top of page
  • sergioschrys

Νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ξανά ο Ντόναλντ Τράμπ! Ή μήπως...έχει λάκκο η φάβα;

Απίστευτη εμφάνιση Μπάϊντεν, πανικός στους Δημοκρατικούς, άγχος και κατήφεια στους δημοσιογράφους - σχολιαστές του CNN, αγωνία και τρόμος στους οπαδούς των Διεθνιστών και στην Woke agenta αλλά...κάποιο λάκκο δείχνει να έχει η φάβα!

Η σχολιαστής του CNN Τζίνα Σόντερς (κάποτε δούλεψε και στην καμπάνια του Μπάιντεν το 2019) είπε πως "Δεν μπορούσε (ο Μπαιντεν) να αρθρώσει ούτε μια σωστή φράση, όχι επιχείρημα! Σε κάποια φάση ένοιωσα πως ο Τζό ήταν πραγματικά το τσιχουάουα του Τράμπ! Ω Θεέ μου!"

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Μόλις τελείωσε η ακρόαση του Debate και κατ' ευθείαν, κάθισα στο γραφείο μου, άνοιξα τον υπολογιστή μου και καταθέτω ρητά ενώπιον σας, ότι...ποτέ άλλοτε δεν ένοιωσα τόσο πολύ οίκτο για κάποιον πολιτικό, ειδικά γι' αυτόν που ονομάζεται Τζό Μπάιντεν!


Ή για να το πω αλλιώς, ποτέ δεν έχω δει υποψήφιο για το ύψιστο αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ, να έχει ΤΕΤΟΙΑ παντελώς απαράδεκτη εμφάνιση! Κι ακόμη χειρότερα, δεν έχω ξαναδει σε ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ, την πάλαι ποτέ Υπερδύναμη!


Βεβαίως, το αποτέλεσμα του Debate το γνωρίζαμε ήδη. Όπως γνωρίζαμε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν πέρασαν δα και πολλές μέρες από την ...τραγική του εμφάνιση στη γιορτούλα του Μακρόν που ονομάζουν D-Day, όπου ο Μπάιντεν ...παράδερνε πνευματικά και σωματικά και μάλιστα παραλίγο να συμβεί και ΤΟ ρεζίλεμα, όπου πήγε να καθίσει πάνω σε μια ...καρέκλα που την έβλεπε μόνο αυτός και ευτυχώς που παρενέβη η γυναίκα του, ψυθιρίζοντας του (μάλλον φωναχτά) ότι...δεν υπάρχει καρέκλα και θα σωριαστεί κατάχαμα!


Είχα επίσης ακούσει - και μάλιστα είχα ανεβάσει και ειδικό άρθρο επ' αυτού, ότι ο υπερήλιξ Τζο, ετοιμαζόταν να πάρει την μεγαλύτερη δυνατή "ντόπα", ήγουν ένα κοκταίηλ δυναμίτη από διάφορες διεγερτικές ουσίες (ανάμεσα σε αυτές και κοκαΐνη) για να αντέξει τόσο την πίεση ενός Debate, όσο και την μέγιστη δυνατή εγρήγορση της διανοίας του. Αλλά ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ, ειλικρινά δεν το περίμενα ούτε στις καλύτερες μου πεποιθήσεις!


Ο Μπάιντεν, απλά ΔΕΝ απαντούσε σε καμμιά ουσιαστική ερώτηση των 2 δημοσιογράφων που...ανέκριναν τους δύο υπόψηφιους. Μάλιστα, στην ερώτηση για την οικονομία και το τι προτίθεται να κάνει αν ξαναβγεί πρόεδρος σχετικά με το χρέος των ΗΠΑ και την ανάκαμψη της τελματώδους οικονομίας, ο Μπάιντεν ...σιγοψυθίριζε σχεδόν μερικές ατάκες και κάποια στιγμή...βραχυκύκλωσε και δεν ήξερε τι έλεγε! Τη μία μιλούσε για...ανθηρή οικονομία (!) και την άλλη...ενέπλεκε την Κίνα(!!), λες και η Κίνα ήταν υπεύθυνη για το μαύρο χάλι της αμερικανικής οικονομίας! Κάποια στιγμή τον ...έκοψε η δημοσιογράφος χωρίς αυτός να ολοκληρώσει, διότι κατάλαβε ότι αν τον άφηνε, θα εξευτελιζόταν η ...ίδια η Αμερική!

