top of page
  • sergioschrys

Το Κτήνος που...βραβεύτηκε για τις κτηνωδίες του από άλλα Κτήνη!

Δεν έχει ποτέ ξανασυμβεί στην Παγκόσμια Ιστορία, τουλάχιστον ως τα τέλη του 19ου αιώνα, να βραβεύονται ηγέτες κρατών, που κατά τεκμήριο, λεηλάτησαν τις χώρες τους και τις οδήγησαν στον απόλυτο μαρασμό!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ας τα πιάσουμε όμως τα πράγματα απ' την αρχή.

Κατ' αρχάς, έχει σημασία να δούμε ΠΟΙΟΙ τον βράβευσαν.


Τον Μητσοτάκη τον βράβευσε εχθές, 25η Σεπτεμβρίου του 2024 το γνωστό σε πολλούς (κυρίως αυτούς που ασχολούνται με την παγκόσμια γεωπολιτική), Ατλαντικό Συμβούλιο (Atlantic Council).


Τι είδους..πράγμα είναι τούτο; Θα σας πώ αμέσως.


Τι είναι και τι πρεσβεύει το "Atlantic Council"


Το "Ατλαντικό Συμβούλιο", είναι ουσιαστικά μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 1961, η οποία υπήρξε ως συνδετικός κρίκος κάποιων άλλων πολιτικών οργανώσεων, οι οποίες είχαν ιδρυθεί για να προωθήσουν την Βορειοατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ), η οποία με τη σειρά της ιδρύθηκε το 1949 ως ανάχωμα για την αντιμετώπιση του "Σοβιετικού κινδύνου".


Από τότε και μέχρι το 1961 (ημερομηνία ίδρυσης του) είχε αναδυθεί στα πολιτικά πράγματα και κυρίως στον τομέα του Πολιτικού Συμβουλευτισμού ο γνωστός μας Χένρυ Κίσσιγκερ, γόνος πλουσίων Εβραίων της Γερμανίας, οι οποίοι το 'σκασαν μαζί μ' αυτόν στην Αμερική το 1938.

Ο Κίσσιγκερ, που στο μεταξύ είχε προωθηθεί λόγω των ικανοτήτων του από το Εβραϊκό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης και λόγω των σπουδών του και της ακαδημαϊκής του καρριέρας στο Harvard, είχε δημοσιεύσει μια μελέτη του σε βιβλίο με τίτλο "A World Restored: Metternich, Castlereagh and the Problems of Peace 1812–1822" ("Ένας Κόσμος Αποκαθίσταται: Ο Μέτερνιχ, ο Λόρδος Κάσλριγ και τα προβλήματα της Ειρήνης 1812-1822") η οποία συντάραξε τον πολιτικό κόσμο των ΗΠΑ και υπήρξε το εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάδειξη του Κίσσιγκερ ως...ιδιοφυία σε θέματα Πολιτικής και Γεωστρατηγικής.

Πώς όμως και γιατί συνέβη αυτό;

Διότι το βιβλίο - μελέτη του, υπήρξε ένας ...ύμνος προς τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ της Αυστρίας και την ικανότητα του να αντιμετωπίσει το έργο της οργάνωσης της συμμαχίας κατά του Ναπολέοντα, ενώ αυτός ήταν αναγκασμένος να είναι σύμμαχος της Γαλλίας. Μετά την ήττα του Ναπολέοντα, ο Μέτερνιχ έγινε ο οργανωτής του συστήματος του Κογκρέσου της Αυστρο-Ουγγαριας, μέσω του οποίου επιδίωξε την επιβίωση και την πρόοδο της Αυστριακής Αυτοκρατορίας. Ουσιαστικά, στο βιβλίο του εξηγείται η πολύπλοκη αλυσίδα των Συνεδρίων, η οποία ξεκίνησε μετά το τέλος των Ναπολεόντειων Πολέμων το 1815, με το Συνέδριο της Βιέννης, και που αυτή επεκτάθηκε στη δεκαετία του 1820. Το σύστημα αναμενόταν να δώσει στην Ευρώπη ειρήνη και μια νέα τάξη μετά τους βίαιους αγώνες του προηγούμενου τετάρτου αιώνα.


