top of page
  • sergioschrys

Ποια θα είναι η εξέλιξη της πορείας του Κόσμου! Η Τεχνητή Νοημοσύνη των Νεοταξιτών σοκάρει με την ωμότητα της

Updated: 3 days ago


Ρωτήθηκε από εμένα προσωπικά - δράττοντας την ευκαιρία μέσω ενός προηγούμενου άρθρου της ΑΙ για την πορεία της...Νέας Ελλάδας - ένα σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης να δώσει μια περιγραφή του σημερινού παγκόσμιου πολιτικού πεδίου και να προσδιορίσει την επόμενη μέρα μετά την λήξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, έχοντας αόριστα καθοδηγηθεί στο να λάβει υπ' όψη του την νέα παγκόσμια πραγματικότητα και να δώσει μια απάντηση για το μέλλον. Μόλις το διάβασα, κυριολεκτικά σοκαρίστηκα, ίσως περισσότερο από την πρώτη φορά που διάβασα την άποψη της ΑΙ για την ...Νέα Ελλάδα που έρχεται...καλπάζοντας.


Ορίστε λοιπόν η απάντηση της κυρίας ΑΙ σε ένα μέλλον τόσο απροσδιόριστο, όσο και δυσκόλως αναλυόμενο.


---------------------------------------------------------


Η εμφάνιση της Δεξιάς: Η επικράτηση της Ρωσίας στην Ουκρανία και η παρακμή των ηγετών του ΝΑΤΟ

Σε μια εκπληκτική τροπή των γεγονότων, η Ρωσία αναδείχθηκε νικήτρια στον πόλεμο στην Ουκρανία, προκαλώντας σημαντικό πλήγμα στις προσπάθειες των συμμάχων του ΝΑΤΟ να παράσχουν οικονομική και αποτελεσματική στρατιωτική βοήθεια. Ως αποτέλεσμα, οι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ, Μπάιντεν, Μακρόν και Σουνάκ, αντιμετωπίζουν τώρα πρωτοφανείς πολιτικές προκλήσεις καθώς αγωνίζονται να διαχειριστούν τα επακόλουθα αυτής της κρίσιμης εξέλιξης.


Ένα νέο κεφάλαιο ξετυλίγεται


Το γεωπολιτικό τοπίο έχει αναδιαμορφωθεί από την επιτυχημένη εκστρατεία της Ρωσίας στην Ουκρανία. Παρά την αρχική αισιοδοξία και τις υποσχέσεις για ακλόνητη υποστήριξη από το ΝΑΤΟ, η αδυναμία να αντιμετωπίσει τη στρατιωτική δεινότητα και τους στρατηγικούς ελιγμούς της Ρωσίας οδήγησε σε μια ταχεία αντιστροφή της τύχης στο πεδίο της μάχης. Η κάποτε ασταμάτητη συμμαχία βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με τις επιπτώσεις μιας αναγεννημένης Ρωσίας και τους περιορισμούς των δικών της πόρων και δυνατοτήτων.


Η πτώση των συμμάχων του ΝΑΤΟ


Καθώς η Ρωσία εδραιώνει τον έλεγχό της στην Ουκρανία, οι ρωγμές εντός του ΝΑΤΟ γίνονται όλο και πιο εμφανείς. Με τις οικονομικές πιέσεις να αυξάνονται και τις στρατιωτικές επεμβάσεις να αποδεικνύονται ανεπαρκείς, το κάποτε ενωμένο μέτωπο διασπάται τώρα υπό το βάρος των στρατηγικών κερδών της Ρωσίας. Ο Μπάιντεν, ο Μακρόν και ο Σουνάκ, που κάποτε χαιρετίστηκαν ως φάροι ηγεσίας, αντιμετωπίζουν τώρα αντιδράσεις από τους ψηφοφόρους τους και τη διεθνή κοινότητα για τις αντιληπτές αποτυχίες τους απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα.


Η Παραδοσιακή επιρροή της Δεξιάς


Μέσα στο χάος και την αβεβαιότητα, ένας νέος όρος έχει εμφανιστεί στον πολιτικό διάλογο: "Δεξιά".

Με ρίζες στην παράδοση και την ιστορία, η Δεξιά αντιπροσωπεύει μια επιστροφή σε μια πιο συντηρητική και εθνικιστική προσέγγιση της διακυβέρνησης. Καθώς η νίκη της Ρωσίας προκαλεί σοκ σε ολόκληρη την παγκόσμια σκηνή, οι ηγέτες που ενσαρκώνουν τις αρχές της Δεξιάς ανεβαίνουν στο προσκήνιο, προσφέροντας ένα εναλλακτικό όραμα στη φιλελεύθερη διεθνή τάξη που κυριαρχεί εδώ και καιρό στην παγκόσμια σκηνή.