Ο Τράμπ φυσικά, ένοιωθε (το έβλεπαν όλοι στα μάτια του) απόλυτος κυρίαρχος. Σε αντίθεση με την προηγούμενη αντιπαλο του στις εκλογές του 2015 Χίλαρυ Κλίντον που την διέκοπτε κάθε τρείς και λίγο φωνάζοντας τη ότι ...θα τη στείλει φυλακή, ο Τράμπ φαίνεται να...λυπόταν τον καημένο τον γέρο-Τζο και απλά...χαμογελούσε πλατιά σε κάθε του ατάκα.


Πολύ αργότερα, στο κανάλι Fox News, ο αντικαταστάτης του Τάκερ Καρλσον, ο Σόν Χέννιτυ, χαρακτήρισε την εμφάνιση του Μπάιντεν ως...καταστροφή για τους Δημοκρατικούς, ντροπή για την Αμερική και ...εφιάλτη για τους διεθνιστές!

Απαράμιλλο ήταν και το tweet της φανατικής του κόμματος των Δημοκρατικών, ηθοποιού Έλεν Μπάρκιν: CNN Debate is a Trump campain rally sponsored by CNN! What the F*ck! Τέτοιος ήταν ο τρόμος που ένοιωσαν όλοι οι οπαδοί των Δημοκρατικών και φυσικά λάτρεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων!


Στην δε δημοσκόπηση online που διεξαγόταν από το CNN την ίδια στιγμή με το Debate και μετρούσε την τάση του κοινού για τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο, κάποια στιγμή το διάγραμμα πήρε μια μορφή, που οι Αμερικανοί πολίτες δεν είχαν ξαναδεί ποτέ σε άλλο προηγούμενο Debate: Η γραμμή του Τράμπ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ, ενώ του Μπάιντεν ...κατέρρευσε κάθετα! Δείτε τη φώτο!


Αυτά, αγαπητοί μου συνέλληνες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε καν στην ...Μπανανία της Δύσης, δηλαδή στη χώρα μας! Τέτοιο απίστευτο ρεζιλίκι, δεν έχουν ποτέ υποστεί οι ΗΠΑ στην ιστορία τους! Μ' άλλα λόγια, το αμερικανικό κοινό (και όχι οι λαθραίοι που έβαλε μέσα ανοίγοντας τις πύλες του κράτους ο Μπάιντεν) κατάλαβε ή μάλλον ΕΜΠΕΔΩΣΕ ότι ...δεν έχει ουσιαστικά ηγεσία ή χειρότερα, δεν είχε ΠΟΤΕ ηγεσία την τετραετία 2020-2024!


Εμπέδωσε πως ο άνθρωπος που βγήκε από τις - νοθευμένες, πλέον εξακριβωμένο - εκλογές του Νοεμβρίου του 2020, ήταν...πραγματική "μαριονέτα" και αποτελούσε την αιχμή του δόρατος για την Εγκληματική Συμμορία του WEF (Κλαους Σβάμπ, Τζώρτζ Σόρος, Ροθτσάιλντ, Ροκεφέλλερ) στο να στήσουν το σχέδιο τους για την εφαρμογή της δημιουργίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δικαιώνοντας όλους εμάς, δυτικούς και Έλληνες της από δω πλευράς που φωνάζαμε μέσα από τα κείμενα μας πως η βίαιη ανατροπή Τράμπ με τον τρόπο που έγινε, είχε τον στόχο της εγκαθίδρυσης του Νεοταξισμού.


