top of page
  • sergioschrys

Οργή Θεού! …To Ισραήλ ξεπέρασε όλα τα όρια!

Στον Λίβανο έπεσε η «σταγόνα» που θα «ξεχειλίσει» το «ποτήρι» της παγκόσμιας οργής κατά των Σιωνιστών!

Έφτασε η ώρα ν’ ανοίξουν όλοι οι σφραγισμένοι «φάκελοι» των Εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας!


Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Όταν ένα ανθρωπόμορφο κτήνος πραγματοποιεί ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα και σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους, η ανθρωπότητα δικαίως εξοργίζεται και απαιτεί την τιμωρία του.


Απαιτεί να του επιβληθεί η τιμωρία τού θανάτου, για να τον «αποβάλλει» από τις τάξεις της, όπως ένας οργανισμός αποβάλει από μέσα του το μολυσμένο «πύον» του …


Ο ίδιος ο πολιτισμός απαιτεί να τον τιμωρήσει με τον πιο σκληρό τρόπο, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιο σκληρά του ένστικτά. Όμως, όταν αυτό το «κτήνος», που πραγματοποιεί αυτού του είδους τα «τυφλά» χτυπήματα, δεν είναι απλά ένας τρελός ή φανατικός άνθρωπος, αλλά είναι ένα οργανωμένο και συντεταγμένο κράτος, τι πρέπει να συμβεί;


Όταν ένα κράτος δίνει εντολή να δολοφονηθούν αδιακρίτως αθώοι κι ανύποπτοι άνθρωποι, όχι απλά η ανθρωπότητα, αλλά ο Ίδιος ο Θεός θέλει να το «εκτελέσει»

Θέλει να το «εξαλείψει» από το πρόσωπο της Γης.


Αυτό, όμως, το οποίο δεν μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι είναι εύκολο για τον Θεό. Ο Θεός δεν χρειάζεται καν να πραγματοποιήσει σκληρές εθνοκαθαρτικές πολιτικές σαν τους ρατσιστές Εβραίους για να το επιτύχει αυτό. Ο Θεός «μπορεί» να το κάνει σε μία στιγμή, γιατί «μπορεί» να τους «αφαιρέσει» την ίδια τη γενεσιουργό «ουσία» τής ύπαρξής τους ως λαό και άρα να τους «εξαφανίσει»

…Να τους «εγκαταλείψει»!

…Να τους αφαιρέσει το θρήσκευμα, εγκαταλείποντάς τους ως ένα «νεκρό κουφάρι», το οποίο πλέον δεν θα μπορεί να λειτουργήσει ως λαός!…

Ένα «κουφάρι», το οποίο δεν θα μπορεί να συνεχίσει την «πορεία» του, εφόσον θα χάσει όχι μόνον τα «ελατήρια» που τον «κινούν», αλλά και τον τελικό «προορισμό» του. Αυτό κινδυνεύουν να πάθουν οι Σιωνιστές και αυτόν τον «ΘΑΝΑΤΟ» μόνον ο Θεός μπορεί να τους τον επιβάλει!


Μιλάμε για τέτοια ακραία πράγματα, γιατί οι ίδιοι έφεραν τα πράγματα στα άκρα …Πραγματικά στα άκρα. Αυτό το οποίο συνέβη στον Λίβανο είναι από τα άγραφα!Είναι από άλλον «Πλανήτη»! …Από άλλον Κόσμο, από άλλον Θεό! …Από έναν Θεό, τον οποίο οι ίδιοι τον «εφεύραν», για να τους υπηρετεί και να τους δικαιολογεί σε όποια αθλιότητα κι αν δοκιμάσουν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους ή τα κόμπλεξ τους.


Όπως πλέον φαίνεται καθαρά, υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται ανάμεσά μας και δεν δικαιούνται όχι απλά να υπάρχουν, αλλά ούτε καν να φέρουν αυτήν την ιδιότητα.


Δεν λέμε κάτι παράξενο με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις. Πόσο κτήνος πρέπει να είναι κάποιος, για να «πυροδο­τήσει» δυόμιση χιλιάδες ηλεκ­τρο­νικές συσκευές-«μικρο­βόμβες», οι οποίες μπορούν να σκοτώσουν όποιον έχει την ατυχία να βρίσκεται κοντά τους;


…Ένα κτήνος, το οποίο δεν υπολογίζει καν εάν αυτές οι «εκρη­κτικές» συσκευές τη στιγμή εκείνη βρίσκονται δίπλα στην κούνια ενός μωρού που κοιμάται …ή στην τσάντα μιας μητέρας, η οποία εκείνη τη στιγμή κουβαλάει το παιδί της …ή στον πάγκο ενός άνδρα, ο οποίος απλά εργάζεται για να συντηρήσει την οικογένειά του!


Δεν συζητάμε καν τι θα γινόταν εάν αυτός ο άνθρωπος ήταν πιλότος ενός επιβατικού αεροπλάνου ή οδηγός ενός σχολικού λεωφορείου!


Εάν αποτελεί Έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας η χρήση των βομβών «διασποράς», επειδή σκοτώνουν αδιακρίτως ανθρώπους στο μικρό γεωγραφικό χώρο όπου πέφτουν, τι είδους έγκλημα είναι αυτό το οποίο κάνει το ίδιο ακριβώς σ’ έναν χώρο «απλωμένο» στην έκταση ενός κράτους και χωρίς να ξεχωρίζει μεταξύ τους τις ανθρώπινες δραστηριότητες;


Πώς μπορεί αυτός ο κτηνάνθρωπος να κοιμάται τα βράδια; Δεν υπάρχει Θεός στο διανοητικό «στερέωμα» του ανθρώπινου είδους, που να μπορεί να ανεχθεί αυτού του είδους τη συμπεριφορά από ένα οργανωμένο κι οπλισμένο κράτος απέναντι σε κοινούς κι ανυποψίαστους ανθρώπους


…Πόσο μάλλον όταν αυτό το κράτος και οι δολοφόνοι του παριστάνουν τους «εκλεκτούς» τού Θεού!