Κι επειδή κατ' αντιστοιχία, στην εποχή της δεκαετίας του '50 υπήρχε έντονος ο φόβος περί του Σοβιετικού Κινδύνου αλλά και η οργάνωση και προώθηση μιας συμμαχίας που επίσης δημιουργήθηκε για να τον αναστείλει αλλά ήταν ελλιπής και επειδή ο Κίσσγκερ μπόρεσε να αποκρυπτογραφήσει μέσα στη μελέτη του την στρατηγική ικανότητα του Μέτερνιχ πάνω στον συντονισμό και το οργανωτικό του πλάισιο, ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Άιζενχάουερ, ο οποίος σημειωτέον, συγκλονίστηκε από τον τρόπο γραφής και επιχειρημάτων του Κίσσιγκερ, τον κάλεσε στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν το θέμα της οργάνωσης για την προώθηση του ΝΑΤΟ αλλά και να τον ρωτήσει αν έχει τη διάθεση να δουλέψει μαζί του.


Ο Κίσσιγκερ αρνήθηκε, διότι στο μεταξύ είχε αναλάβει ήδη θέση συμβούλου στο...ίδρυμα Ρόκφέλλερ και συγκεκριμένα στην προώθηση του Εβραίου Νέλσον Ροκφέλλερ (φώτο αριστερά), γιου του περιβοητου Τζων Ροκφελλερ για το χρίσμα των Ρεμπουπλικανών για την Προεδρία των ΗΠΑ, και ο οποίος είχε ήδη διατελέσει υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Άιζενχάουερ. Όμως, η ιδέα για έναν οργανισμό συμβουλευτικό ή αλλιώς think tank που θα δούλευε αποκλειστικά για το ΝΑΤΟ, δεν είχε βγεί ποτέ απ' τα συρτάρια του Άιζενχάουερ και του Λευκού Οίκου.

Κι έτσι, το 1961, οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών Ντίν Άτσενσον και Κρίστιαν Χέρτερ, μαζί με τους Γουίλ Κλέϋτον, Γουίλλιαμ Φόστερ, Θίοντορ Άτσιλς και άλλους διακεκριμένους Αμερικανούς, συνέστησαν την ενοποίηση των ομάδων Αμερικανών πολιτών που υποστήριζαν την Ατλαντική Συμμαχία στο νέο "Ατλαντικό Συμβούλιο" των Ηνωμένων Πολιτειών.


Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, το Συμβούλιο παρήγαγε σειρά εκθέσεων σχετικά με την κατάσταση της κοινής γνώμης απέναντι στις χώρες μέλη της Συμμαχίας και προσπάθησε να εκπαιδεύσει ενεργά το κοινό σχετικά με την ανάγκη εμπλοκής στις διεθνείς υποθέσεις μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων (με πρωταγωνιστή τον Μπομπ Χόουπ), ενός ακαδημαϊκού περιοδικού και του ενημερωτικού του δελτίου. Το 1967, το Συμβούλιο εξέδωσε τον πρώτο του συλλογικό τόμο με τίτλο "Building the American - European Market - Σχεδιασμός για τη δεκαετία του 1970" με τα γνωστά γεγονότα (το Δολλάριο ανεξαρτητοποιείται από τον χρυσό και γίνεται "πετροδολλάριο", πόλεμοι Ισραήλ-Αιγύπτου, τουρκική εισβολή στην Κύπρο, πετρελαϊκή κρίση). Μέχρι το 1975, το Συμβούλιο παρήγαγε πολυάριθμα έγγραφα πολιτικής, βιβλία, μονογραφίες και άλλα έργα με τη βοήθεια διεθνών - "ελεγχόμενων" - επαγγελματιών και είχε επεκτείνει το πεδίο των εργασιών του για να συμπεριλάβει τη διαχείριση του περιβάλλοντος (Κλιματικη Αλλαγη) και τις σχέσεις μεταξύ Ιαπωνίας και Δύσης.