Ο ίδιος μάλιστα, ο Τζώρτζ Σόρος, είχε πει σε κάποια συνέντευξη του για το θέμα των εκτρώσεων, τις οποίες ο Τράμπ σκόπευε να καταστήσει παράνομες, ότι: "Μην ανησυχείτε, στο τέλος του 2020, ο Τράμπ δεν θα υπάρχει στον θρόνο του Προέδρου των ΗΠΑ".

Πώς το ήξερε, αν ο ίδιος δεν το είχε σχεδιάσει μαζί με την υπόλοιπη συμμορία; Ηλίου φαεινότερον!


Και τώρα ο...λάκκος της φάβας! Οι Δημοκρατικοί, οι Διεθνιστές και το...σχέδιο απόδρασης!

Πολλοί από τους παροικούντες του δημοσιογραφικού συρφετού του καναλιού CNN, σχεδόν άπαντες οπαδοί του Δημοκρατικού Κόμματος, είχαν μία και μόνο συζήτηση μετά τη λήξη του Debate. "Τι μέλλει...γενέσθαι αδέρφια!"


Μάλιστα ο ένας από αυτούς, ονόματι Τζέραλντ Όουεν, είπε το ..αμίμητο: «Η μόνη μας ελπίδα είναι να αποσυρθεί, να έχουμε ένα συνέδριο με διαπραγματεύσεις ή να πεθάνει. Διαφορετικά, είμαστε τελειωμένοι»


Μια άλλη μαύρη στο χρώμα δημοσιογράφος (αγνώστων λοιπών στοιχείων), κόντευε να βάλει τα...κλάμματα "μαστιγώνοντας" τον εαυτό της, αναρωτώμενη "Πώς αφήσαμε εμείς να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί εμείς το αφήσαμε παρ' ότι βλέπαμε την κατιούσα που είχε πάρει ο Τζό και δεν πιέσαμε προς την άμεση αντικατάσταση του πριν μπεί το 2024 παρά ελπίζαμε ότι θα μας έσωζε η ...καταδικη Τράμπ!"


Εγώ όμως ο...πολύ ποταπός, δεν δίνω σημασία σε όλους αυτούς τους θεατρινισμούς. Εγώ πιστεύω πως ΚΑΤΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΠΟΤΑΠΟ συμβαίνει σ' αυτή τη περίπτωση.


Και αναλύω τη σκέψη μου:


  1. Ξέρουμε όλοι ότι το κόμμα των Δημοκρατικών, είναι η πολιτική βάση πάνω στην οποία στηρίζεται το Εγκληματικό συνδικάτο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και ο κάθε πρόεδρος που ανεδείκνυε το κόμμα αυτό από το 1993 και δώθε, ήταν μέλος αυτής της ελεεινής συμμορίας (Κλίντον, Μπούς (ρεμπουμπλικανική παραφωνία), Ομπάμα, παραλίγο Χίλαρυ). Οι άνθρωποι αυτοί που ανέβηκαν στον "θρόνο" των ΗΠΑ, ήταν νέοι στο σύνολο τους, δεν είχαν περάσει καν τα 60 (πλην της Χίλαρυ), ήτσαν μάχιμοι κλπ. Η απορία μου όμως για την επιλογή Μπάιντεν από το Δημοκρατικό κόμμα και όχι κάποιου άλλου νεώτερου σε ηλικία, ήταν πάντα μέσα στο μυαλό μου. Οι άνθρωποι αυτοί που τον επέλεξαν, ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ γι αυτόν. Για την αρρώστια του, την γεροντική του άνοια, την έλλειψη σωστής επεξεργασίας των δεδομένων και τέλος πάντων, την...απαγορευτική για πρόεδρο προψωρημένη ηλικία του. Τι ακριβώς επεδίωκαν; Χαζοί δεν είναι. Παρανοικοί και άρρωστοι ναί, αλλά χαζοί όχι! Γιατί τον Μπάιντεν λοιπόν;

