top of page
  • sergioschrys

Ού να μου χαθείτε φασιστές, αντίχριστοι, πιόνια του Αντιχρίστου!

ΝΤΡΟΠΗ σας για τη δίωξη του Νεκτάριου Μικκιού – Φυλάκισαν έναν ειρηνικό χριστιανό για το χουντο – Pride της Θεσσαλονίκης!

Όταν γράφαμε σε κάποιο παλιότερο άρθρο ότι η προπαγάνδα του «τρίτου φύλου» αναπτύσσει την ίδια δυναμική με την προπαγάνδα του Τρίτου Ράιχ, κυριολεκτούσαμε απόλυτα. Και το βλέπουμε στις μέρες μας να επιβεβαιώνεται.


Η θεσμική περιφρούρηση του πολιτισμικού βόθρου που λέγεται Europride, είναι πιο ισχυρή και από το να φιλοξενούσαμε αρχηγό κράτους. Γιατί αυτό ακριβώς είναι η ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα. Ο νεοφερμένος αρχηγός του ελληνικού κράτους.


Ένα «θεοκρατικό» καθεστώς που ήρθε να καταλύσει τη δημοκρατία και να διαλύσει την κοινωνία εις τα εξ ων συνετέθη.


Νέα θρησκεία, το είδωλο της ατιμασμένης σάρκας. Νέοι νόμοι, η θεσμική προώθηση της απανθρωποποίησης του ανθρώπου. Κράτος εν κράτει.


Και οι διοικήσεις της αστυνομίας λειτουργούν ως πραιτοριανοί του νεοταξικού συστήματος. Περιχαρακώνουν την καθιέρωση της ανωμαλίας. Καταπνίγουν τις φωνές της ηθικής. Τραμπουκίζουν τους πολίτες που διψάνε να πάρουν αέρα από τα λύματα που κατέπνιξαν τη Θεσσαλονίκη.


Η αστυνομία σου λέει «όχι», θα μείνεις να πάθεις ασφυξία και δεν θα αρθρώσεις και «κιχ». Υποχρεωτικά θα βλέπουν τα παιδιά σου παρελάσεις κιναιδισμού, ποδηλατοδρομίες γυμνιστών και οποιαδήποτε άλλη παράτα αποκτήνωσης επιβάλλει ο βλαχοδήμαρχος και η κυβέρνηση.


Και ποιος σου είπε ότι έχουμε δημοκρατία; Απαγορεύεται να διαμαρτυρηθείς κύριε. Ούτε καν μακριά από εκεί που γίνεται το Pride, σε περίκλειστο χώρο, στο προαύλιο μιας Εκκλησίας.


Ο ΛΟΑΤΚΙ+ καρναβαλιστής μπορεί να βλασφημεί δημόσια την Παναγία βάζοντας «παρδαλό» φωτοστέφανο σε εικόνα της, αλλά ο χριστιανός δεν έχει δικαίωμα να επικαλεστεί τον νόμο περί προσβολής συμβόλων, ούτε καν να υπερασπιστεί την πίστη του, στην οποία ασελγούν οι ορδές των παραφιλικών.


Η περιχαράκωση που παρέχει η Πολιτεία στο χουντο- Pride έδειξε σε τι ποιότητα «δημοκρατίας» ζούμε. Το σύνταγμα έχει καταλυθεί. Το αναφαίρετο δικαίωμα του συνέρχεσθαι, έχει ποδοπατηθεί από την LGBTQ – Μητσοτάκης ΑΕ.


Τα γράφαμε εδώ από το 2020, ότι το νεοχουντικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη που θεσπίστηκε για απαγόρευση συναθροίσεων (αντιγραφή του Νομοθετικού Διατάγματος 794/1971 το οποίο θεσπίστηκε επί 7ετίας), δεν θα έμενε μόνο στα της πανδημίας. Θα γινόταν εργαλείο ελέγχου για την ατζέντα που θα επιβαλλόταν μετέπειτα. Λίγοι είχαν αντιδράσει τότε, και σήμερα τα λουζόμαστε.


Συγκεκριμένα γράφαμε ότι αν οι κυβερνώντες προδίδουν συστηματικά την εντολή της λαϊκής ψήφου, «θα σου μείνει μόνο ένας δρόμος. Η διαδήλωση. Η ειρηνική δημόσια διαμαρτυρία.

Θα σου μείνει όμως;

Θα κατέβεις στους δρόμους να διαμαρτυρηθείς;

Πως; Πού;

Θα σου παραχωρήσει άδεια η (ελεγχόμενη από την κυβέρνηση) αστυνομία;

Θα σου επιτρέψει ο Δήμαρχος να διαδηλώσεις εκεί που θέλεις;

Θα διακινδυνεύσεις να βρεθείς αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης;»


Η δίωξη του Νεκτάριου Μικκιού

Εάν η παράσταση διαμαρτυρίας δεν κοστίζει στο σύστημα, και 100.000 κόσμος να μαζευτεί δεν θα την πειράξουν. Εάν η παράσταση διαμαρτυρίας κοστίζει στο σύστημα, και 10 άνθρωποι να μαζευτούν, θα τους πάρουν φαλάγγι οι πραιτοριανοί. Αυτό έγινε με τον χριστιανό οικογενειάρχη, Νεκτάριο Μικκιό.


Το μόνο που ήθελε ήταν να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά για τα αίσχη του Pride σε έναν απομονωμένο χώρο και το μητσοτακικό κράτος τον αντιμετώπισε σαν τρομοκράτη.


Κάλεσε τον κόσμο να συγκεντρωθεί στο προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης και οι τραμπούκοι αστυνομικοί μπούκαραν στο σπίτι του (!), τον συνέλαβαν και τον κρατούσαν δέσμιο για 4 μέρες μέχρι να δικαστεί!


