top of page
  • sergioschrys

Ο πανικός των Διεθνιστών των ΗΠΑ δεν έχει προηγούμενο!

Η Ουκρανία τελειώνει, οι ΗΠΑ ανησυχούν - Τα σχέδια ειρήνης, κόλπο καθυστερήσεων - Όταν η Δύση μελετάει σχέδια ειρήνης αυτό σημαίνει ότι βλέπουν το αδιέξοδο και την ήττα στο Ουκρανικό μέτωπο



Όταν ο Zelensky ο Ουκρανός Πρόεδρος μιλάει για νέο σχέδιο ειρήνης, που θα παρουσιάσει στον ΟΗΕ την νέα εβδομάδα, αυτό σημαίνει ότι είναι πανικοβλημένος και για να κερδίσει χρόνο… αφού το μέτωπο καταρρέει… ανακάλυψε την σπουδαιότητα της ειρήνης…ενώ προέβη σε τρομοκρατική επίθεση στο Kursk.


H Ρωσία ξέρει και δεν θα παγιδευτεί, τα σχέδια ειρήνης είναι προπέτασμα καπνού και κόλπα καθυστερήσεων…


Ήδη έχει τονιστεί από την Ουκρανική στρατιωτική διοίκηση ότι χρειάζεται 3 με 4 μήνες για να οργανώσει νέες Ταξιαρχίες.


Επίσης ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ τονίζει ότι η ένταξη της Ουκρανίας θα είναι η μόνη λύση για ειρήνη… για την Ρωσία αυτό το ενδεχόμενο είναι ολοκληρωτικός πόλεμος.


Γιατί όμως ο Zelensky και η Δύση επανέφεραν τα σχέδια ειρήνης… στο επίκεντρο;


Η απάντηση είναι απλή, στο Kursk έχει συντελεστεί σφαγή ο Ουκρανικός στρατός έχασε 14.500 στρατιώτες και 1.000 τεθωρακισμένα σε διάρκεια 42 ημερών.


Στο Kupyansk έβγαλε ανακοίνωση το ουκρανικό Επιτελείο Στρατού τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι ζοφερή.


Οι Ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τις κρίσιμες πόλεις Chasiv Yar και Toretsk.


Ένα τεράστιο καζάνι μεταξύ Pokrovsk, Kurakhove και Ugledar έχει σχηματιστεί και εκεί θα γραφεί ο επίλογος του μετώπου στο νότιο Donetsk πρόκειται για μια έκταση σχεδόν 3.000 χιλιομέτρων όπου οι Ουκρανοί ηττώνται ξεκάθαρα.


Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι Ρώσοι με ένα σύστημα Tor-M2 έκαναν σκόνη ένα βρετανικό πύραυλο Storm Shadow…


Πλέον οι Ρώσοι τους διαλύουν τους Storm Shadow....


Οι ΗΠΑ από την πλευρά τους πάντως ανησυχούν που η Ρωσία έφθασε να έχει στρατό 2.389.130... το λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη λένε τώρα οι αμερικανοί...



Patrick Ryder (Πεντάγωνο ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ έλαβαν στα σοβαρά την απόφαση της Ρωσίας να αυξήσει τον στρατό της στις 2.389.130 μονάδες



Οι Ηνωμένες Πολιτείες έλαβαν σοβαρά υπόψη την απόφαση της Ρωσίας να αυξήσει το μέγεθος του στρατού τους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Patrick Ryder.


«Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη αυτή τη ρητορική», είπε ο Patrick Ryder σε μια ενημέρωση όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόφαση.


Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Putin, με διάταγμα, αποφάσισε να αυξήσει το επίπεδο στελέχωσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε 2.389.130 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων 1,5 εκατομμυρίου στρατιωτικού προσωπικού.


Αργότερα, ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Peskov είπε ότι η αύξηση του μεγέθους του ρωσικού στρατού συνδέεται με την αύξηση του αριθμού των απειλών κατά μήκος της περιμέτρου των συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας και η ασταθής κατάσταση στα ανατολικά.



Bloomberg: Οι σύμμαχοι της Ουκρανίας θέλουν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις μετά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ



Οι σύμμαχοι της Ουκρανίας πιστεύουν ότι η κατάλληλη στιγμή για να επιτευχθεί συμφωνία για την Ουκρανία μπορεί να είναι η περίοδος μεταξύ των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ και της ορκωμοσίας του, με στόχο τον τερματισμό της σύγκρουσης μέσω διαπραγματεύσεων, αναφέρει το Bloomberg.


Σύμφωνα με το πρακτορείο, ορισμένοι σύμμαχοι του Κιέβου άρχισαν να συζητούν πώς θα μπορούσε να τερματιστεί η σύγκρουση.


«Στο πλαίσιο των συζητήσεων σχετικά με τη στρατηγική (για την Ουκρανία) για το 2025, οι αξιωματούχοι εξετάζουν πιο σοβαρά πώς θα μπορούσε να υπάρξει τερματισμός της σύγκρουσης μέσω διαπραγματεύσεων», ανέφερε το Bloomberg.


Ορισμένοι σύμμαχοι του Κιέβου πιστεύουν ότι η περίοδος μεταξύ των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο 2024 και της ορκωμοσίας του τον Ιανουάριο 2025 θα μπορούσε να αποτελέσει παράθυρο ευκαιρίας για τη σύναψη ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας με τη βοήθεια του, Joe Biden, γράφει το Bloomberg.


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg, αναμένεται ότι ο Zelensky, στο πλαίσιο του λεγόμενου σχεδίου «νίκης» για την Ουκρανία, το οποίο θέλει να παρουσιάσει στον Biden, θα υποστηρίξει την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, θα περιλαμβάνει την σύναψη συμφωνιών ασφαλείας και συνέχιση της μεταφοράς προηγμένων όπλων στο Κίεβο.


Όπως σημείωσε ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ, η Ουάσιγκτον αναμένει ότι αυτό το σχέδιο θα είναι μαξιμαλιστικό και ασαφές.


Νωρίτερα, ο Zelensky, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε ότι έχει σχέδιο για τη «νίκη» της Ουκρανίας.


Ανάμεσα στις 4 κύριες κατευθύνσεις, σύμφωνα με τον Zelensky, είναι «ένα ισχυρό πακέτο αναγκασμού της Ρωσίας να τερματίσει τον πόλεμο διπλωματικά».


Η Ρωσία απάντησε ότι έχει επίγνωση και συνεχίζει την ειδική επιχείρηση και θα επιτύχει τους στόχους της.


0 comments

Kommentarer


bottom of page