Πίσω όμως από το παραπέτασμα του Ατλαντικού Συμβουλίου, υπήρχε το ίδρυμα Ροκφέλλερ με συντονιστή τον Χένρυ Κίσσιγκερ, ο οποίος έλυνε και έδενε και που στην ουσία, ήταν ο "αφανής" υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, μιας και το "Ατλαντικό Συμβούλιο" ήταν αυτό που έδινε τη γραμμή στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, η οποία με τη σειρά της, υλοποιούσε κατά τρόπον τινά τα συμφέροντα των Ασκεναζί Εβραίων και το σχέδιο τους για Παγκόσμια Κυβέρνηση. Ο Κίσσιγκερ έγινε τελικά υπουργός Εξωτερικών στη κυβέρνηση Νίξον το 1973, έχοντας βεβαίως στην ατζέντα του τον άτυπο τίτλο του "σημαντικότερου θεωρητικού για την εξωτερική πολιτική που παρήγαγαν ποτέ οι Ηνωμένες Πολιτείες", δια στόματος του βιογράφου του Νίλ Φέργκιουσον και από τότε...ο κόσμος πλέον δεν ήταν ο ίδιος.


Η πορεία προς την Παγκόσμια Κυβέρνηση είχε αρχίσει ήδη και ο Κίσσιγκερ, ο οποίος το 1971 ίδρυσε και το "Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ" ως το ...αδελφάκι του "Ατλαντικού Συμβουλίου" διορίζοντας τον Κλάους Σβάμπ ως πρόεδρο, υπήρξε στην ουσία αυτός που άνοιξε τον δρόμο.


Ποιούς έχει βραβεύσει το Atlantik Council


Aρκετά...κουμάσια έχει βραβεύσει ο εν λόγω οργανισμός. Και τι...σύμπωση! Οι περισσότεροι, αν όχι ολοι, ήταν...πρόδρομοι του Διεθνισμού!


Ας δούμε τους κυριότερους:


1. Emmanuel Macron – Πρόεδρος της Γαλλίας, βραβεύτηκε το 2018 με το βραβείο Global Citizen για τον ρόλο του στην προώθηση της παγκόσμιας συνεργασίας και της φιλελεύθερης δημοκρατίας.

2. Justin Trudeau – Πρωθυπουργός του Καναδά, επίσης τιμήθηκε με το βραβείο Global Citizen για τις πολιτικές του υπέρ της πολυμερούς συνεργασίας.

3. Shinzo Abe – Πρώην Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, έλαβε το Global Citizen Award το 2016 για τη συμβολή του στην ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.

4. Christine Lagarde – Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, βραβεύτηκε το 2019 με το Distinguished Leadership Award για τη συνεισφορά της στην παγκόσμια οικονομία.

5. Henry Kissinger – Πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, τιμήθηκε για την πολιτική του προσφορά και τον ρόλο του στη διαμόρφωση της διεθνούς διπλωματίας.

6. Volodymyr Zelensky – Πρόεδρος της Ουκρανίας, τιμήθηκε το 2022 για την ηγεσία του κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

7. Bill Clinton – Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, έλαβε το Distinguished International Leadership Award το 2013 για την προσφορά του στην προώθηση της ειρήνης και της δημοκρατίας.


Και να προσθέσουμε και σήμερα εμείς τον...πρωθυπουργό(;) της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη επίσης χθές με το βραβείο του Global Citizen!


Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά; Κι όπως βλέπετε και στον πίνακα πιο πάνω, όλες οι...διάσημες προσωπικότητες παρήλασαν από τις εκδηλώσεις αυτές. Μπουμπούκια ένα προς ένα!

