top of page
  • sergioschrys

"Σόδομα"! Το θρυλικό ντοκυμανταίρ που εξαφάνισαν οι Διεθνιστές από το διαδίκτυο!

Updated: Jul 11

Όλη η αλήθεια για τους έμφυλους ρόλους και την προωθούμενη προπαγάνδα

Ένα αληθινά σοκαριστικό ντοκιμανταίρ για την εξάπλωση της προπαγάνδας για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ομοφυλοφιλία. Πώς οι Δαίμονες που κατοικούν στο Νταβός, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να επιβάλλουν την Ομοφυλοφιλία ώς κάτι το...φυσιολογικό και επομένως πρέπει να το δεχθεί η ανθρωπότητα ως ένα...τεκμαρτό και αναφαίρετο δικαίωμα!


Ο ΠΟΥ, αυτή η κρυφή "Παγκόσμια Κυβέρνηση" και που κατοχυρώθηκε ως τέτοια, με βάση του ψηφίσματος 131/2023 όπου του παραχωρήθηκε η κεντρική εξουσία λήψης αποφάσεων για την παγκόσμια Υγεία, προσφάτως εξέδωσε μια εγκύκλιο που αφορά την νέα εκπαίδευση των παίδων εν είδει "Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης" και η οποία είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστική, με σκοπό την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών από...

0-17 ετών(!) τόσο για τα ζητήματα των φύλων, όσο και για την μελλοντική τους σεξουαλική συμπεριφορά.

Με βάση αυτήν την εγκύκλιο που ήδη έχει ενστερνιστεί όλη Δύση (ο άλλος μισός πλανήτης την απορρίπτει ως χυδαία και μέγιστη προσβολή της ανθρώπινης οντότητας) τα παιδιά υποχρεωτικά θα υποβάλλονται σε ένα είδος βρώμικου πλυντηρίου νεανικών εγκεφάλων, μαθαίνοντας από τα 3 κι όλας χρόνια τους, ότι ο άνθρωπος έχει μεν 2 σταθερά φύλα, αλλά ο σεξουαλισμός του μπορεί να επεκταθεί και πέρα από αυτά. Μαθαίνουν επίσης, ότι τα γεννητικά όργανα που φέρει ο άνθρωπος από τη φύση του, δεν καθορίζουν απόλυτα το φύλο του (άρρεν-θήλυ) αλλά υπάρχουν περίπου...75 παραλλαγές φύλων που μπορούν να υιοθετήσουν, με βάση τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό ο οποίος θα αρχίσει να φαίνεται από τα...πρώιμα στάδια ανάπτυξης του σώματος του!


Ο Κλεάνθης Γρίβας, μέσω μιας εκτενούς μελέτης του η οποία αναρτήθηκε πρόσφατα στο ιστολόγιο μας, προσπαθεί με απλά λόγια να τονίσει τους τεράστιους κινδύνους για τον ψυχικό κόσμο των παιδιών, που προκαλούνται μέσω αυτής της απάνθρωπης "εκπαίδευσης".


Η σκληρή αυτή αντι-ανθρώπινη ατζέντα, προωθείται «από πάνω» (εννοούμε την Σατανική Διεθνή Εγκληματική Συμμορία του Νταβός) και που μέσω της «κοινωνικής μηχανικής» και της μαζικής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου, θέλει να αλλάξει την δομή της κοινωνίας και της ίδιας της οντολογίας της ανθρωπότητας.


Το 2017, η ρωσική Δούμα ενέκρινε δύο σκληρούς νόμους, έναν ο οποίος ποινικοποιεί την «προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας» σε ανήλικους και έναν ο οποίος ποινικοποιεί τα «εγκλήματα που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών», παρ΄ ότι οι διατάξεις που θεσπίζονται, είχαν επικριθεί έντονα από μέρους - δυτικής προέλευσης - οργανώσεων προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Το πρώτο νομοθέτημα, σχετικά με την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας εγκρίθηκε από 436 βουλευτές, καμία κατά και μία μόνο αποχή, ενός βουλευτή που στήριξε το κίνημα διαμαρτυρίας κατά του νόμου.


Οι διατάξεις του καθιστούν κακούργημα που επισύρει ποινές έως και τριών ετών φυλάκισης κάθε πράξη «προπαγάνδας υπέρ μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων».

Προβλέπονται ακόμη πρόστιμα 5.000 ρουβλίων για όσα φυσικά πρόσωπα προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και σημαντικά μεγαλύτερα για επιχειρήσεις και μέσα ενημέρωσης.


Ο άλλος νόμος εγκρίθηκε στην τρίτη και τελευταία ανάγνωση από 308 βουλευτές της Δούμας και μόλις δύο ψήφους κατά.

Ποινικοποιεί την προσβολή θρησκευτικών συναισθημάτων και προβλέπει ποινές φυλάκισης ως και τριών ετών και επιβολή προστίμων έως και 300.000 ρουβλιών ή την υποχρέωση συνεισφοράς 240 ωρών κοινωνικής εργασίας.


Όντως είναι δίκαιο να αισθάνεται κανείς πως η Ρωσία είναι ο τελευταίος προμαχώνας κατά αυτής της νεοταξικής λαίλαπας που έχει σαρώσει τόσες χώρες και τόσους λαούς. Και αυτόν τον τελευταίο προμαχώνα, θέλουν οι Διεθνιστές να εξαλείψουν. Γι' αυτό και ο πόλεμος της Ουκρανίας, μετά την σχεδόν ολοκληρωτική νίκη της Ρωσίας, θέλουν να επεκταθεί παγκοσμίως, ποντάροντας στην εκδοχή ότι η Ρωσία με τους συμμάχους της θα ηττηθούν και ο δρόμος για την ολοκληρωτική επικράτηση της απάνθρωπης ατζέντας των Διεθνιστών θα ανοίξει διάπλατα.