Είναι πλέον και μαθηματικά επιβεβαιωμένο ότι δεν υπάρχει λαός και κράτος στην ιστορία των ανθρώπων, που έστω να πλησιάζει την παλιανθρωπιά των Σιωνιστών Εβραίων —των εθνικιστών τού ιουδαϊκού θρησκεύματος—!

…Δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να τους συναγωνίζεται στην απληστία και στην κακοήθεια! …Στη θρασυδειλία και τη δολοφονική μανία!


Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο οι Σιωνιστές Εβραίοι βρεθούν με κάποιο «όπλο» στο χέρι, είναι βέβαιον ότι θα το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό σε ανθρώπους …Οποιοδήποτε όπλο! …Είτε αυτό είναι πυροβόλο είτε πλούτος είτε εξουσία!


Τοκογλυφία, μαστροπεία, παιδεραστία, λεηλασία, εκμετάλλευση, κλοπή, συνωμοσία, ψευδολογία κλπ. είναι τομείς που, εάν τους εξετάσει κάποιος στα απόλυτα μεγέθη τους, θα βρει κάποιον Σιωνιστή Εβραίο να πρωταγωνιστεί σε κάθε έναν από αυτούς.


Δεν υπάρχει άνθρωπος ή λαός που να είχε την ατυχία να «συγκατοικήσει» μαζί τους και να μην έχει υποστεί τεράστια ζημιά εξαιτίας τους.


Στην καλύτερη περίπτωση να τον λεηλατήσουν και να τον υποδουλώσουν —όπως τους Χριστιανούς— και στη χειρότερη να τον μετατρέψουν σε «Παλαιστίνιο»!


…Να τον βασανίζουν, να τον βιάζουν και να τον σκοτώνουν και στη συνέχεια να «κλαίνε» οι ίδιοι πιο πολύ από τα θύματά τους!


…Να έχουν σκοτώσει πάνω από 20.000 παιδιά και να κραυγάζουν «bring them home», τη στιγμή που γνωρίζουν ότι τα περισσότερα θύματα αυτής της απαγωγής ήταν εξαιτίας τού ισραηλινού στρατού!


Κάπως έτσι φτάσαμε στην τελική ευθεία μιας πορείας αιώνων


Μιας πορείας, η οποία εκ των πραγμάτων —και μεταξύ όλων των άλλων— στο πέρας της θ’ αναδείξει τους καλύτερους αλλά και τους χειρότερους λαούς τής ανθρωπότητας! …Τους λαούς που σ’ αυτήν την μακραίωνη και βασανιστική «πορεία» βοήθησαν την ανθρωπότητα και τους λαούς που την εκμεταλλεύτηκαν και τη «μάτωσαν» μέχρι θανάτου!


Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις το ευκολότερο είναι να εντοπιστούν οι χειρότεροι, γιατί πάντα οι «ζημιές» είναι πιο εύκολα μετρήσιμες. Όπως συμβαίνει και με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ο συναγωνισμός μεταξύ των ανθρώπων και σ’ αυτήν την περίπτωση είναι μεγάλος και ο τελικός νικητής —όπως φαίνεται— θα προκύψει από «ανατροπή» στην τελική ευθεία.


Σίγουρα θα έχουμε «ανατροπή», γιατί είναι βέβαιο ότι οι Εβραίοι θα κάνουν την «έκπληξη»! Εάν μέχρι τώρα στη συνείδηση της ανθρωπότητας ο χειρότερος λαός ήταν οι Γερμανοί φασίστες, που, ακολουθώντας τον Χίτλερ, πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη ανθρωποσφαγή στην ιστορία τής ανθρωπότητας, τώρα φαίνεται ότι —τελικά— αυτοί ΔΕΝ θα είναι οι χειρότεροι!


«Γατάκια» είναι οι ΝΑΖΙ μπροστά σε άλλους πολύ χειρότερους.


Εδώ, βέβαια, πέρα από την «ανατροπή» που θα έχουμε, η οποία είναι συχνό φαινόμενο στην αθλητική λογική, μπορεί να έχουμε κι «έκπληξη»!


…Όχι μόνον θ’ ανατραπούν τα μέχρι σήμερα «φαβορί», αλλά θα εμφανιστούν κι ως «πρωταθλητές αθλιότητας» κάποιοι υπεράνω πάσης υποψίας!


…Κάποιοι, οι οποίοι είχαν καταφέρει να «πλασαριστούν» ανάμεσα στους «καλύτερους» λαούς! Αυτοί, οι οποίοι έως τώρα εμφανίζονταν σαν τα πιο «άγια θύματα» των έως τώρα «χειρότερων»!


…«Αντίπαλοι», που ίσως τελικά αποδειχθούν και «συνεταίροι» μεταξύ τους! Μπορεί ν’ αποδειχθεί ότι οι «άγιοι» δημιούργησαν τους «διαβόλους», για να «τρέχουν» ξοπίσω τους και σαν τα «όρνια» να επωφελούνται από τα εγκλήματά τους!


Μπορεί ν’ αποδειχθεί ότι οι δολοφονικοί ΝΑΖΙ ήταν δημιουργήματα των τοκογλύφων Εβραίων, οι οποίοι τους χρηματοδοτούσαν να εγκληματούν για να κονομάνε οι ίδιοι από τις συνέπειες των εγκλημάτων τους. Σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε για μια πρωτοφανή έκπληξη …Μιλάμε για την αποκάλυψη μιας τεράστιας συνωμοσίας, η οποία θα οδηγήσει στη μεγαλύτερη «ανατροπή» όλων των αιώνων!