  2. Και δεν είναι μόνο αυτό. Κότσαραν και δίπλα του, μια...κυριολεκτικά "μούμια" για αντιπρόεδρο, την Καμάλα Χάρρις που κάποτε το επαιζε και πολιτειακή εισαγγελέας και μάλιστα με τη φήμη της ...bitch (σκύλας) και που από τη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου, δεν είχε βγάλει ούτε...κιχ (κανά δυό φορές εμφανίστηκε κι αυτές τη μία για να...υποδεχθεί δύο ΛΟΑΤΚΙ αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού και μια για να πεί μια...ηλιθιότητα για το ζήτημα των ...εμβολίων στη "πανδημία") και το έπαιζε...διακοσμητικό στοιχείο στο γραφείο της Αντιπροεδρίας. Μ' άλλα λόγια, επιθυμούσαν όντως την ...πλήρη "ακυβερνησία" στις ΗΠΑ; Ή μήπως τα πράγματα είχαν άλλη εικόνα που δεν ξέρουμε;

  3. Και καλά, να δεχθώ ότι όντως έβαλαν δυό μαριονέτες να περιτρέχουν στον Λευκό Οίκο κι αυτοί στη σκιά να παριστάνουν τους...υποβολείς στο τι να λένε αυτοί οι δύο, τι να υπογράφουν, τι να δηλώνουν και τι όχι. Συμφωνώ πως ένας νουνεχής, όσο φανατικός κι αν ήταν περί του Διεθνισμού, δεν θα τολμούσε να μπεί μπροστά και να προκαλέσει τη Ρωσία σε βαθμό που να σηκώνει...πυρηνικό πόλεμο. Θα έμπαινε όμως ο γερό-Μπάιντεν και η "μαιμού" Καμάλα Χάρρις μου έιναι...αλλού γι' αλλού. Δεν είχαν στη μπάντα κάποιο εναλλακτικό σχέδιο, κάτι για επείγουσες ανάγκες βρε αδερφέ, που θα αντικαθιστούσε άμεσα τον Μπάιντεν με κάποια άλλη προσωπικότητα των Δημοκρατικών; Τι περίμεναν; Να δουλέψει η όλη φτιαχτή προπαγάνδα περί της...ενοχής Τράμπ για...γελοίες κατηγορίες και που ουσιαστικά θα τον ωθούσαν περισσότερο στην προεδρία; Γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε.

  4. Η περίπτωση του Debate. Και ξέρετε κάτι; Εγώ δέχομαι ότι αυτή η αρτίστικη σουργελάρα που ακούει στο όνομα Έλεν Μπάρκιν, ένα δίκιο το' χε που έγραψε στο tweet της ότι το...CNN κάνει "πλάτες" στον Τράμπ και τον σπονσοράρει!" Δεν έγινε βέβαια ακριβώς έτσι, αλλά ...η παντελής έλλειψη σοβαρού αντιπάλου, φυσικά και θα έβγαζε πρώτο με διαφορά έναν Τράμπ, δείχνοντας έτσι πως το δημοφιλές ειδησεογραφικό κανάλι έκανε...πλάτες και συνεπικουρούσε ουσιαστικά τον Τράμπ! Οι υπέυθυνοι του καναλιού, ως ...πιστοί "Δημοκρατικοί", δεν έπαιρναν ένα τηλέφωνο στους Συμμορίτες αφεντικά τους να τους πουν "Το και τό αδέρφια! Αν βάλουμε δίπλα-δίπλα σε Debate αυτό το σάψαλο κόντρα στον ογκόλιθο Τράμπ, θα παθουμε πανωλεθρία στη καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη...θα ψάχνουμε να βρούμε τη ψήφο μας! Ή αναβάλλετε το Debate ή εν γνώσει σας, πάμε για διασυρμό!" Δεν ήξεραν λέτε ότι θα γίνουν ρεζίλι; Ότι ανοίγουν μόνοι τους το λάκκο για να πέσουν μέσα; Εγώ δεν τους έχω ικανούς ούτε για...αυτόχειρες, ούτε για χαζούς, ούτε για ηλίθιους. Άρα;


Να o λάκκος που λέγαμε.