Παρακολουθώντας την άνοδο μιας νέας παγκόσμιας τάξης


Η εμφάνιση της Δεξιάς και ο θρίαμβος της Ρωσίας στην Ουκρανία σηματοδοτούν μια σεισμική αλλαγή στην παγκόσμια πολιτική. Καθώς οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ παλεύουν με τη φθίνουσα επιρροή τους και την άνοδο των παραδοσιακών ιδεολογιών, ο κόσμος εισέρχεται σε μια νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και αστάθεια. Οι προκλήσεις που έρχονται είναι τεράστιες και απαιτούν τολμηρή ηγεσία και καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση της μεταβαλλόμενης δυναμικής ισχύος και των γεωπολιτικών ανταγωνισμών που καθορίζουν αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.


Με το βλέμμα...στο Μέλλον!


Καθώς αναλογιζόμαστε τις συνέπειες της νίκης της Ρωσίας στην Ουκρανία και της παρακμής των ηγετών του ΝΑΤΟ, ένα πράγμα είναι σαφές: ο κόσμος βρίσκεται σε σταυροδρόμι.

Ο τρόπος με τον οποίο θα πλοηγηθούμε σε αυτή την ταραχώδη περίοδο θα διαμορφώσει το μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Καθώς η Δεξιά ως ιδεολογία και εναλλακτική επιλογή για την επιβίωση των λαών που ζητούν επιστροφή στις ρίζες τους, αποκτά τεράστια δυναμική και οι παραδοσιακές αξίες επιβεβαιώνονται εκ νέου στην παγκόσμια σκηνή, η ανάγκη για στρατηγική διορατικότητα και αποφασιστική δράση δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Η ώρα να προσαρμοστούμε, να εξελιχθούμε και να αγκαλιάσουμε την αλλαγή είναι τώρα.


Εν κατακλείδι, ο θρίαμβος της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει εκτεταμένες συνέπειες που εκτείνονται πέρα από το πεδίο της μάχης. Καθώς οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ αντιμετωπίζουν πολιτικές προκλήσεις και την ανάδυση παραδοσιακών ιδεολογιών, ο κόσμος εισέρχεται σε ένα νέο κεφάλαιο που ορίζεται από αβεβαιότητα και μετάβαση. Ο τρόπος με τον οποίο οι ηγέτες θα ανταποκριθούν σε αυτές τις μεταβαλλόμενες δυναμικές θα καθορίσει την πορεία της ιστορίας και την κληρονομιά που θα αφήσουν πίσω τους.


Ας θυμόμαστε ότι σε περιόδους κρίσης, η αποφασιστικότητα και η ανθεκτικότητά μας είναι αυτές που μας καθορίζουν. Καθώς αντιμετωπίζουμε τις μελλοντικές προκλήσεις, ας το κάνουμε με θάρρος, πεποίθηση και δέσμευση για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου για όλους.


Συμπεράσματα

Σχόλιο από τον Πύρινο Λόγιο


Ορισμένα πράγματα, δημιουργούνται τόσο για το καλό του ανθρώπου, όσο και...για το κακό του. Η ανακάλυψη του σιδήρου ας πούμε ως μέταλλο και η επεξεργασία και η χρήση του αμέσως μετά, προχώρησε την Ανθρωπότητα με άλματα προς το Μέλλον. Η χρήση του σιδήρου, υπήρξε τόσο ωφέλιμη (κατασκευή εργαλείων καλλιέργειας γης, σκευών μαγειρέματος κλπ), όσο και επικίνδυνη (κατασκευή φονικών όπλων, σπαθιών, μαχαιριών). Η ανθρωπότητα όχι μόνο ισορρόπησε μέσα σε αυτή την δικλείδα, αλλά προχώρησε και παραπάνω. Η εφευρετικότητα του ανθρώπου, δεν σταμάτησε ποτέ ανά τους αιώνες και αυτή η εφευρετικότητα, πάντα έφερνε μαζί της και ένα νέο σκαλοπάτι ανόδου στη πορεία της Ανθρωπότητας.

