top of page
  • sergioschrys

Το σιωνιστικό ΔΝΤ ...«επιστρέφει» στη Ρωσία(;)!

Πρόκειται για μια μελέτη-σπουδή με καθαρά συνωμοσιολογικό χαρακτήρα, από τον "μαίτρ" της συνωμοσιολογίας Παναγιώτη Τραϊανού!

Σχόλιο από τον Πύρινο Λόγιο


Ένα κείμενο ...εντελώς ΑΝΑΡΧΙΚΟ, που επειδή είναι τέτοιο, υπάρχει και μια χαραμάδα περίπτωσης στο να είναι και...αληθινό! Τώρα βέβαια, μετά το...σοκ, μπορεί και να βγεί απ το στόμα σας και κανένα "άι σιχτρίρ". Δίκαιον! Αλλά στον κόσμο που ζούμε σήμερα, αυτόν τον εντελώς ανατρεπτικό και εν πολλοίς ακραία παρανοϊκό, ίσως να πρέπει να σκεφτόμαστε κι εμείς έτσι, ελπίζοντας πως κάποια μέρα - ίσως αυτή η μέρα να έρθει και πιο γρήγορα απ' όσο νομίζουμε - θα δούμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της όλης αυτής παράνοιας.

"Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" και βεβαίως από τούτη τη ζωή. Όλα αποκαλύπτονται κάποια στιγμή. Ακόμα και τα πλέον ΑΠΟΚΡΥΦΑ μυστικά. Νόμος της Φύσεως ή Νόμος του Θεού. Όπως θέλετε πείτε το. Εξ' άλλου, ουδέποτε το Κακό έχει επικρατήσει έναντι του Καλού. ακόμη κι αν αυτό δείχνει να είναι άτρωτο, έρχεται ξαφνικά η μέρα που καταρρέει. Και η Θεία Δικαιοσύνη επικρατεί κατά κράτος... Μπορεί να διαφωνώ κάθετα με τα περισσότερα "επιχειρήματα" του κειμένου, αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα με το επιμύθιο του Τραϊανού στο τέλος. "Το ΤΕΛΟΣ των πάντων είναι πολύ κοντά!…"


 

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Μήπως, άθελά του, το «Ταμείο» αποκάλυψε τον μυστικό ρόλο τού Πούτιν;

Μήπως η βιασύνη αποκάλυψε το... επτασφράγιστο μυστικό τού ΝΑΤΟ;



Έξαλλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες με την επιστροφή» τού ΔΝΤ στη Ρωσία! …Εννέα ευρωπαϊκές χώρες διαμαρτυρήθηκαν για τα σχέδια του ΔΝΤ να επισκεφτεί και να παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μια χώρα, η οποία έχει εισβάλει σε μια άλλη.


Τους φαίνεται απαράδεκτο —από την πλευρά τού ΔΝΤ— να πάει στη Ρωσία και να αξιολογήσει την οικονομία της, παρέχοντας ταυτόχρονα και συστάσεις για τη βελτίωση της διαχείρισης των οικονομικών της.


Τους φαίνεται προδοτικό να πάνε οι ειδικοί τού ΔΝΤ να βοηθήσουν την οικονομία των «εχθρών» τους την ώρα που οι ίδιοι έχουν ήδη καταστρέψει τις δικές τους οικονομίες, προκειμένου να τους νικήσουν.


«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τα σχέδια του ΔΝΤ», ανέφεραν οι υπουργοί οικονομικών τής Λιθουανίας, της Λετονίας, της Εσθονίας, της Φινλανδίας, της Σουηδίας, της Ισλανδίας, της Δανίας, της Νορβηγίας και της Πολωνίας σε επιστολή τους προς τη - ρωσικής καταγωγής - γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, μεταδίδει το Reuters.


Είναι φανερό πλέον ότι κάποιοι θα πρέπει ν’ αναθεωρήσουν τις απόψεις τους όχι μόνον για τον πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά και για τον δικό τους τον ρόλο.


Κατέστρεψαν στην κυριολεξία τα κράτη και τους λαούς που τους εμπιστεύτηκαν να τους κυβερνήσουν, παίρνοντας θέση σ’ έναν πόλεμο, για τον οποίον ούτε στο περίπου δεν κατάλαβαν ποιος τον «έστησε» και για ποιον λόγο. Μιλάμε καθαρά για «στήσιμο», γιατί ο πόλεμος της Ουκρανίας κάθε άλλο παρά φυσικός ήταν!


Αυτός ο πόλεμος δεν προέκυψε σε καμία περίπτωση από μια απρόβλεπτη «έκρηξη» εθνικών παθών. Δεν υπήρχαν στην περιοχή εθνικά μίση και πάθη ικανά να προκαλέσουν τέτοια σύγκρουση.