Φυσικά το δικαιωματιστικό ταλιμπανιστάν των ΜΜΕ δεν έγραψε το παραμικρό γι’ αυτή τη χουντική δίωξη.


Προς τιμήν της ΝΙΚΗΣ, ο Δημήτρης Νατσιός έσπευσε άμεσα να συμπαρασταθεί στον Νεκτάριο Μικκιό και πήγε μαζί με τον βουλευτή Νίκο Παπαδόπουλο στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να διαμαρτυρηθεί για την άδικη δίωξη αυτού του αγωνιστή.


Ο Νεκτάριος αφέθηκε ελεύθερος μετά την αναβολή της υπόθεσης, κάτι που σημαίνει ότι ο γολγοθάς του θα συνεχιστεί. Ε, δεν είναι δα και… Λύτρας ο Μικκιός, να μαυρίζει στο ξύλο τη γυναίκα του, να λέει ένα προφορικό συγγνώμη στον Ανακριτή και να φεύγει κύριος (μέχρι να ξεσπάσει η πανελλήνια οργή που τον οδήγησε τελικά στα κάγκελα). Αλίμονο!


Ο Μικκιός έπρεπε να κάτσει 4 μέρες φυλακισμένος εξαρχής (!) γιατί έκανε το… έγκλημα να εκφέρει χριστιανική άποψη!


Ζούμε τη συνέχεια της υγειονομικής χούντας στη διετία 2020 – 2022. Τότε είχαμε διώξεις ιερέων και χριστιανών για μετάδοση Θείας Κοινωνίας, λειτουργείες, περιφορές επιταφίων και λιτανείες. Τώρα έχουμε και διώξεις για μια απλή συνάθροιση διαμαρτυρίας. Χωρίς να υπάρχει καμία παρακίνηση σε βία.


Κι όμως ο κ. Μικκιός κατηγορήθηκε «για διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά»!

Σοβαρά, δεν ντρέπονται τα κρατικά όργανα να στήνουν τέτοιες χυδαίες κατηγορίες; Δηλαδή όποιος επικαλείται το Ευαγγέλιο για να θίξει μια αμαρτία, είναι «ανυπάκουος με ρατσιστικά χαρακτηριστικά»;

Απαγορεύεται πλέον να αναφερόμαστε στο Ευαγγέλιο επειδή αποδομεί το νεοταξικό σύστημα τους;

Και μιλάμε για το ίδιο Ευαγγέλιο που ορκίζονται αυτοί που μας κυβερνούν;

Δηλαδή ο όρκος στο Ευαγγέλιο είναι ιερός, αλλά αυτά που γράφει μέσα είναι «ρατσιστικά»; Τι σαπίλα είναι αυτή που έχει μπολιαστεί στα μυαλά τους;



Με μια χαρακτηριστική φωτογραφία (πάνω) από το χουντο – Pride, φάνηκε ποιους υπηρετούν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης και της αστυνομίας. Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Γιώργος Τσούνης, ο – παντρεμένος με άντρα – διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης, και ο CO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά, καμαρώνουν δίπλα – δίπλα τη γιορτή της αποκτήνωσης.


Τρία κεφάλια του «Θηρίου» της Νέας Τάξης: O αμερικανικός Ιμπεριαλισμός, η «θρησκεία» του ΛΟΑΤΚΙσμου και η αυτοκρατορία των big pharma. Συνεργατικά και τα 3 αυτά μέρη συμπληρώνουν τον ευρωατλαντικό οδοστρωτήρα της παγκόσμιας δικτατορίας που οδεύει καταπάνω μας.


Αυτά τα συμφέροντα προστατεύει η αστυνομία και η δικαιοσύνη. Και μετά ακούμε κάτι γραφικούς σαν τον Καπουντζίδη και τον Σεργουλόπουλο να λένε ότι το Pride… σπάει τα στερεότυπα του συστήματος. Τόσο συστημική και καπιταλιστική μπόχα δεν θα βρεις συγκεντρωμένη ούτε σε διάσκεψη κορυφής της G7.


Η εξοργιστική δίωξη του Νεκτάριου Μικκιού θα πρέπει να σημάνει συναγερμό για όλους όσους αντιδρούν στην επέλαση της νεοταξικής ατζέντας.


Ο ροζ απολυταρχισμός πετάει και τα τελευταία προσωπεία και δείχνει τα δόντια του. Πολύ στενάχωρο που οι Ιεράρχες της Μακεδονίας δεν έχουν βγει μπροστά να καταδικάσουν αυτή τη δίωξη, αλλά και συνολικά το έρεβος που σκεπάζει για 9 μέρες τη Θεσσαλονίκη.


Γιατί να μένει ακέφαλο το ποίμνιο μπροστά σε τέτοια επίθεση; Αυτή η εκκωφαντική σιωπή είναι σημείο των καιρών.


Αντί ο Ποιμένας να διώχνει τους λύκους, κρύβεται πίσω από τη ράβδο του, και αναγκάζονται να βγαίνουν μπροστά τα λογικά πρόβατα για να εμποδίσουν τη σφαγή! Λες και αυτή η χούντα θα μείνει να στοχοποιεί μόνο λαϊκούς!


Λες και αύριο δεν θα στοχοποιήσει ιερείς και έπειτα αρχιερείς!


Σεβασμιώτατοι μιλήστε για να μην αναγκαστεί να «μιλήσει» ο Άγιος Δημήτριος!


Χανόμαστε! Όλοι μαζί πέφτουμε – όλοι μαζί σηκωνόμαστε!

34 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page