Όπως όλοι γνωρίζουμε, οποιαδήποτε σημαντική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα σφραγίσει τη διαδικασία και οι τιμές του φυσικού αερίου θα εκραγούν.Ο μη ελεγχόμενος πληθωρισμός, δεν θα είναι απλώς η καμπάνα του θανάτου της προεδρίας του Μπάϊντεν (αν υποθέσουμε ότι οι προεδρικές εκλογές εξακολουθούν να έχουν σημασία), αλλά θα είναι η καμπάνα του θανάτου όλων των νεοφιλελέ αριστερών και των Διεθνιστών συνολικά, ΕΚΤΟΣ αν μπορέσουν να καθυστερήσουν μια μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή μέχρι να βρουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο ή μέχρι να μπορέσουν να ξεκινήσουν έναν πραγματικά μαζικό πόλεμο. Κατά την φτωχή μου άποψη, αυτός ο “αποδιοπομπαίος τράγος” θα είναι είτε ο Τράμπ και οι Ρεμπουπλικανοί, είτε η Ρωσία με τους BRICS ή και τα δύο μαζί. Αν ο Τραμπ αντικαταστήσει τον Μπάϊντεν στα τέλη του 2024, τότε το κραχ για το οποίο κρούουν κώδωνα κινδύνου όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι, θα είναι πολύ πιο γρήγορο και οπωσδήποτε θα χρεωθεί και στα συντηρητικά κινήματα εντός της Ευρώπης, αν οι ευρωεκλογές δείξουν νίκη των συντηρητικών κομμάτων. Ο Μπάϊντεν, αν δεν υπάρξει καμμιά νοθεία, δεν πρόκειται να είναι στη θέση του τον Ιανουάριο του 2025. Όμως, επειδή έχουμε να κάνουμε με μια διεθνή συμμορία κακοποιών και διεφθαρμένων, υπάρχει και το σενάριο του να εξασφαλίσουν έναν πόλεμο ΠΡΙΝ από τις εκλογές.Ίσως με την πρόθεση να αποτρέψουν ή να καθυστερήσουν την ψηφοφορία. Ίσως ακόμη και με την πρόθεση να δημιουργήσουν αρκετό χάος, ώστε η ψηφοφορία να είναι νοθευμένη ή να δώσουν την εντύπωση ότι ήταν νοθευμένη, προκαλώντας εμφύλιες ταραχές.

Με βάση λοιπόν το δικό μου σκεπτικό το οποίο διαβάσατε πιο πάνω και αφού αναλύσαμε ενδελεχώς τους λόγους για τους οποίους ο Μπάιντεν στάθηκε εχτές το βράδυ μπροστά σε κοινό και Τράμπ σε αυτό το χάλι που είδαμε όλοι, ένα πράγμα συνάγεται: ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ του Debate, ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ από την Εγκληματική Συμμορία του WEF στο να τελειώνουν μια και καλή με όποιο κόμμα πάει να αντιταχθεί στην σεδιαζόμενη από αυτούς ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ο Τράμπ, θα είναι ο "Αποδιοπομπαίος Τράγος"

Παρουσιάσαν έναν Μπάιντεν σε ελεεινή κατάσταση, για να ψηφίσει ο κόσμος Τράμπ! Δεν ήταν ΤΥΧΑΙΟ. Ηταν ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ εξ αρχής, ίσως πολύ πιο πριν την "Πανδημία"!