Οι Σιωνιστές είναι αυτοί οι οποίοι σήμερα διεκδικούν —χωρίς κανέναν όμοιο αντίπαλο— την πρώτη θέση στη λίστα τής παλιανθρωπιάς και της αθλιότητας!


ΑΥΤΟΙ, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες λειτουργούν σαν «μεθυσμένοι» και από μόνοι τους καθημερινά «αποκαθηλώνονται» μπροστά στα μάτια τής ανθρωπότητας. Αυτό δεν το λέμε εμείς επειδή είμαστε ρατσιστές, φονταμενταλιστές ή αντισιωνιστές


Αυτό μας το αποκαλύπτουν μόνοι τους οι ίδιοι! Αυτοί, οι οποίοι σήμερα έχουν εξοργίσει την ανθρωπότητα με το μαζικό τους έγκλημα στον Λίβανο, είναι οι ίδιοι που λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα κάνουν τα ίδια και χειρότερα! …Είναι αυτοί οι οποίοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ήθελαν να σπρώξουν στον θάνατο μέσω της πείνας δύο εκατομ­μύρια Παλαιστινίων, αλλά δεν το κάνουν γιατί, «δυστυχώς», ο ΚΟΣΜΟΣ δεν θα τους το επέτρεπε!

Αυτό το απολύτως εμετικό σχό­λιο δεν το έκανε κάποιος φανα­τικός φασίστας τού «περι­θωρίου»! …Δεν το είπε κάποιος νεοναζί στα σοκάκια τού Τελ Αβίβ! …Αυτό το είπε ένας υψηλός κυβερνητικός παράγοντας του Ισραήλ! …Το είπε ο Υπουργός Οικονομικών τού Ισραήλ Μπεζαλέλ Σμότριχ …Ο βασικός πολιτικός εταίρος τού Πρωθυπουργού τού Ισραήλ!


Και όμως! …ΔΕΝ τον πίεσε ΚΑΝΕΝΑΣ επίσημος κρατικός φορέας ν’ ανακαλέσει τη δήλωσή του! …ΔΕΝ τον ώθησαν οι κυβερνητικοί του «εταίροι» στην παραίτηση! …Και, δυστυχώς, δεν ήταν ο μόνος! Αυτό το ανθρωποειδές δεν αποτελεί μία μοναδική περίπτωση! Αυτή είναι άποψη σχεδόν τού συνόλου τής ισραηλινής κυβέρνησης για τους συνανθρώπους τους και στην προκειμένη περίπτωση τους Παλαιστίνιους!


…«Ανθρώπινα ζώα» τούς αποκάλεσε ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιόαβ Γκάλαντ! …Τα οποία προφανώς μπορεί να τα σκοτώσει με τα στρατιωτικά μέσα τα οποία διαχειρίζεται.


Και όμως! …Ο λαός αυτός, ο οποίος παριστάνει τον «μάρτυρα» και «πλήρωσε» υποτίθεται με αίμα τον φασισμό και την πολιτική των συλλογικών ευθυνών, δεν διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτού του είδους τις κτηνώδεις απόψεις!


…ΔΕΝ βγήκε ο λαός αυτός στο δρόμο να τους εξαναγκάσει στην «έξοδο»! …Ο ίδιος λαός, όμως, βγήκε στο Ισραήλ να υπερασπιστεί τους βιαστές των Παλαιστινίων κρατούμενων!


…Ο ίδιος λαός, βγήκε σε όλα τα μήκη και πλάτη τού Πλανήτη να υπερασπιστεί το «αφήγημα» των δολοφόνων, στηρίζοντας την εκστρατεία τού «Bring them home»!


…Εδώ μιλάμε καθαρά για τον ορισμό των «συλλογικών ευθυνών»!…


Ένας λαός ευθυγραμμισμένος και «στοιχισμένος» πίσω από συγκεκριμένες εγκληματικές ηγεσίες, που εξυπηρετούν τα συλλογικά του συμφέροντα με όλα τα μέσα, δεν είναι «έρμα» που άγεται και φέρεται απ’ αυτές!


Είναι συνένοχος στα εγκλήματα τους! Αυτός ο κόσμος στήριξε αναφανδόν τον δολοφόνο Νετανιάχου! …Τον άθλιο ψεύτη, ο οποίος πήγε ακόμα και μέσα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ να υποστηρίξει τα ψέματά του —και μάλιστα στην εποχή κατά την οποία η πληροφορία πλέον ΔΕΝ ελέγχεται—!


Τι μας είπε ο δολοφόνος Νετα­νιάχου, καταχειροκροτούμενος από τους Αμερικανούς —επιδο­τού­­με­νους από την IPAC— πολιτικούς;


…Ότι ο ίδιος κι ο λαός του κάνει «πόλεμο» με τη Χαμάς στο όνομα της Δημοκρατίας και του Πολιτι­σμού!


Μέσα σε μερικούς μήνες έχει δολοφονήσει πάνω από 40.000 αμάχους —τα περισσότερα θύματα εκ των οποίων είναι παιδιά— σ’ ένα πρωτοφανές μακελειό, το οποίο ξεδιάντροπα το ονομάζει «πόλεμο»!


«Πόλεμο» με μαχητικά αεροπλάνα και τανκ εναντίον αμάχων!


«Πόλεμο» με πυραύλους απέναντι σε αφελή παιδιά, τα οποία σκεπάζονται με κουβέρτες για να προφυλαχθούν!


«Πόλε­μο», ο οποίος αποτελεί τον απόλυτο ορισμό τής έννοιας τής «ασυμμετρίας» των δεδομένων!