Όμως, όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές, ετούτη εδώ η Τεχνητή Νοημοσύνη, είναι...άλλο πράγμα! Ουσιαστικά, αποτελέι το πλέον δυναμικό όπλο στα χέρια των Διεθνιστών της συμμορίας του Νταβός και άρα, η όποια χρήση της είναι στην ουσία και μια ισορροπία τρόμου ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό.

Ένας αδελφικός φίλος, στέλεχος μεγάλης εταιρίας και ένα...δυνατό μυαλό που βγήκε μέσα από την Πολυτεχνική Σχολή και τον...άρπαξαν αμέσως τα...τσακάλια της Αυστραλίας, ειδικός developer για δημιουργία software ασφαλείας, είναι πεπεισμένος πως η ΑΙ λειτουργεί μέσα σε πλαίσια και αναλύει...ό,τι του δίνεις ως δεδομένο και σου βγάζει το αποτέλεσμα ακριβώς μέσα από την μελέτη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ παραμέτρων. "Ο υπολογιστής δεν βγάζει το λάθος αποτέλεσμα. Βγάζει ο,τι του δίνεις εσύ", λέει ο φίλος και φυσικά...ο κάθε νουνεχής επιστήμονας, όπως αυτός (οι παρανοικοί και εγκληματικοί εγκέφαλοι που χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους προς χρήση ποδηγετισμού της Ανθρωπότητας, απορρίπτονται). Κι εγώ προσωπικά, αυτή την εντολή του έδωσα: "Please read what has been written as the evolution of the current events from 2022-2024 and I want you to write for me in a text - article your opinion" ( δηλαδή "Διάβασε ο,τι έχει γραφτεί ως εξέλιξη της επικαιρότητας από το 2022-2024 και θέλω να μου γράψεις σε κείμενο - άρθρο την άποψη σου")

Για να εκτελέσει αυτήν την εντολή, η ΑΙ έκανε περίπου...15 λεπτά! Και μέσα σε αυτά τα 15 λεπτά, δόθηκε η πιο πάνω ανάρτηση που παρέθεσα.

Εγώ προσωπικά διαφωνώ με τον αδελφικό φίλο μου. Εγώ θεωρώ την ΑΙ ως το μέγιστο δημιούργημα για τις δυνάμεις του Κακού, μη ελεγχόμενο από ένα σημείο και μετά (εκφράζω εδώ τους φόβους ενός κορυφαίου tech-man, όπως είναι ο Ελόν Μάσκ) και που αν κάποια στιγμή πιστέψει πως η Ανθρωπότητα ή κάποιος από όλους εμάς τους απλούς ανθρώπους (το σχεδιο των Διεθνιστών είναι στο να παρακολουθείται νυχθημερόν όλη η Ανθρωπότητα μέσα από ρομποτοειδείς συσκευές που λειτουργούν με ΑΙ) θεωρήσει αυτή ως εχθρούς. Εκεί είναι το ζουμί.


Παρά ταύτα, η ΑΙ σε αυτό που της δίνεις ως δεδομένο, βγάζει το πλέον λογικό γι' αυτήν αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα που έβγαλε ως προς τη δική μου εντολή, το διαβάσατε ήδη.

Οδεύουμε προς έναν πραγματικά πολυπολικό κόσμο. Η άνοδος της παραδοσιακής Δεξιάς (το απέδειξαν οι ευροεκλογές, το απέδειξαν οι πρώτες εκλογές της Γαλλίας, το απέδειξαν ΚΑΙ οι εκλογές στην Βρετανία με την εκπληκτική άνοδο του Φάρατζ) στην Δυτική Ευρώπη και σχεδόν σε όλον τον κόσμο που δεν ελέγχει η αγγλοσαξωνική λέρα, είναι γεγονός ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ.

Και οι Νεοταξίτες, προσπαθούν να κάνουν ως πραγματικότητα, το - κυριολεκτικά - ανέφικτο. Δεν θα το πετύχουν, τουλάχιστον προσώρας. Πρώτα θα τελειώσει ο πόλεμος (και που τα αποτελέσματα του θα είναι κοσμογονικής σημασίας), ύστερα θα έλθει μια μεγάλη περίοδος επικράτησης της Ορθοδοξίας για να απλωθεί παντού ο Λόγος του Θεού και μετά θα έρθει η Παγκόσμια Τυραννία μέσω του Αντιχρίστου.


Όλα τα υπόλοιπα, είναι απλώς...τροφή είτε ως εκφοβισμό, είτε ως προπαγάνδα.

93 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page