Ο Ρώσος σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών Arkadiy Mamontov, αποφάσισε να κάνει μια ενδελεχή έρευνα πάνω στο ζήτημα του ομοφυλοφιλικού επεκτατισμού γυρίζοντας ένα ντοκυμανταίρ και τα στοιχεία που συνέλλεξε μέσω της έρευνας του, είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικά. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις γνώμες όλων των «πλευρών», προβάλλει αληθινές ιστορίες, έχει ρεπορτάζ δρόμου και παρουσιάζει στοιχεία και ντοκουμέντα από όλον τον κόσμο.

Το φοβερό αυτό ντοκυμανταίρ που προβλήθηκε μέσω του διαδικτύου μερίμνη της Ρωσικής κυβέρνησης, έγινε viral. Αναρτήθηκε στα περισσότερα social media αλλά η προβολή του...δεν κράτησε για πολύ. Το νεοταξικό YouTube το κατέβασε σχεδόν άμεσα με το αιτιολογικό ότι προβάλλει σκληρές εικόνες ακατάλληλες για ανηλίκους και ότι προωθεί τον ρατσισμό και το αίσθημα μίσους για τις μεινότητες.

Το τότε Twitter το κατέβασε 10 λεπτά μετά την ανάρτηση του από χρήστες με το ίδιο αιτιολογικό ενώ το Facebook, ...ξύπνησε πέντε μέρες αργότερα και το κατέβασε επικαλούμενο τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Η ταινία όμως δεν πτοήθηκε, διότι είχε την...άδεια από τη Θεία Χάρη στο να απλωθεί σε όλη την υφήλιο η σκληρή αλήθεια.

Οι ιστοχώροι που το ανέβασαν, είναι...εκατομμύρια, προερχόμενοι από χώρες όπως η Κίνα, η Περσία (Ιράν), η Σαουδική Αραβία, το Πακιστάν, το Βιετνάμ, 10 χώρες της Αφρικής, όλες οι χώρες των BRICKS αλλά και torrent sites με υπότιλους ανά χώρα. Για την Ελλάδα, ο μόνος χώρος που εξακολουθεί να το φιλοξενεί, είναι το BitChute, ένας τελείως ανεξάρτητος ιστοχώρος παρόμοιος με το YouTube, όπου η Google δεν έχει καμμιά διακιοδοσία παρά μόνο τις...δυνατότες στο να επιχειρεί να τον ...σκοτίσει, ήγουν να τον κρύβει από τους χρήστες ή να τον βγάζει μπροστά μόνο όταν υπάρχει συγκεκριμένη περιγραφή του αντικειμένου προς αναζήτηση.


Εγώ προσωπικά, το είχα κατεβάσει και αρχειοθετήσει από το 2018 χωρίς ελληνικούς υπότιτλους (δεν παίζουν ρόλο για μένα οι υπότιτλοι) αλλά δεν μπορούσα να το κοινοποιήσω. Μια φορά που το τόλμησα, μου κατέβασαν άμεσα την ανάρτηση (Facebook) και μου κλείδωσαν τον λογαριασμό για...τρία χρόνια!


Λίγο μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Ομοφυλοφιλία και τους "γάμους" της, κατόρθωσα να κάνω μια ανάρτηση στο ιστολόγιο "Κανένα Ζόρι" επισυνάπτοντας το βίντεο που είχε ανέβει από χρήστη του Vimeo, ενός άλλου υποτίθεται ανεξάρτητου ιστοχώρου για βίντεο και πριν λίγες μέρες, ανακάλυψα ότι το βίντεο...δεν υπάρχει πλέον εδώ και πέντε μήνες!


Σήμερα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις περί του ζητήματος των ΛΟΑΤΚΙ (pride parade στη Θεσ/νίκη, εμετικές εκδηλώσεις του ΑΠΘ, ανακοίνωση ατζέντας ΠΟΥ κλπ) ένοιωσα ότι έπρεπε να ...ξαναθυμίσω στο ελληνικό κοινό που επισκέπτεται τον ιστοχώρο μου αυτή την μεγαλειώδη παραγωγή του Ρωσικού κινηματογράφου. Μια ταινία που φροντίζει να κρατάει αποστάσεις από όλους εκθειάζοντας απλά και έντιμα το πρόβλημα, ΠΡΕΠΕΙ να ξαναβγεί στην επιφάνεια.

ΠΡΕΠΕΙ ο κόσμος να την ξαναδεί. ΠΡΕΠΕΙ όλοι μας να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να σωθούν τα παιδιά μας από τον βόρβορο.






"O Διάβολος καυχιέται το μέγιστο επίτευγμα του στις έσχατες ημέρες! Την πλήρη καταστροφή της έννοιας και της σημασίας της οικογένειας, την αλλαγή του ανθρώπου από Όν κατ’εικόνα και ομοίωση, σε ένα Όν βρώμικο και ζωώδες!", έγραφα στο κείμενο μου τότε στις 17 του Γενάρη όταν έκανα την πρώτη ανάρτηση.


Ας μη του δώσουμε πλέον άλλο δικαίωμα και τροφή για να καταπιεί όσα από τα παιδάκια μας έμειναν αλώβητα.


Είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.


Πύρινος Λόγιος




Comments


bottom of page