«Πόλεμο», ο οποίος αποτελεί τον νομικό ορισμό τού «Εγκλή­ματος κατά τής ανθρωπότητας»!


«Πόλεμο», ο οποίος εμφανίζει τον ισραηλινό στρατό ως την πιο οργανωμένη και βαριά εξοπλι­σμένη ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ στην ιστορία τού κόσμου!


«Πόλεμο», εναντίον μιας οργάνωσης για την οποία οι ίδιοι δηλώνουν ότι «κρύβεται» ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό και την οποία —όπως ήδη με αδιάσειστα στοιχεία έχει αποδειχθεί— στην κυριολεξία τη δημιούργησαν οι ίδιοι για να την εκμεταλλεύονται! …


Αρχικά για να τη στήσουν ως έναν «αντίπαλο» για τη Φατάχ και στη συνέχεια να την κάνουν έναν μόνιμο προβοκατόρικο «βραχίονα» παραγωγής έντασης, προκειμένου να ελέγχουν τόσο τους Παλαιστίνιους όσο και τους Ισραηλινούς!


Όταν σε μια τόσο οφθαλμοφανή περίπτωση —και με όλα τα δεδομένα προσβάσιμα στον κόσμο— τολμάνε άνετα κι εγκληματούν, αντιλαμβανόμαστε το πώς οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι θα δρούσαν σε περίπτωση που δεν θα υπήρχαν αυτές οι «ανοικτές» πηγές ενημέρωσης!


Επιμένουν στο ΨΕΜΑ των «αποκεφαλισμένων» μωρών τη στιγμή που —με βάση τις επίσημες ισραηλινές δικαστικές αρχές— δεν υπάρχουν τέτοια θύματα!


Τα μόνα θύματα που υπάρχουν είναι αυτά τα οποία προκάλεσε ο ίδιος ο ισραηλινός στρατός, ο οποίος χειρίστηκε υποθέσεις αστυνομικού τύπου με το «τσεκούρι» των αρμάτων μάχης!


Επιμένουν στο ψέμα των βιασθέντων ομήρων τη στιγμή που υπάρχουν επίσημες καταθέσεις των ίδιων των ομήρων ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ!


Επιμένουν στο «δίκιο» τους, αγνοώντας την ίδια τη λογική τού «ασύμμετρου» χτυπήματος! Υπάρχει «ασυμμετρία» όταν για την «απαγωγή» κάποιων ανθρώπων, εξαιτίας μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, σκοτώνεις χιλιάδες ανθρώπους για «τιμωρία»!


Υπάρχει ασσυμετρία όταν, καταδιώκοντας έναν μαχαιροβγάλτη, ρίχνεις ατομική βόμβα στη συνοικία όπου αυτός κρύφτηκε!


Όπου υπάρχει ανθρώπινος θάνατος —και η ανθρωπότητα «αιμορραγεί»— υπάρχουν Εβραίοι που τον προκαλούν —και οι οποίοι είναι φανατικοί Σιωνιστές—!


Παντού στον κόσμο και για όλους τους λόγους …και με όλες τις αφορμές!


Παντού υπάρχουν θρασύδειλοι και «άκαπνοι» Σμότριχ, οι οποίοι μπορούν να δρομολογήσουν πραγματικές ανθρωποσφαγές. Ο Σιωνισμός είναι στην κυριολεξία μια «βιομηχανία» θανάτου!!!


Δεν είναι μόνον το «Ολοκαύτωμα» της Γάζας ή το «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα στον Λίβανο. Μιλάμε για πραγματικούς πολέμους. Μιλάμε για «παγκόσμια ρεκόρ», τα οποία δεν πρόκειται να «καταρριφθούν» ποτέ!

Παντού οι ίδιοι πρωταγωνιστές τής ίδιας συμμορίας!


Ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους στην Ουκρανία εξαιτίας τού Πολέμου που προκάλεσε η Εβραία Νιούλαντ με τους Εβραίους Σάλιβαν, Μπλίνκεν, χρησιμοποιώντας τον Εβραίο Ζελένσκι!


Όμως, ο «θάνατος» δεν είναι το μόνο «σπορ» στο οποίο επιδίδονται οι «πρωταθλητές» τού εγκλήματος Εβραίοι! …Σε ΟΛΕΣ τις αθλιότητες πρωτα­γω­νιστούν! …Πραγματικοί πολυ­διά­στατοι και «πολυτάλαντοι» «δεκα­θλη­τές» τού εγκλήματος.


Για τα κέρδη των Εβραίων Σόρος και Φινκ έβαλαν «φωτιά» στο κέντρο τής Ευρώπης, αρπά­ζοντας ένα ολόκληρο κράτος από τον λαό του!


Οι ίδιοι Εβραίοι —Φινκ, Ζούγκεμπεργκ— ήταν οι πρωταγωνιστές στην πύρινη τραγωδία στο Μάουι, αρπάζοντας μια πατρίδα από τους ιθαγενείς Χαβανέζους!


Ο Εβραίος παιδεραστής Έπσταϊν ήταν η κορυφαία «φιγούρα» στη μεγαλύτερη μάστιγα της σύγχρονης εποχής!


Εβραίοι σεξομανείς, όπως ο Στρος Καν ή ο Γουέινσταϊν, έφτασαν τη σεξουαλική «αρπακτικότητα» στα πιο υψηλά κοινωνικά επίπεδα!


Εβραίοι τοκογλύφοι τύπου Μάντοφ ή Μπάνκμαν εμπνεύ­στηκαν και δρομολόγησαν τις μεγαλύτερες οικονομικές απάτες στην ιστορία!


Εβραίοι τοκογλύφοι τύπου Μπάφετ ή Σόρος «λεηλά­τησαν» ΟΛΕΣ τις εθνικές οικονομίες —με πρώτη απ’ όλες την αμερικανική—!


