γεραπετρίτη ότι δεν ξέρει τι εμπεριέχει η Συμφωνία των Πρεσπών.


Πρακτικά του λεει "είμαστε Μακεδόνες-μας δώσατε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, άρα είμαστε Μακεδόνες και η χώρα μας είναι η Μακεδονία, όχι η Β. Μακεδονία"!


Προμηνύει δηλαδή την νέα ταπείνωση της Ελλάδος, η οποία αφού αποδέχθηκε "μακεδονική εθνότητα" για τους "Βορειο-Μακεδόνες", τώρα θα αποδεχθεί ότι η χώρα τους μπορεί κάλλιστα να ονομαστεί "Μακεδονία


Ξεφτίλες-ραγι@δες ΨΕΥΤΟ-ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ!


0 comments

Comments


bottom of page