top of page
  • sergioschrys

Σας ευχαριστούμε Θερμά!

Σαν σήμερα, ακριβώς πριν έναν μήνα, ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ απέκτησε το δικό του, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ιστολόγιο, μακρυά από τις ελεγχόμενες εταιρίες των Διεθνιστών Google και WordPress!


Ειλικρινά μιλώντας, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ένα νεοσύστατο ιστολόγιο, χωρίς καν διαφημιστικές "καμπάνιες", χωρίς καν να γνωρίζει κανείς από πριν την δημιουργία και την ανάρτηση του στο διαδίκτυο, από την πρώτη κι όλας μέρα (δυό μέρες πριν τις εκλογές για την ευρωβουλή) να ...εκτοξευτεί σε τέτοιο ύψος, που πραγματικά εξεπληξε τόσο εμένα προσωπικά, όσο και τους φίλους και συναγωνιστές μου!


Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους:


Πίνακας 1 Καθημερινή Κίνηση

Στον πίνακα 1, καταγράφεται η ημερήσια κίνηση από τις 8 Ιουνίου ως σήμερα, με την εκτίναξη των πρώτων ημερών λόγω της αρθρογραφίας μας σχετικά με τις κρίσιμες εκλογές του Ιουνίου που έφεραν και την...πρώτη μέρα της πορείας του Γένους προς την Ανάσταση του και απο εκεί και πέρα, υπάρχει μια σταθερη διακύμανση (με τα φυσιολογικά "σκαμπανεβάσματα") ως τη σημερινή ημέρα.

Στο πάνω μέρος, καταγράφονται οι ημερήσιες επισκέψεις στο ιστολόγιο μέσα σε μια εκπληκτική άνοδο της επισκεψιμότητας, με απ' ευθείας επίσκεψη (χωρίς την μεσολάβηση τρίτων) μέσου όρου 1.991 επισκεπτών ανά ημέρα.

Δίπλα ακριβώς, βλέπουμε τις ...πηγές απ' όπου προέρχονται οι επισκέπτες. Απ' ευθείας επισκέπτες (αυτοί που μας τοποθέτησαν στα "αγαπημένα" τους δηλαδή) 2,394 μέσο όρο και από το πρώτο ιστολόγιο που μας υποστήριξε, τον εκπληκτικό ΔΙΟΔΟΤΟ λαμβάνει σχεδόν καθημερινά σχεδόν 1000 άτομα μέσο όρο!

Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ δεν είναι απλά ένα ιστολόγιο γνώμης. Φέρει την υπογραφή ενός Έλληνα, που πραγματικά είναι τιμή για μένα η φιλία του. Επίσης, μέσα από εκεί γνώρισα και τους άλλους δύο Ελληνες που τιμώ βαθύτατα, των οποίων τα ιστολόγια είναι η "Μποτίλια στο Πέλαγος" και φυσικά ο ... "τρελός" σαν κι εμένα "ΕργΔημΕργ! Τους ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Ακολουθεί το ιστολόγιο της ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ το οποίο φιλοξένησε σχεδόν μια πενταετία τα άρθρα μου και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου γι' αυτό, ειδικά στον ιδιοκτήτη της αλλά και στην αγαπημένη φίλη συνεργάτρια της ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ, συναγωνίστρια και γιατρό Άννα Παγκράτη (όλοι τη ξέρετε, δε χρειάζεται συστάσεις) καθώς και σε όλο τον αναγνωστικό κοινό του ιστολογίου αυτού.

Επίσης, υπάρχει και πιο κάτω και η ...Google, η οποία μας έβγαζε σχεδόν κάτω-κάτω στις αναζητήσεις (θενκ γιου Γουγλε) παρά το γεγονός ότι καθημερινά..."παραβιάζουμε" κατά γράμμα τις...εντολές της για διάδοση..."παραπληροφόρησης"!


Πίνακας 2: Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι επισκέπτες


Εδώ είναι και οι...μεγάλες εκπλήξεις! Μετά την Ελλάδα, όπου είναι το πιο φυσιολογικό στο να προέρχεται από εκεί η συντριπτική πλειονότητα των επισκεπτών, στη...δευτερη θέση έρχεται η...Αυστραλία, που αποτελεί και την έδρα του ιστολογίου μας! Σχεδόν 200 άτομα μέσο όρο μας επισκέπτονται, μιας και η ελληνική ομογένεια έχει μεγάλη ανάγκη να ενημερώνεται σωστά και με γνώμονα πάντα την Αλήθεια των Πραγμάτων. Οι Έλληνες εδώ, ενημερώνονται μόνο μέσω συστημικών ελληνόφωνων εντύπων, τα οποία βρίσκονται πάντα κάτω από την σκιά του ελέγχου και εκφράζουν κυρίως το σημερινό διεθνιστικό σύστημα και φυσικά από τον αυστραλιανό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Με όλα τα πλήν και συν του. Είμαι πραγματικά ευτυχής, που έστω και μερικές δεκάδες από τους εδώ συμπάροικους, επιλέγουν εκτός των άλλων και το δικό μας ιστολόγιο. Τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους.