Οι Εβραίοι Ζούγκ­εμπεργκ, Φριντ, είναι οι μεγαλύτεροι «λογοκριτές» τού συνόλου τής ανθρωπότητας!


Ο Εβραίος Μπουρλά είναι αυτός ο οποίος «δηλητηρίασε» με υποχρεωτικό «εμβολιασμό» ολόκληρο το ανθρώπινο είδος!


Κανένας άλλος άνθρωπος —οποιασδήποτε εθνικότητας— δεν έχει αγγίξει αυτά τα όρια φονικότητας, ανωμαλίας, απληστίας κι αθλιότητας! Κανένας λαός δεν έχει επηρεάσει τόσο αρνητικά τη λειτουργία τού συνόλου τής ανθρωπότητας! …Μιλάμε για «παγκόσμια ρεκόρ», τα οποία δεν θα καταρριφθούν ποτέ! …ΠΟΤΕ δεν θα επιτρέψει ο Θεός να ξαναγεννηθούν τέτοια «τέρατα» ανάμεσα στους ανθρώπους! …Μιλάμε για προμε­λετημένα εγκλήματα τα οποία μπορεί να τα διαβάσει κάποιος στα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών»! …Μιλάμε για εγκλήματα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ! …και για την διά­πραξη των οποίων υπάρχει σύμπραξη εξουσιών και λαού!


Ό,τι συμφέρει τον λαό —όπως και στην περίπτωση της Σταύρωσης του Ιησού— είναι απολύτως θεμιτό, όπως θα έλεγε κι ο Καϊάφας …Ο λαός υποστηρίζει την κάθε συμφέρουσα επιλογή, όποια κι αν είναι αυτή!


Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «συλλογικές ευθύνες», οι οποίες όμως φέρνουν «συλλο­γικά κέρδη»! ΚΑΝΕΝΑΣ απ’ αυτούς δεν το κάνει «τζάμπα»! …Ακόμα και ο πιο ασήμαντος Εβραί­ος προσ­βλέπει σε κάποιο κέρδος! …Κάποτε ήταν οι αποζη­μιώσεις, τα αφορο­λόγητα και τα προνομιακά δάνεια και τώρα είναι περιουσίες Παλαιστινίων και μπίζνες —με πατέντες και αποκλειστικά εμπο­ρικά δικαιώ­ματα—.


Και να φανταστεί κάποιος ότι όλα αυτά στα οποία αναφερόμαστε είναι «πταίσματα»! …Είναι η μικρο­καθημερινότητα των σημερινών Σιωνιστών …Είναι «μικροεγκλήματα» σε σχέση με τα πραγματικά μεγάλα εγκλήματα του Σιωνισμού και τα οποία είναι «θαμμένα» και δεν έχουν δει ακόμα το «φως» τής δημοσιότητας.


Οι Εβραίοι Σιωνιστές δεν εγκληματούν με τόση άνεση επειδή απλά ανέβηκαν στην κορυφή τού κόσμου κι απέκτησαν πρόσβαση στα θανατηφόρα «εργαλεία» τής εξουσίας! …Εγκλημάτησαν στο παρελθόν πολύ πιο έντονα για να μπορέσουν ν’ ανέβουν σ’ αυτήν την κορυφή! …Δεν «φύτρωσαν» σ’ αυτήν κι ούτε τους «διόρισε» κάποιος εκεί! …Εγκλημάτησαν για να τα «καταφέρουν»! …Έκαναν «πειρατεία» στην πιο ισχυρή θρησκεία τού κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΑ εγκλήματα —πολύ μεγαλύτερα— που τους αφορούν!


Εάν σκεφτεί κάποιος ότι ο προηγούμενος αιώνας ήταν ο πιο αιματηρός στην ιστορία τής ανθρωπότητας —και είναι αυτός ο οποίος «παρήγαγε» τους σημερινούς κυρίαρχους— αντιλαμβανόμαστε ότι κι εκεί υπάρχει συμμετοχή τους!


Πάνω από 300.000.000 νεκρούς θρήνησε η ανθρωπότητα εξαιτίας των επιλογών τής εξουσίας!


ΝΑΖΙ και κομμουνιστές «μάτωσαν» την ανθρωπότητα και μέσα από τα εγκλήματά τους προέκυψε η σημερινή Νέα Τάξη Πραγμάτων!


Ποιοι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι αυτής της Νέας Τάξης; Εάν ψάξουμε να βρούμε ποιοι «κρύβονται» πίσω απ’ αυτούς, θα εκπλαγούμε με τα «ευρήματα»! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε καθαρά για τερατώδη εγκλήματα, τα οποία δεν έχουν διερευνηθεί καθόλου και ως εκ τούτου δεν έχουν ακόμη καταλογιστεί οι ευθύνες γι’ αυτά.


Εάν στη σημερινή ολοφάνερη κατάσταση οι Εβραίοι επιμένουν τόσο πολύ στο ψέμα, αντιλαμβανόμαστε τι συνέβη σε καταστάσεις στις οποίες ο κόσμος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν γνώριζε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχει συμβεί!


Εάν τώρα, που τα δεδομένα δεν τους ευνοούν, επιμένουν ν’ αμφισβητούν αυτά τα οποία «βλέπουν» οι άνθρωποι, ας φανταστεί κάποιος τι συμβαίνει μ’ αυτά που δεν έχουν «δει».


Όταν παριστάνουν τα «θύματα» την ώρα που μπροστά στα μάτια των ανθρώπων εξοντώνουν χιλιάδες παιδιά στη Γάζα, ας φανταστεί κάποιος τι «παράσταση» έδωσαν στο «Ολοκαύτωμα», του οποίου ο «φάκελος» είναι σφραγισμένος!