Όλοι τους, διεφθαρμένοι, ακόλαστοι, μισάνθρωποι και "εργαλεία" των Ασκεναζί Εβραίων, οι οποίοι κινούν τα νήματα παγκοσμίως μέσω των τραπεζών και του χρήματος.


Όλοι οι παραπάνω, υπηρέτησαν και εξακολουθούν να υπηρετούν τον έναν και μοναδικό σκοπό: τη δημιουργία Παγκόσμιας Κυβέρνησης και για τους πολίτες του κόσμου ένα ...γερό τσιπάρισμα μέσω της Νέας Ψηφιακής Ταυτότητας που σε κάποια χρονική στιγμή στο εγγύς μέλλον θα αποκαλείται "Ταυτότητα Παγκόσμιου Πολίτη"!


Οι τέσσερις πρώτοι στη λίστα, βραβεύτηκαν επειδή εφάρμοσαν με ζήλο στις χώρες τους το Γκλομπαλιστικό Σχέδιο και κατά συνέπεια, την ισοπέδωση των χωρών τους.


Ο Μακρόν στη Γαλλία, με αποτέλεσμα σήμερα η Γαλλία να παραπαίει μέσω μιας μεγάλης ισχύος πολτικοοικονομικής κρίσεως.


Ο Τζαστιν Τριντώ του Καναδά, με αποτέλεσμα σήμερα ο Καναδάς να αποκαλείται από όλους ως "η χειρότερη χώρα για να διαβιώσει κανείς. Η απόλυτη χούντα!" με τη φτώχεια να έχει ανέλθει σε...δυσθεώρητα ύψη!


Ο Σίντζο Αμπέ, ο γιαπωνέζος πρωθυπουργός που θα μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός πρωθυπουργός που μετέτρεψε την Ιαπωνία σε μια χώρα αποβιομηχανισμένη, τη στιγμή που κάποτε ήταν ακριβώς η χώρα πρότυπο για τη βιομηχανία της. Δικαίως δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 2022. Προηγουμένως, θα έπρεπε να είχε κάνει ο ίδιος χαρακίρι, κατά το εθιμικό των Ιαπώνων.


Η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία με το πραγματικά διεστραμμένο σχέδιο "διάσωσης" χωρών δικής της εμπνεύσεως, έγινε γνωστή ως η ...μεγαιρα της οικονομίας καταστρέφοντας τις οικονομίες κρατών, όπως η η πατρίδα μας επί παραδείγματι.


Και τέλος, το "αγαπημένο παιδί" του Διεθνισμού. Το Κτήνος, που άρπαξε με δόλο την καρέκλα του προέδρου της ΝΔ με την συνεπικουρία των ξένων πρακτόρων των Διεθνιστών με στόχο την πλήρη ισοπέδωση της χώρας που τον γέννησε. Μέσα σε πέντε χρόνια, η Ελλάδα μετράει τόσες πληγές, όσες και ο Φαραώ Ραμσής ο Β' και η Αίγυπτος της δεύτερης χιλιετίας π.Χ.! Αυτός που αποκαλείται Κυριάκος Μητσοτάκης και που δεν ντράπηκε ούτε στάλα, βροντοφωνάζοντας προχτές στην κρίσιμη Σύνοδο του ΟΗΕ ότι είναι ένας...υπερήφανος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και ότι έχει βάλει σκοπό στη ζωή του να δει μια μέρα την ανάδυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης!


Και τι δεν έχει κάνει αυτό το Κτήνος για να υπηρετήσει με όλο του το είναι τον ερχομό της Παγκόσμιας Κυβέρνησης!


