top of page
  • sergioschrys

Οι "βρομιάρηδες" των Βρυξελλών προσπαθούν να σκοτώσουν το "Χ"

Ευρωπαϊκή Ένωση κατά του X (πρώην Twitter)! Η εταιρεία του Ε.Μασκ απειλείται με βαριά πρόστιμα για...επικίνδυνο(!) περιεχόμενο!

Γεννήματα εχιδνών αποδεικνύονται οι πλέον οι υποτακτικοί των Διεθνιστών του WEF, "διοικητές" της Ευρωπαικής Ένωσης, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό έχουν κυρήξει τον πόλεμο στον Έλον Μάσκ και στο μέχρι στιγμής μόνο ελεύθερο Social Media, το X (πρώην Twitter)

Ουσιαστικά ο Μάσκ διώκεται από τον νόμο περί "παραπληροφόρησης" της Ούρσουλας Φόν ντερ Λάιεν, ο οποίος - κατά τη δική της παραδοχή - ήταν το δώρο που προσέφερε στην έδρα του Σατανισμού, δηλαδή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Η ίδια το παραδέχθηκε και το ομολόγησε μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους στην τελευταία συνεδρίαση του άτυπου αυτού οργανισμού στο Νταβός


Το X λοιπόν (και πρώην Twitter) του Έλον Μασκ, πρόκειται να λάβει επίσημη προειδοποίηση για ...αποτυχία καταπολέμησης επικίνδυνου περιεχομένου, στην τρίτη επίδειξη δύναμης από τις ρυθμιστικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά των Big Tech τις τελευταίες εβδομάδες.


Η κλιμάκωση – η οποία θα μπορούσε τελικά να ανοίξει το δρόμο για πρόστιμα ύψους 6% επί των εσόδων της X – είναι πιθανό να ανακοινωθεί από τον Επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τιερί Μπρετόν πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές των θεσμών της ΕΕ, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν την υπόθεση που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας στο πρακτορείο Bloomberg.


Εάν η Χ δεν κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να αντιμετωπίσει τα όσα επισημαίνουν τα προκαταρκτικά πορίσματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αρχή θα μπορούσε να προχωρήσει σε επίσημη απόφαση πριν από το τέλος του έτους, ανέφεραν οι πηγές του Bloomberg. Μετά από αυτό, η εταιρεία ενδέχεται να αντιμετωπίσει χρηματική ποινή για μη συμμόρφωση.


Η προειδοποιητική βολή κατά της X ακολουθεί την έναρξη έρευνας από τις ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ τον Δεκέμβριο. Οι αρχές των Βρυξελλών έχουν προχωρήσει σε έρευνες σχετικά με τον χειρισμό περιεχομένου της πλατφόρμας μετά τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Οι ρυθμιστικές αρχές έχουν επίσης ξεκινήσει έρευνες για την Meta Platforms και τις κινέζικες AliExpress και TikTok της ByteDance.


Η επιτροπή ανέφερε ότι οι διαδικασίες της κατά της Χ βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί για το επόμενο βήμα. Η "Χ" δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.


Ο νόμος DSA της ΕΕ και ο νόμος για τις ψηφιακές αγορές, ή DMA, είναι δύο νέοι νόμοι της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν που στοχεύουν στις πιο ισχυρές διαδικτυακές πλατφόρμες. Η ΕΕ έχει τώρα εντείνει την επιβολή των νέων εξουσιών της.


Ο DSA έγινε νομικά εκτελεστός τον περασμένο Αύγουστο, καθορίζοντας κανόνες περιεχομένου για πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δίκτυωσης, διαδικτυακές αγορές και καταστήματα εφαρμογών. Αναγκάζει τους ιδιοκτήτες τους να περιορίζουν την παραπληροφόρηση και το απαράδεκτο περιεχόμενο, όπως ρητορική μίσους, τρομοκρατική προπαγάνδα και διαφημίσεις για ...μη ασφαλή(!) παιχνίδια (Το ίδιο το Facebook αντιθέτως, έχει την...πρωτιά από τα μη ασφαλή και εντελώς απαράδεκτα παιχνίδια που προωθούν τον τζόγο ανελέητα και...κανείς δεν το ενοχλεί)!


Ρεπορτάζ από το ProNews


27 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page