top of page
  • sergioschrys

"Τhe Fauci Files": Ο Εlon Musk εγκαλεί τον Fauci για Εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας

Ο Elon Musk  με ανάρτησή του στο X. κατηγορεί ανοιχτά τον Fauci για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας


"This son of the bitch is guilty!", αναφώνησε ο Elon Mask κατά την παρακολούθηση της ανάκρισης του από την υποεπιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων. Εχτές όμως, σύμφωνα με ανάρτηση που ανέβασε στο Χ (Twitter), με τη φράση "You’re all beagles to me anyway…", (για μένα είστε όλοι αρουραίοι όπως και νά 'χει), στην ουσία του λέει κατάμουτρα ότι είναι ένας σφαγέας, ένας εγκληματίας, χειρότερος από αυτούς των Ναζί (οι αρουραίοι αποτελούν τα πλέον διαδεδομένα ζωάκια που κατακρεουργούνται στα εργαστήρια των διαφόρων "Φάουτσι").

Η ανάρτηση που σήκωσε είναι η παρακάτω:



Ο Elon Musk έχει προανήγγειλει καιρό πριν τη δημοσιοποίηση αποκαλυπτικών αρχείων του Twitter που σχετίζονται με τον πλέον πρώην διευθυντή του Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ (NIAID), Δρ Anthony Fauci, ως μέρος αυτών που αποκαλεί «Αρχεία Fauci» («Fauci Files»).

Την 1η Ιανουαρίου 2023 ο Διευθύνων Σύμβουλος του X. έγραψε στους ακόλουθούς του:«Ελπίζω να περάσετε μια υπέροχη πρώτη ημέρα του 2023! Ένα είναι σίγουρο, αυτή η χρονιά δεν θα είναι καθόλου βαρετή».


Στη συνέχεια, η Juanita Broaddrick, μια 80χρονη πρώην διευθύντρια οίκου ευγηρίας που κάποτε ισχυρίστηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Bill Clinton, το 1978, απάντησε στο tweet του Musk, γράφοντας ότι αναμένει τα… το #FauciFiles


«Αργότερα αυτή την εβδομάδα», απάντησε ο ιδιοκτήτης της Tesla, καθιστώντας σαφές ότι είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να κάνει ξανά την εμφάνιση της η αντιπαλότητα που θρέφει με τον επικεφαλής ειδικό στις μολυσματικές ασθένειες της Αμερικής.

Τα «Αρχεία X.» είναι μια σειρά αποκαλύψεων που έγιναν από δημοσιογράφους στους οποίους ο Musk ανέθεσε τη δουλειά και αποκαλύπτουν πρόσφατες διαμάχες, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης του Twitter (επί προηγούμενης ιδιοκτησίας) να απαγορεύσει στον πρώην πρόεδρο Donald Trump την πρόσβαση στην πλατφόρμα μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021.

Το Twitter διέρρευσε επίσης πρόσφατα εσωτερικές συζητήσεις μεταξύ εργαζομένων σχετικά με τη δική του λογοκρισία σε ιστορίες που σχετίζονται με τον προσωπικό φορητό υπολογιστή του Hunter Biden κατά τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Οι πιο πρόσφατες αποκαλύψεις που έγιναν από τον γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο τόσο η κυβέρνηση Trump όσο και του Biden βασίστηκαν στο Twitter προκειμένου να μετριάσουν το περιεχόμενο του κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19.


Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Musk εμφανίστηκε να επιτίθεται στον 82χρονο Fauci διαδικτυακά. Όλο και περισσότερα tweets που σχετίζονται με τον πρώην επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο του προέδρου (από το 2021 έως το 2022) και κοινοποιούνται από τον ιδρυτή της Tesla φαίνεται να αυξάνονται σε όγκο όσο περνάει ο καιρός.


Στις 29 Δεκεμβρίου, ο Musk ισχυρίστηκε ότι αρκετοί υπάλληλοι του Twitter είχαν ένα εσωτερικό κανάλι τύπου Slack, το «Fauci Fan Club». Στη συνέχεια, έγραψε στο Twitter ότι η πλατφόρμα πρέπει να αλλάξει πολιτική και να «ακολουθήσει την επιστήμη, η οποία περιλαμβάνει απαραιτήτως αιτιολογημένη αμφισβήτηση της επιστήμης».

Τα σχόλια του ήρθαν ως απάντηση στην περιφρόνηση του Fauci για τα καρφιά του ιδιοκτήτη της Tesla σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, αφού ζήτησε να διωχθεί ο γιατρός για την πιθανολογούμενη έναρξη της πανδημίας μέσω της χρήσης παράνομων πειραμάτων που είχαν εγκριθεί από την αμερικανική κυβέρνηση. Πρόκειται για τη γνωστή έρευνα «κέρδους λειτουργίας», δηλαδή αμφιλεγόμενα πειράματα που περιλαμβάνουν χειρισμό ιών για να γίνουν πιο σοβαροί ή μεταδοτικοί με την ελπίδα να προληφθούν μελλοντικές μεταλλάξεις και κρούσματα.