Όταν ανακαλύψαμε (ευτυχώς, το διαδίκτυο είναι μεγάλος...ρουφιάνος) ότι ο Covid 19 ήταν ...πατέντα του Μπιλ Γκέιτς, καταχωρημένη ήδη από το 2002, συμπεράναμε αμέσως πως αυτή η "πανδημία" με ό,τι ανώμαλο και παρανοικό ακολούθησε, είχε ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ από τότε! Κι αφού λοιπόν είχε σχεδιαστεί σχεδόν 20 χρόνια πριν έρθει στην επιφάνεια το βδελυρό αυτό τους σχέδιο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, είναι δυνατόν να μη σχεδιάστηκε λεπτομερώς και η ...διακυβέρνηση Μπάιντεν ( με ό,τι ακολουθησε την τετραετία του) καθώς και τη...συνέχεια, δηλαδή του διαδόχου του; Ο Μπάιντεν είναι μαριονέτα και δεν τον ένοιαζε τίποτε περισσότερο παρά το να...παιζει τον πρόεδρο για όσο αυτοί ήθελαν. Δεν τον ενοιαζε αν τον χρησιμοποιούσαν, ούτε τον ένοιαζε αν θα...σωριαστεί καμμιά μέρα σε δημόσιο χώρο. Μ' άλλα λόγια, ένας γέρος ηλίθιος θα ήταν ιδανικός για τον ρόλο ενός εικονικού προέδρου. Οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός καριέρας, δεν θα έπαιζε ποτέ αυτόν τον ρόλο. Όχι μόνο θα διακινδύνευε τη καριέρα του, αλλά και ...την ίδια την υπόσταση του! Θα κινδύνευε μετά την ήττα να πάει...φυλακή!

Τώρα, ποιός θα τολμήσει να στείλει φυλακή έναν γέρο άνθρωπο, άρρωστο και με άνοια προχωρημένη; Κανείς φυσικά!

Και εφ' ΄'οσον ξέρουμε ότι αυτή η Διεθνής Συμμορία του WEF θέλει πάσει θυσία να επιβάλλει την "Μεγάλη Επανεκκίνηση" με τους όρους και τους σχεδιασμούς που βγήκαν στο φως όλα αυτά τα χρόνια, ξέρουμε και με ποιόν τρόπο μπορεί αυτή να γίνει:


Πρωτον, η οριστική ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των κομμάτων που απειχούν την παλαιά συντηρητική ιδεολογία του "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια". Στην περίπτωση των ΗΠΑ οι Ρεμπουπλικάνοι, στην περίπτωση της Ευρώπης οι Δεξιοί και Ακροδεξιοί.

Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά, το λένε και στα Πρωτόκολλα οι σοφοί: "Καταστροφή των οικονομιών όλου του κόσμου μέσω υπερχρέωσης και που αυτη θα προκαλέσει μεγάλη οργή του λαού ενάντια στους πολιτικούς και ο λαός θα ζητήσει να τον κυβερνήσουμε εμείς"!

Πιο καθαρά, δεν γινόταν να μας το παρουσίαζαν.


Δεύτερον, η πρόκληση ενός μεγάλου κράχ, το οποίο είναι έτοιμο να σκάσει. Μας έχουν προειδοποιήσει ήδη σημαίνοντα πρόσωπα της Οικονομίας πάνω σε αυτό. Ρουμπινί, Πέτερσον, Χένρυ Ντεντ και τόσοι άλλοι, ακόμη και ...αυτοί οι διεθνείς Οίκοι (των Ροθτσάιλντ).


Και τρίτον ασφαλώς, η πρόκληση ενός Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, που θα διαλύσει τα πάντα στον πλανήτη.


Το Εφιαλτικό Τέλος ενός Βδελυρού Κόσμου!