Μετά...ακολουθεί σχεδόν όλη η Υφήλιος! Επισκέπτες προέρχονται από σχεδόν όλη την ΕΕ, τη Ρωσία, την Κίνα(!), την Άπω Ανατολή (πώς στα κομμάτια με γνωρίζουν εκεί πέρα, ένας Θεός ξέρει), Αραβική Χερσόνησο (εκεί γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται και προσφέρουν γνώση και τεχνολογία), Τουρκία(!!!), φυσικά η Κύπρος (έχω φίλους πολλούς εκεί), ένα ή δύο κράτη της Αφρικής και τέλος οι ΗΠΑ ασφαλώς αλλά και ο Καναδάς!


Πίνακας 3: Οι ηλικίες των επισκεπτών


Ο πίνακας αυτός προέρχεται από την σελίδα μας στο Facebook. Ακόμη δεν έχουμε πάρα πολλούς φίλους, αλλά ο πίνακας καταγράφει όσους κλίκάρουν πάνω στα λινκ των αναρτήσεων. Επομένως, τα στοιχεία αυτά είναι ενδεικτικά για το σε ποιές ηλικίες έχουμε απήχηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει, είμαστε...παντελώς αδιάφοροι σε νεανικές ηλικίες και αυτό δεν είναι παρά ένα στοιχείο που πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι οι νέοι Έλληνες, οι αυριανοί πατεράδες και μανάδες, οπότε θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να τους προσεγγίσουμε. Και θα βρούμε.

Οι ηλικίες λοιπόν που βρίσκουν ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα άρθρα και οι αναρτήσεις μας, είναι κατά 9% άνδρες και γυναίκες μεταξύ 35-44 ετών, ενώ τα μεγάλα ποσοστά κατέχουν οι ηλικίες 45-54, 55-64 και 65+. Δηλαδή, όλη η...ώριμη Ελλάδα. Κάτι είναι κι αυτό. Αυτό που μας εκπλήσσει δε, είναι η...γυναικεία προτίμηση η οποία κινείται στις ηλικίες 55-64 και 65+ ! Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο αυτό, μιας και οι κυρίες αυτής της ηλικίας, είναι πιο κοντά στον Θεό και τη θρησκεία, παρά οι άνδρες!


Τελειώνοντας αυτή την...πρώτη χαρτογράφηση των...ψηφιακών υδάτων στα οποία πλέουμε, έχω να πώ πως είμαι αληθινά συγκινημένος, από την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, τόσο επισκεπτόμενοι το ιστολόγιο μου, όσο και μέσω email σε καθημερινή βάση.


Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι ακόμη κι αν μείνω εγώ μόνος μου να παλεύω μέσα από αυτό το μετερίζι, ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ δεν θα προδώσω τους συμπατριώτες μου και την πατρίδα. Το ιστολόγιο αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ και ούτε ποτέ θα ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΣΟΔΟ. Το μόνο του ΕΣΟΔΟ, είναι η ΑΓΑΠΗ σας, η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σας, και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ σας που φαίνεται άπλετος μέσα από τα μηνύματα αλλά και τα σχόλια σας. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ για μένα, είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για να συνεχίσω ότι ξεκίνησα πριν από 13 ολόκληρα χρόνια.

Ο Αγώνας μου αυτός, θα λήξει ΜΟΝΟ όταν δω την Ελληνική σημαία και τον Δικέφαλο Αετό να κυματίζουν πάνω στα Θεοδοσιανά Τείχη της Κων/πολης και φυσικά, όταν δω τον Σταυρό να είναι και πάλι αναρτημένος πάνω στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς.

Αν με κρατήσει στη ζωή ακόμη λίγα χρόνια ο Κύριος, τότε θα το δούμε όλοι μαζί. Τότε και θα λήξει και η αποστολή αυτού του ιστολογίου.


Θερμά ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου, όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μου όλα αυτά τα χρόνια και όσους επίσης φίλους και συναγωνιστές, στηρίζουν εμπράκτως και ανιδιοτελώς αυτό το ιστολόγιο.


Η συνάντηση μας, θα είναι στην Πλατεία των Αγίων Αποστόλων στην Κων/πολη! Εκεί, θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Γένους!


Σας ευχαριστώ και πάλι


2 comments

2 Comments


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ Διόδοτος
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ Διόδοτος
Jul 07

Φίλε Σέργιε,

αυτό που θα δεις στον παρακάτω σύνδεσμο.. εγώ τουλάχιστον.. το πέτυχα απ' τον 6ο μήνα και μετά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!


https://www.similarweb.com/website/pirinoslogios.com/

Like
sergioschrys
Jul 07
Replying to

Το χρωστάω σε μεγάλο βαθμό στην ανιδιοτελή και τιμητική για εμένα υποστηριξη σου!

Like
bottom of page