Εάν το «Ολοκαύτωμα» αυτό αποδειχθεί μεγίστη απάτη, σημαίνει ότι επίσης απάτη είναι και οι κολοσσιαίες αποζημιώσεις που απαίτησαν από τα θύματά τους!


Όμως, εάν αυτές οι αποζημιώσεις αποτέλεσαν το βασικό αίτιο της συλλογικής τους εθνικής επιτυχίας, τότε θ’ αλλάξει η «εικόνα» τής παγκόσμιας ιεραρχίας σε περίπτωση που όλα αυτά θα ζητηθούν να επιστραφούν στα πραγματικά θύματά τους.


Θέμα χρόνου ν’ ανοίξουν ΟΛΟΙ οι σφραγισμένοι «φάκελοι» που αφορούν τους Σιωνιστές! Θέμα χρόνου ν’ ανοίξει ο «ασκός τού Αιόλου» και να «σαρώσει» τα πάντα!


Αυτό το οποίο ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να απαιτήσουν οι πολίτες όλου του κόσμου είναι να επανεξεταστούν ΟΛΕΣ οι περιπτώσεις στις οποίες —άμεσα ή έμμεσα— εμπλέκονται οι Εβραίοι σε συλλογικό επίπεδο!


ΟΛΕΣ οι περιπτώσεις στις οποίες αντιλαμβανόμαστε τα τεράστια κέρδη των Εβραίων και παράλληλα η ανθρωπότητα «ματώνει» από τις επίσης τεράστιες παράπλευρες απώλειες!


Φυσικό είναι να μας δημιουργούν ερωτηματικά όλες αυτές οι «συμπτώσεις»! Όταν ένας λαός απλά και μόνον για το συμφέρον του δεν δίστασε να σκοτώσει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τον Υιό τού Θεού, πόσο θα δίσταζε να σκοτώσει —και πάλι για το ίδιο συμφέρον— κοινούς ανθρώπους;


Ανθρώπους τους οποίους δεν τους υπολογίζει παραπάνω από τα γουρούνια;


Ανθρώπους τους οποίους τους θεωρεί «γκοέμ», που γεννιούνται μόνον για να τους υπηρετούν και άρα μόνον για να εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα; Όπου δηλαδή χύνεται ανθρώπινο «αίμα» και ταυτόχρονα εξυπηρετούνται εβραϊκά συμφέροντα, πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος των Εβραίων!


Ο ρόλος του σιωνιστικού «διευθυντηρίου» τού Εβραϊσμού, το οποίο μοιράζει εύνοιες κι αποζημιώσεις στο σύνολο του εβραϊκού πληθυσμού, που λειτουργεί πλέον ως συμμορία!


Πρέπει να επανεξεταστούν —με τα νόμιμα επιστημονικά κριτήρια και μέσα από το «φίλτρο» όλων των αρχών τής επιστήμης τής ιστορίας— οι ρόλοι τους στα ιστορικά γεγο­νότα! …Να επανεξεταστούν όλες οι περιπτώσεις στις οποίες εμπλέ­κονται! …με πρώτη απ’ όλες αυτήν του «Ολοκαυ­τώματος»!


Ήταν αυτό ένα πραγματικό απάνθρωπο έγκλη­μα ρατσισμού και φασισμού ή μήπως ήταν ένα «σκηνο­θετημένο» κόλπο για να εξα­σφαλίσουν «άλλοθι» κάποιοι εγκληματίες;


Ένα κόλπο των «πεζοδρομίων», για να αυξη­θούν τα κέρδη κάποιων συνωμοτών; Ποιος ο ρόλος των Εβραίων στη χρηματοδότηση του Χίτλερ; Είχαν μήπως κάποια μεταξύ τους μυστική συνερ­γασία; Ποιος έδωσε τα χρήματα για το στήσιμο των στρατο­πέδων συγκέντρωσης;


Ακόμα και το «Zyklon-B’» ήταν εβραϊκό κατασκεύα­σμα! Οι σημε­ρινοί «εκλεκτοί» τού WEF, θεμελιωτές και κυρίαρχοι της Νέας Τάξης —τύπου Μπους, Φον ντερ Λάιεν κλπ.—, είχαν συνεργασία με Εβραίους τοκογλύφους και ΝΑΖΙ στα τερατώδη εγκλήματα κατά τής Ευρώπης και του Χριστιανισμού;


Δεν πρέπει κάποτε ν’ απαντηθούν όλα τα θεμελιώδη ερωτήματα; Ο χρηματοδοτούμενος από τους Εβραίους Χίτλερ —ο οποίος εξόντωσε στην κυριολεξία τον «ανθό» τής ευρωπαϊκής νεολαίας και ώθησε τους πληθυσμούς τής Ευρώπης στον αργό θάνατο της πείνας και της στέρησης, για να τους «σώσει» δήθεν από τον κομμουνισμό—, πόσο αυθεντικός εχθρός των Εβραίων ήταν; Πόσο αυθεντικός ήταν ο επίσημος «διώκτης» τους; Η μαζική συγκέντρωση των Εβραίων μέσα σε φυλασσόμενους χώρους —σε έναν κόσμο επικίνδυνο έξω από αυτούς— ήταν υπέρ τους ή κατά τους;


Προφυλάχθηκαν οι εβραϊκοί πληθυσμοί μέσα στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων ή απειλήθηκε η ύπαρξή τους; Γιατί οι ΝΑΖΙ εντατικοποίησαν αυτούς τους «διωγμούς», όταν πλέον είχε οριστικοποιηθεί η ήττα τους και ήταν φανερό ότι οι λαοί θ’ αναζητούσαν και θα τιμωρούσαν τους υπεύθυνους της τεράστιας ανθρωποσφαγής του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου; Γιατί οι ΝΑΖΙ δεν σεβάστηκαν τη λογική κι επιτέθηκαν στη Σοβιετική Ένωση;


Αυτό δεν πρέπει να διερευνηθεί; Μήπως αυτές ήταν οι εντολές των κρυφών «αφεντικών» τους; Μήπως αυτά τα κρυφά «αφεντικά» των ΝΑΖΙ ήταν ταυτόχρονα κι «αφεντικά» των κομμουνιστών;


Πρέπει να επανεξεταστεί ο ρόλος των Εβραίων Σιωνιστών σε όλες τις φάσεις τις ιστορίας τής Ρωσίας!