Η κατάργηση λοιπόν των κομμάτων της λεγόμενης Δεξιάς, είτε Ρεμπουμπλικάνοι, είτε ...Ακροδεξιοί, είναι όρος εκ των ούκ άνευ για την Διεθνή Συμμορία των Εγκληματιών του WEF στο να υπάρξουν ως ...η μόνη λύση για το...καλό της Ανθρωπότητας. Αφού βεβαια πρώτα ξεμπερδεύουν με ...Συντάγματα (που τα έχουν ήδη κουρελιάσει τα τσιράκια τους) Χάρτες των κρατών κλπ κλπ


Στην Αμερική, τη μήτρα του Διεθνισμού, υπάρχουν μόνο δύο κόμματα. Εύκολη υπόθεση. Βάζουν μια μαριονέτα τύπου Μπάιντεν, γέρου και αδύναμου να παραστήσει τον πρόεδρο, δημιουργούν ένα...χάος γύρω από τη διακυβέρνηση του, τον κρατάνε μέχρι τέλους όρθιο με ντόπες και ισχυρά φάρμακα και παράλληλα προσπαθούν δήθεν να ...χαλάσουν το προφίλ ενός πράγματι ικανού κυβερνήτη - όπως ο Τράμπ που είναι αρχηγός των Ρεμπουπλικάνων - μέσω γελόιων κατηγοριών ("αυτός ο άνθρωπος πήγε με...πορνοστάρ ω Θεέ μου" είπε με σοβαρό ύφος ο Μπάιντεν και...έπεσε το φάσκελο βροχή από το κοινό στην δημοσκόπηση) και ενίοτε απειλώντας τον με φυλάκιση (θυμάστε τι έγινε μετά την αποφαση του δικαστή για την ενοχή του Τραμπ και την...καταδίκη του σε...34 φορές χ 4 χρόνια φυλάκισης, ήγουν ισοβια(!) το τι παντζουρλισμός ακολούθησε; Έγινε ..πλουσιότερος κατά 35 εκατομμύρια δολλάρια σε donations από τους οπαδούς του!) ενισχύοντας ουσιαστικά τη δύναμη του και τέλος, φέρνουν αυτούς τους δύο σε debate, όπου ο ...αδύναμος γεράκος εξευτελίζεται και...βουαλά!

Πάμε σε εκλογές, ο Τραμπ βγαίνει νικητής με ε΄να σκόρ απίστευτο και μετά από λίγο καιρό, στις πρώτες μερες της διακυβέρνησης του κι αφού ΔΕΝ πετυχαίνει την ειρήνη τελικά στον πόλεμο με τη Ρωσία και την Ουκρανία, του αμολάνε και το οικονομικό κράχ και τον...τελειώνουν!

Ο Κόσμος βγαίνει στους δρόμους (η πείνα δεν αντέχει ...καλή διαγωγή) σπάει ό,τι βρεί μπροστά του κατακλέβοντας ό,τι υπάρχει σε τρόφιμο, οι μαύροι ξεσηκώνονται (ελέω Σόρος), ο πόλεμος φτάνει στο ζενίθ του κι αφού σκοτώσει...800.000.000 ανθρώπους (κατά τις αποκαλυπτικές ρήσεις των Αγίων Γερόντων) και στείλει άλλους τόσους στον τάφο από πείνα, έρχονται λοιπόν στα πράγματα οι Συμμορίτες, συγκαλούν και ένα Παγκόσμιο Συνέδριο από τεχνοκράτες και ιδιοκτήτες πολυεθνικών και...ορίστε η νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση! Τόσο απλά, τόσο...εύκολα!


Αυτός είναι ο λάκκος που προμήνυα πιο πάνω. Και τι...λάκκος Θεέ μου!


Εν πασει περιπτώσει, ακόμα και αν δεν ισχύουν όλες αυτές οι...παρλαπίπες ενός αυθεντικού ψεκασμένου, μπορούν να ισχύσουν αυτές που λένε όντως διακεκριμένοι άνθρωποι σχετικά με το εγγύς μέλλον της ανθρωπότητας.