Υποχρέωσε τους πάντες σε έναν δολοφονικό εμβολιασμό με εμβολια εγνωσμένης επικινδυνότητας με τρομακτικές παρενέργειες, ενώ παράλληλα εφάρμοσε με τέτοια σκληρότητα τα μέτρα της "πανδημίας", όσο κανείς άλλος ευρωπαίος ηγέτης, καταστρέφοντας παράλληλα τον ακρογωνιαίο λίθο της οικονομίας μας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

Κατήργησε με τις πράξεις και τα νομοθετήματα του περί..."ρατσισμού" τον εθνισμό των Ελλήνων και με την ποινικοποίηση πλέον της λέξης "Πατριωτισμός", ο εθνισμός μας κοντεύει να εξαερωθεί!

Σφράγισε με τη σειρά του την ντροπιαστική Συνθήκη των Πρεσπών, επικαλούμενος το ότι η συνθήκη αυτή είναι...δέσμευση και πρέπει να τηρηθεί, ενώ προεκλογικά γαύγιζε ότι θα την...καταργήσει!

Ξεπουλάει ίντσα προς ίντσα με την πολτική του κατευνασμού τον πνεύμονα της πατρίδας μας, το Αιγαίο στους Τούρκους!

Διέρρηξε όλους τους δεσμούς (ιστορικούς, θρησκευτικούς) με τη Ρωσία, πανηγυρίζοντας πως η Ελλάδα...είναι σε ...πόλεμο με τη Μόσχα λόγω της Ουκρανίας, καταδικάζοντας την πατρίδα μας στην απόλυτη ανέχεια λόγω της διακοπής της εισροής του ρωσικού φυσικού αερίου και την εκτίναξη των τιμών της ενέργειας!

Αγκάλιασε από τη πρώτη στιγμή έναν διεθνή εγκληματία και νεοναζί φασίστα, τον Ζελένσκι και βρώμισε την Βουλή των Ελλήνων, αφήνοντας παράλληλα να μιλήσουν για...δημοκρατία τα πλέον βδελυρά φασιστόμουτρα της ΑΖΟV!

Κατήργησε σταδιακά την ελευθερία του Τύπου, μπουκώνοντας τα κανάλια των επιχειρηματιών που τον στήριζαν με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έβγαιναν από τις τσέπες των δύστυχων φοροπληκτούμενων Ελλήνων!

Έστησε και εφήρμοσε το μεγαλύτερο σύστημα πραγματικής παρακολούθησης ενός ολόκληρου λαού με συστήματα απαγορευμένα, σαν να ήταν ένας εγκληματίας χάκερ του κοινού ποινικού δικαίου!

Κατέστρεψε στην κυριολεξία την μόνη και μεγάλη πηγή εσόδων για την πατρίδα μας, το Πρωτογενή τομέα, μεσω της πολεθνικής CVC (της οποίας αυτός και η φαμίλια του είναι μέτοχοι), η οποία αγόρασε όλους τους μεγάλους οίκους παραγωγής τροφίμων στην Ελλάδα, καταστρέφοντας παράλληλα την Κτηνοτροφία (δήθεν Πανώλη των προβάτων") και την Πτηνοτροφία (δήθεν "Γρίπη των Πτηνών"), με συνέπεια να καταστραφούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, ανεβάζοντας παράλληλα τις τιμές των ζωικών προιόντων στα ύψη με σκοπό την αντικατάσταση τους με... τεχντητό κρέας φιλικό προς το..περιβάλλον (δηλητήρια δηλαδή) που θα παράγει στο μέλλον η CVC!

Κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της πανίδας στην Ελλάδα, μη έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης πυρκαγιών, με αποτέλεσμα την ερήμωση της υπαίθρου και αντί για πρόγραμματα αναδάσωσης, φύτεψε...ανεμογεννήτριες που μολύνουν περισσότερο το έδαφος που ποτίστηκε από το αίμα των Ελλήνων χιλιάδες χρόνια!