Καθώς στις εκλογές του Νοεμβρίου 2024 στις ΗΠΑ παίζεται η τύχη του δυτικού κόσμου ο Elon Musk επιστρέφει και ξαναχτυπά σε δύο από τα πολλά μέτωπα που έχει ανοίξει.

Ο Michael Shellenberger  είναι ο συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του San Fransicko (HarperCollins 2021) και του Apocalypse Never (Harper Collins 2020), ήταν “Hero of the Environment” του περιοδικού Time “και αποδέκτης του βραβείου Green Book. Είναι Ιδρυτής και Πρόεδρος της Environmental Progress, ενός ανεξάρτητου και μη κερδοσκοπικού ερευνητικού οργανισμού που εδρεύει στο Berkeley, της Καλιφόρνια.

Ο Michael Shellenberger θα σημείωνε στο Χ σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα> Πολιτικοί και ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον George Soros λένε ότι τα «περιστατικά μίσους» αυξάνονται, αλλά δεν αυξάνονται. Τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο:υψηλότερα από ποτέ και αυξανόμενα επίπεδα ανοχής των μειονοτήτων. Ο λόγος που διαδίδουν παραπληροφόρηση μίσους είναι για να δικαιολογήσουν μια δρακόντεια καταστολή της ελευθερίας του λόγου.


Στο μεταξύ σύμφωνα με το Reuters, το Open Society Foundations, το "φιλανθρωπικό" ίδρυμα που ιδρύθηκε από τον δισεκατομμυριούχο George Soros, σχεδιάζει να αποσύρει ή να τερματίσει μεγάλο μέρος του έργου του εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς μετατοπίζει την εστίαση σε άλλα μέρη του κόσμου, σύμφωνα με εσωτερικό email που είδε το Reuters.

Η απόφαση σημαίνει ότι το φιλανθρωπικό δίκτυο θα απομακρυνθεί από εργασίες που σχετίζονται με εσωτερικές ευρωπαϊκές υποθέσεις και θα επικεντρωθεί στην περιοχή στο πλαίσιο ευρύτερων παγκόσμιων ζητημάτων, σύμφωνα με το email που εστάλη στους υπαλλήλους.«Τελικά, η νέα εγκεκριμένη στρατηγική κατεύθυνση προβλέπει την απόσυρση και τον τερματισμό μεγάλων τμημάτων της τρέχουσας εργασίας μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετατοπίζοντας την εστίασή μας και την κατανομή των πόρων σε άλλα μέρη του κόσμου», ανέφερε το email.

«Αυτή η μετατόπιση δεν είναι μια αντανάκλαση της προηγούμενης δουλειάς και των πολλών συνεισφορών του προσωπικού όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μάλλον μια μελλοντική απόφαση που βασίζεται σε μελλοντικές ευκαιρίες για σημαντικό αντίκτυπο».


Το ίδρυμα ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι ο 93χρονος Soros θα παραδώσει το ίδρυμά του για επιχορήγηση 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον γιο του Αlex και τον Ιούλιο αποκάλυψε σχέδια για απολύσεις του 40% του παγκόσμιου προσωπικού του σε μια στρατηγική αλλαγή.

Το εσωτερικό email δεν αναφέρει λεπτομερώς πώς το ίδρυμα θα μετατoπίσει τη χρηματοδότησή του, αλλά ένας εκπρόσωπος είπε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει ομάδες της κοινωνίας των πολιτών σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται για τις εξωτερικές υποθέσεις της ΕΕ, ενώ θα υποστηρίζει τις ευρωπαϊκές κοινότητες Ρομά.


«Το Open Society Foundations αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, αλλά η οικογένειά μου και το OSF υποστηρίζουν εδώ και καιρό και παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στο ευρωπαϊκό εγχείρημα», δήλωσε ο Alex Soros, νυν πρόεδρος των Open Society Foundations, σε δήλωση που εστάλη μέσω email στο Reuters.


Ο George Soros που μετανάστευσε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, έκανε την περιουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει υποστηρίξει εδώ και καιρό ομάδες που προωθούν φιλελεύθερες, δημοκρατικές και ανοιχτά σύνορα αξίες στην Ανατολική Ευρώπη. Κέρδισε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε ένα στοίχημα του 1992 έναντι της βρετανικής λίρας.


Ο οργανισμός, ο οποίος κατευθύνει περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο παγκοσμίως, θα συνεχίσει επίσης να χρηματοδοτεί προγράμματα στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, της Μολδαβίας, της Κιργιζίας και των Δυτικών Βαλκανίων μέσω εθνικών ιδρυμάτων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Open Society Foundations.

«Το νέο μοντέλο θα δει το μεγαλύτερο μέρος των επιχορηγήσεων μας να οργανώνεται γύρω από συγκεκριμένες ευκαιρίες για αντίκτυπο, που θα καθοριστούν τους επόμενους μήνες», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

«Η δουλειά μας στην Ευρώπη ήταν πάντα ένα εξελισσόμενο σύνολο και αυτές οι νέες αλλαγές δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτή τη μακροπρόθεσμη τάση»...


Με πληροφορίες από το kourdistoportocali.com

18 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page