Ο ρόλος τους στη φάση τής «κομμουνιστικής επανάστασης» των χαφιέδων και των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών!


Ο ρόλος τους σ’ ένα διαρκές μαζικό έγκλημα, το οποίο κόστισε στη Ρωσία δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων και τον αφανισμό τής αστικής της τάξης!


Ο ρόλος τους στο «πλιάτσικο» που ακολούθησε την επομένη τής πτώσης τού κομμουνιστικού καθεστώτος τού Γκορμπατσώφ —την πτώση του «δικού» τους καθεστώτος—!


Εάν αποδειχθεί ο ηγετικός ρόλος των Εβραίων στα κομμουνιστικά συστήματα, δεν πρέπει να διερευνηθεί η δική τους ευθύνη στα μεγάλα εγκλήματα αυτών των συστημάτων;


Πόσες δεκάδες εκατομμύρια νεκρών ανθρώπων κόστισε το σταλινικό καθεστώς στους λαούς τής Σοβιετικής Ένωσης;


Εάν αυτό το καθεστώς ήταν εβραιοκρατούμενο, δεν υπάρχουν ευθύνες των Εβραίων στο έγκλημα αυτό;


Πώς είναι δυνατόν να καταρρεύσει το εβραιοκρατούμενο σταλινικό καθεστώς τής Μόσχας και στη «δημοκρατική» «αναγέννηση» της Ρωσίας το σύνολο των «ολιγαρχών» της να είναι Εβραίοι; Πώς είναι δυνατόν οι «ηττημένοι» τού κομμουνισμού να είναι ακριβώς τα ίδια πρόσωπα με τους «θριαμβευτές» τού καπιταλισμού;


Έτσι όμως είχε «χτιστεί» η μεταπολεμική Τάξη Πραγμάτων! Επάνω σε εκατοντάδες εκατομμύρια πτωμάτων! Επάνω στον θάνατο που αποφάσισαν τα αφεντικά των ναζιστικών και των κομμουνιστικών καθεστώτων, τα οποία ελέγχονταν από ένα κοινό σιωνιστικό «Διευθυντήριο» κάπου στη Wall Street των «δανειστών» τής Ευρώπης!


Βέβαια στη συνέχεια ούτε αυτή η Τάξη ικανοποιούσε τα «αφεντικά» και την άλλαξαν κι αυτήν! Μόνοι τους εμπνεύστηκαν και δρομολόγησαν τη σημερινή Νέα Τάξη Πραγμάτων των Πολυεθνικών και των «ανωνύμων» Funds


Τη Νέα Τάξη των πολεμοκάπηλων και των «εμβολιαστών» με τις περιβαλλοντικές «ευαισθησίες». Μόνον το περιβάλλον δεν θέλουν να «τραυματίσουν» αυτοί οι οποίοι καθημερινά σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπων!


Μόνοι τους οι Σιωνιστές τραπεζίτες αποφάσισαν στήσουν αυτήν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων τής «ευαισθησίας». Για να το καταφέρουν αυτό, «έπνιξαν» την ανθρωπότητα σε ψεύτικο χρήμα. Το σχέδιό τους ήταν να «βουλιάξουν» στα «δωροδάνεια» και στα «χρέη» σχεδόν όλα τα κράτη τού Πλανήτη και να τα βάλουν στη συνέχεια σε Μνημόνια.


Αυτοί οι οποίοι μέχρι τότε εκτελούσαν ανθρώπους, άλλαξαν κλίμακα κι «εκτελούσαν» κράτη! Αυτοί, οι οποίοι μέχρι τότε «δούλευαν» τους ανθρώπους με «πυραμίδες» απάτης έβαλαν τα ίδια τα κράτη μέσα σ’ αυτές.


Όλα αυτά έγιναν μετά από συνωμοσίες Σιωνιστών κεντρικών τραπεζιτών, τοκογλύφων και διεφθαρμένων ηγετών.

Κεντρικών τραπεζιτών σαν τον Γκρίνσπαν, τον Μπενράνκε, τον Στρος Καν, τον Ζαν Κλοντ Τρισέ και άπληστων τοκογλύφων σαν τον Άκερμαν, τον Μπλανκφάιν, τον Μπάφετ, τον Σόρος, τον Μάντοφ …Διεφθαρμένων ηγετών σαν τον Παπανδρέου, τον Σαρκοζί, τη Μέρκελ κλπ. …Όλοι αυτοί βέβαια —κατά «σύμπτωση»— είναι Εβραίοι Σιωνιστές!


Όμως, αυτοί οι εγκληματίες δεν «εκτέλεσαν» μόνον τα κράτη και τις οικονομίες τους! …Οι ίδιοι είναι που «αρρώστησαν» και τις κοινωνίες τους! Δεν πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος των τραπεζιτών, αλλά και η ευθύνη τους στη σημερινή «μάστιγα» του Χριστιανισμού, που είναι τα ναρκωτικά;


Στην κυριολεξία ο Χριστιανισμός τις τελευταίες δεκαετίες βρέθηκε σ’ έναν οργανωμένο «πόλεμο οπίου», όμοιο μ’ αυτόν που είχε εξαπολύσει η Βρετανία εναντίον τής Κίνας!


