top of page
  • sergioschrys

Τι σχεδιάζουν (φανερά) οι Διεθνιστές;

«Οι Δημοκρατικοί θα αντικαταστήσουν τον Μπάιντεν πιο κοντά στις εκλογές», λένε κάποιες πηγές


Το Δημοκρατικό Κόμμα μπορεί να αντικαταστήσει τον υποψήφιο για την προεδρία Τζο Μπάιντεν πιο κοντά στην ίδια την ημέρα της ψηφοφορίας, ώστε το κοινό να μην έχει χρόνο να μελετήσει τον αντικαταστάτη του, δήλωσε ο πρώην υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Vivek Ramaswamy στο Forbes Breaking News.


"Το σχέδιό τους <...> είναι απολύτως συνεπές με αυτό που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας: μια καθυστερημένη αλλαγή υποψηφίου θα έδινε στην πραγματικότητα πλεονέκτημα στους Δημοκρατικούς <...> Είναι καλύτερα να προτείνουν έναν υποψήφιο αργά", δήλωσε ο πολιτικός.


Ο Ramaswamy δήλωσε ότι η αντικατάσταση του Biden πιο κοντά στις εκλογές θα επέτρεπε στον νέο υποψήφιο να προσεγγίσει το ψηφοδέλτιο σε μια εποχή που το κοινό είναι ακόμη ενθουσιασμένο με το νέο και δεν έχει προλάβει να μελετήσει λεπτομερώς το ιστορικό του πολιτικού.


Σύμφωνα με τον πρώην υποψήφιο, το Δημοκρατικό Κόμμα θα πρέπει ούτως ή άλλως να αρνηθεί την υποψηφιότητα του εν ενεργεία. Τόνισε πως η θλιβερή υποβάθμιση των γνωστικών ικανοτήτων του Μπάιντεν είναι εμφανής σε κάθε παρατηρητή και του στερεί το δικαίωμα να είναι ο κύριος του Λευκού Οίκου.


"Το κόμμα δεν θα προτείνει τον Τζο Μπάιντεν. Επομένως, νομίζω πως η προεκλογική εκστρατεία δεν έχει αρχίσει ακόμη στα σοβαρά", κατέληξε ο Ramaswamy.


Επομένως, τόσο οι Ρεμπουπλικάνοι, όσο και ο ίδιος ο Τράμπ, θα πρέπει να αξιολογήσουν σωστά αυτήν την συνιστώσα και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.


0 comments

Comments


bottom of page