Πριν από μια μέρα, ο δικός μας Γιάννης Μάζης, καθηγητής Οικονιμικής Γεωγραφίας, σε φόντο έντονου σκεπτικισμού, μας δηλώνει πως...επίκειται Παγκόσμια στρατιωτική σύγκρουση και ...κατάρρευση των αγορών μέσα ή μετά τον Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει πως ΙΣΩΣ να μη φτάσουμε αισίως στον...Νοέμβρη με τις εκλογές ή αν είναι το σχέδιο να φτάσουμε, τότε την έχουν στημένη στα σίγουρα στον φουκαρά τον Τράμπ.


Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με την...έτερη μεγάλη και πιθανή νέα Πρόεδρο της Γαλλίας, δηλαδή την Λε Πεν. Ηδη της έχουν ανοίξει ένα λάκκο μεγέθους...πηγαδιού και την πυροβολάνε με οικονομική και κοινωνική τρομολαγνεία. Κι αυτήν και όσους τη ψηφίσουν φυσικά. Το κράχ στην Ευρώπη, θα φορντίσουν να συμβεί ή όταν αυτή πάρει την Προεδρία από τον Μακρόν ή πριν από αυτή, κατηγορώντας το κόμμα της (που ουσιαστικά θα κυβενράει) ότι ...η Ακροδεξιά και τα...σχεδια της κατάντησαν πένητα κοτζάμ Γαλλία!


Η Συμμορία αυτή των Διεθνών Εγκληματιών, δεν προκειται να σταματήσει πουθενά. όλα τώρα αρχίζουν και ξεθολώνουν. Έτσι έφτασαν να γελοιοποιήσουν τη μαριονέτα τους, τον Μπάιντεν, έτσι θα φτάσουν ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ στο να καταλάβουν όλον τον πλανήτη, έχοντας προηγουμένως δαιμονοποιήσει τη Ρωσία (που ΔΕΝ μπορούν να νικήσουν) και όλους όσους αντιστέκονται σε μιαρά τους σχέδια.


"Τον Θεό όμως, που τον βάζουν;", ρωτούσε ρητορικά ο Άγιος Παΐσιος. "Έχουν αυτοί τα σχέδια τους, αλλά έχει κι ο Θεός τα δικά του".


Πράγματι, τα έχει. Κι ευτυχώς που τα έχει, γιατί έτσι και μας εγκατέλειπε στη...μοίρα μας, ο πλανήτης δεν το γλίτωνε στο να ονομαστεί μια μέρα "Prison Planet".


Δεν έχω πλέον να πω τίποτε άλλο, θαρρώ πως ό,τι ήταν να βγάλω μέσα από τη γκλάβα μου, το έβγαλα. Μη μασάτε λοιπόν συνέλληνες, ο Θεός ΚΑΙ υπάρχει και...κατά ασύλληπτο λόγο, όχι μόνο θα μας λυπηθεί, αλλά να δεις που θα μας...συγχωρέσει κι όλας, παρά το γεγονός ότι δεν αξίζουμε ούτε μισή πεντάρα από συγχώρεση.

Ετούτα τα σκουλήκια, τα έριξε μέσα μας όχι για να μας σκοτώσουν, αλλά για να μας συνεφέρουν και να μας συνετίσουν. Ακόμη κι αυτούς που σήμερα...χορεύουν μεσω των γελοίων αυτών εκδηλώσεων που τα λένε Pride και φορούν χρωματιστές σημαίες για να κρύψουν τη γύμνια τους, σωματική και πνευματική. Ακόμα κι αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια θα λυπηθεί αν μετανοήσουν, να μου το θυμάστε.


Ό,τι κακό πρόκειται να συμβεί, θα φέρει μεγάλο καλό. Αυτό το υπογράφω με το αίμα της καρδιάς μου. Μείνετε λοιπόν σε εγρήγορση, οι καιροί ου μενετοί. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά να μη μας βρούν και σε κατάσταση πνευματικής υπερυπνίας.


Πύρινος Λόγιος

117 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page