Κατέστρεψε, τον σιτοβολώνα της πατρίδας μας, τον Θεσσαλικό Κάμπο, επειδή η κυβέρνηση του δεν μερήμνισε ποτέ για σοβαρά αντιπλημμυρικά έργα με αποτέλεσμα την...μετατροπή του σε γιγαντιαίο βάλτο για τρείς περίπου μήνες και την πλήρη καταστροφή του γόνιμου εδάφους εξ αιτίας της πλημμύρας του 2023!

Κατέστρεψε τα ήθη και τις παραδόσεις μας, νομιμοποιώντας τους Ανώμαλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αφήνοντας τους ελέυθερους να διαδίδουν τη βρωμιά και τη δυσωδία τους, να διδάσκουν τα...παιδιά μας από 4 ετών και πάνω για το...σεξ και τις διαστροφές του κι όλα αυτά επειδή το απαιτεί το σχέδιο του...ΟΗΕ που προχτές προσκύνησε!


Για όλα αυτά τα αμαρτήματα, τα εγκλήματα να λεώ καλύτερα, ποιό δικαστήριο θα μπορούσε να τον δικάσει άρα γε;


Τον έχω αποκαλέσει ούκ ολίγες φορές, ώς τον σύγχρονο "Εφιάλτη" και ως τον "Φωκά**" της σύγχρονης Ελλάδας. Δε νομίζω να υπάρχει άλλο κοσμητικό που να μην του το έχω προσάψει. Κι όμως, αυτό το Κτήνος, αυτό το Βδέλυγμα, όχι μόνο εξακολουθεί να κυβερνάει παράνομα, (διότι πλέον βρίσκεται σε ένα ποσοστό της τάξης του 20-22%), αλλά ...επιβραβεύεται κι όλας για τις υπηρεσίες του από τους ξένους δυνάστες μας!


Πραγματικά, η κατάσταση είναι τόσο τραγική, όχι μόνο για τη πατρίδα μας, αλλά και για όλη τη Δύση (στην ουσία μόνο τη Δύση εκπροσωπεί ο ΟΗΕ), η οποία καταστρέφεται συνειδητά και προσχεδιασμένα, από έναν εσμό πολτικών και διεφθαρμένων καθαρματών, τόσων που ποτέ η ανθρώπινη ιστορία δεν είχε.


Ο μόνος τους εχθρός, είναι η Ορθόδοξη Ρωσία και αυτήν στην πραγματικότητα φοβούνται οι πάντες. Αλλά γι αυτό ακριβώς το θέμα, θα τα πούμε στο επόμενο άρθρο μας.


Προς το παρόν, αυτή η χτεσινή μέρα κατά την οποία το Κτήνος αυτό βραβεύτηκε από τον οίκο των Διεφθαρμένων, θα πρέπει να είναι εφ εξής ως ημέρα μνήμης. Η ντροπή θρονιάστηκε για τα καλά στη πατρίδα μας και δε ξέρω πια με τι τρόπο θα μπορούσε να ξεπλυθεί.


Το ότι τα ψωμιά του είναι λίγα, είναι γνωστό. Του χρόνου τέτοια εποχή (αν στο μεταξύ δεν...έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας εν είδει πυρηνικής βόμβας) ή και πριν ακόμη, αυτός θα είναι παρελθόν μαζί με το Ψευτορωμαίϊκο. Η ντοπή όμως θα μείνει. Σαν ένας λεκές που δε φεύγει ούτε με το πανίσχυρο Βιμ (οι παλαιότεροι εξ ημων θα το θυμούνται).


Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε ότι θα ξεκουμπιστούν απ΄τα χώματα μας το συντομότερο αυτά τα ελεεινά σκουλήκια. Και ο μόνος δρόμος για να επιτευχθεί αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, είναι η Προσευχή και η στροφή προς τον Θεό. Μόνο Εκείνος μπορεί να μας απαλλάξει από αυτή τη συμφορά. Όλα τα υπόλοιπα, θα έρθουν μόνα τους. Η αρχή να γίνει μόνο και ο Θεός θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.


Πύρινος Λόγιος










0 comments

Kommentare


bottom of page