Τι σχέση έχουν οι Εβραίοι μ’ αυτήν τη χριστιανική τραγωδία, η οποία στην κυριολεξία οδήγησε στη «σήψη» και την παρακμή ολόκληρο τον Χριστιανισμό και κόστισε εκατομμύρια νεκρών; Τι σχέση έχουν οι Εβραίοι με τον πόλεμο του Βιετνάμ, που εξαιτίας του προέκυψαν τα εκατομμύρια των βετεράνων ναρκομανών, οι οποίοι λειτούργησαν ως «πλασιέ» ναρκωτικών; Τι σχέση έχουν οι Εβραίοι με το «μοίρασμα» αυτών των —μέσω του «ξεπλύματος»— κολοσσιαίων κερδών τού «θανάτου»;


Ακόμα και τα συνωμοσιο­λογικά σενάρια τύπου 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη ή «εμβολιασμών» πρέπει να διερευνηθούν!


Να διερευνηθούν οι φήμες που θέλουν τους Εβραίους —οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες «πλημ­μύριζαν» καθημε­ρινά τα κτίρια με τις δραστηριότητες τους— να μην εμφανιστούν εκεί την ημέρα που δεν έπρεπε!


Άλλωστε ακόμα κι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των «διδύμων», ο οποίος επωφελήθηκε από την καταστροφή, ήταν επίσης Εβραίος!


Να διερευνηθούν οι υποχρεωτικότητες και οι «Πανδημίες», που έκαναν κάποιους δισεκατομμυριούχους! Χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή θα βρίσκονταν ανάμεσά μας —κι ανάμεσα στους ανθρώπους που τους αγαπούσαν—, δεν βρίσκονται εδώ, γιατί απλούστατα κάποιοι ήθελαν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια και μαζί μ’ αυτούς κάποιοι Εβραίοι θα «κονομούσαν»!


Να μην παραβλέψουμε βέβαια και τις απόπειρες δολοφονίας κατά τού Τραμπ, οι οποίες απειλούν τη Δημοκρατία στο ισχυρότερο κράτος τής Γης …Απόπειρες που «δείχνουν» το Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο —και πάλι κατά «σύμπτωση»— είναι το πολιτικό «εργαλείο» των Εβραίων στις ΗΠΑ.


Για εμάς τους Έλληνες ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε τον ρόλο των Σιω­νιστών Εβραίων στις εθνικές μας κατα­στροφές!


Ρόλος πολύ λογικός γι’ αυτούς, εάν σκεφτεί κάποιος ότι οι Έλληνες είναι ο προαιώνιος εχθρός τους …Ρόλος, ο οποίος σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα σημα­ντικός, εάν κάποιος σκεφτεί ότι αυτοί είναι που κρύβονται πίσω απ’ όλες τις επιλογές τού σύγχρονου «Εφιάλτη» τού Ελληνισμού, που είναι το ΚΚΕ τού Μπεναρόγια!


Είχαν ρόλο οι Εβραίοι στη Μικρασιατική Κατα­στρο­φή μέσω ΚΚΕ; Είχαν ρόλο οι Εβραίοι στον Εμφύλιο μέσω του ΚΚΕ και της κοινό­τητάς τους στη Θεσσαλονίκη; Είχαν ρόλο οι Εβραίοι στην καταστρο­φή τής Κύπρου, στη Χούντα ή στη ληστρική Μεταπο­λίτευση με πρωτα­γωνιστές τους γόνους τής Μινέικο; Έχουν ρόλο τώρα με την εμπλοκή τής Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας και στην κρίση τής Γάζας με τον Μητσοτάκη;


Το θέμα είναι ότι οι Σιωνιστές με αυτό το άνευ προηγουμένου αθλιότητας και προστυχιάς «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα ξεπέρασαν ακόμα και τους εαυτούς τους! …Έχυσαν τη «σταγόνα» που δεν τους συνέφερε να χυθεί, γιατί θα ξεχείλιζε το ποτήρι! Τώρα τους μισούν οι πάντες!


Τους μισεί ολόκληρη η ανθρωπότητα και προφα­νώς κι ΑΥΤΟΣ που μπορεί να τους «εξαλείψει» από την πανανθρώπινη «οικογένεια»!


ΑΥΤΟΣ, που μπορεί να τους τιμωρήσει, όπως ακριβώς πρέπει και όπως ακριβώς φοβούνται …


ΑΥΤΟΣ, που από αυτά τα θηρία τής απληστίας και της αρπαγής μπορεί να πάρει πίσω όλα τους τα κλοπιμαία!


Να τους στείλει «ξυπόλητους» στη «Γη τής Επαγγελίας» και να παρακαλάνε στα γόνατα τους Παλαιστίνιους να τους δεχθούν για «συγκάτοικους»!


Γιατί, άλλο μέρος στη Γη, που να τους δέχεται, μπορεί και να μην υπάρχει! Λάθος καιρό βρήκαν τα κτήνη να κάνουν τα λάθος πράγματα!


Ο λογαριασμός έρχεται και θα είναι μεγάλος!

Ακόμα κι ο πιο πλούσιος λαός στον Πλανήτη δεν θα μπορέσει να τον «καλύψει»!


Αυτά που έχει ήδη και άλλα τόσα να βρει και πάλι δεν θα φτάνουν!


Το «πάρτι» τελείωσε! …Η τελευταία γιορτή που τους απομένει είναι αυτή της «Σκηνοπηγίας»! …Στην «ψάθα» τής ερήμου θα βρεθούν ξανά και κανένας δεν θα τους λυπηθεί!






0 comments

Comments


bottom of page