Ένα εκατομμύριο άνθρωποι σχεδόν έχουν σκοτωθεί μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Κίεβο, όπου η Δια­πλοκή και τα πάρτι δεν σταμάτησαν ούτε για μία στιγμή! Τα παιδιά τού «κατώτερου Θεού» τής Ουκρανίας δεν σταματάνε να θάβουν τα παιδιά τους και τα αντίστοιχα του «ανώ­τε­ρου» δεν σταματάνε να παραγ­γέλλουν Ferrari και Moet.


Όλα αυτά μέσα στις ίδιες γειτονιές, μέσα στις ίδιες πόλεις! Κάποιοι Ουκρανοί κάνουν βόλτες με πολυτελή αυτοκίνητα —σαν να βρίσκονται στο Μόντε Κάρλο— και κάποιοι άλλοι κρύβονται και δεν τολμούν να βγουν στο δρόμο, γιατί τους αρπάζουν οι «παραστρατιωτικές» ομάδες και τους στέλνουν στο μέτωπο να σκοτωθούν.


Πόσο φυσιολογικά μπορεί να είναι αυτά; Η Ουκρανία θα μπορούσε να είναι σήμερα ένα σταθερό κράτος, όπως όλα τα πρώην κράτη τής Ανατολικής Ευρώπης. Είχε βρει λίγο-πολύ τον «ρόλο» του στην περιοχή και θα μπορούσε να πορεύεται με αυτόν τον τρόπο.


Ήταν το «μαξιλάρι» μεταξύ τής Ρωσίας και της Ευρώπης …Ένα προστατευμένο κι «ασφαλές» μαξιλάρι, εφόσον η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και οι αμυντικές ανάγκες τής Ρωσίας είχαν δώσει ήδη στην Ουκρανία μια αντίστοιχη «ταυτότητα».


Ρωσία και ΝΑΤΟ είχαν εξασφαλίσει μια σταθερή «μόνωση» ανάμεσά τους και όλοι θεωρητικά ήταν ικανο­ποιημένοι. Η ασφάλεια της Ουκρανίας ήταν προαπαιτούμενο για τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και θεωρητικά καί τα δύο μέρη είχαν λόγους να προστατεύουν την «ουδετερότητά» της.


Έχοντας η Ουκρανία πάρει μια τεράστια «προίκα» —εφόσον οι Ρώσοι δεν διεκδίκησαν ποτέ τα εδάφη τα οποία κατοικούνταν από ρωσικούς πληθυσμούς κι απλά το σοβιετικό καθεστώς είχε αυθαίρετα παραχωρήσει στην ουκρανική διοίκηση— θα μπορούσε να έχει ένα πολύ καλό μέλλον …Ήταν ο ενδιάμεσος «διανομέας» στη ζωογόνο ανάγκη τής Ευρώπης για τη ρωσική ενέργεια …Είχε μεγάλη γεωργική παραγωγή και ταυτόχρονα και μεγάλο πλούτο σε ορυκτά και μέταλλα …Ό,τι χρειάζεται ένα κράτος, για να «βλέπει» με αισιοδοξία το μέλλον του. Όμως, αυτό το κράτος δεν αφέθηκε να βρει τον «δρόμο» του!

…Βρέθηκε στο στόχαστρο των κτηνών! …Στο στόχαστρο αυτών, οι οποίοι ήθελαν να επιβάλουν τη Νέα Τάξη! …Αυτών, οι οποίοι διέλυσαν την παγκόσμια οικονομία, απλά για να τη λεηλατήσουν! …Αυτών, οι οποίοι έβαλαν σε Μνημόνια σχεδόν όλα τα κράτη τού Δυτικού Κόσμου! …Αυτών, οι οποίοι «ιδιωτικοποίησαν» τις πατρίδες των λαών! …Αυτών, οι οποίοι «εμβολίασαν» υποχρεωτικά όλον τον κόσμο! …Αυτών, οι οποίοι σκοτώνουν παιδιά τής Γάζας! …Η Ουκρανία βρέθηκε στο στόχαστρο των Σιωνιστών, γιατί ήθελαν να τη χρησιμοποιήσουν στα σχέδιά τους!


Το τέλος τής Ουκρανίας σχεδιάστηκε με πολύ προσεκτικό τρόπο. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι μερικές δεκα­ετίες πριν γνώριζαν το τραγικό της μέλλον …Το είχε πει άλλωστε και η Μέρκελ σε ανύποπτο χρόνο …Το είχε πει η Μέρκελ, η οποία είχε εκπαιδευτεί στα ίδια «σχολεία» των μυστικών υπηρεσιών και ήταν συνάδερφος του Πούτιν στην ίδια ΣΤΑΖΙ …Το είχε πει η Μέρκελ, η οποία κατά «σύμπτωση» —εκτός από τον Πούτιν— γνώριζε «παιδιόθεν» όλες τις περίεργες ηγεσίες που έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του θέματος της Ουκρανίας …«Δεν κινούμαστε ακό­μα μέχρι η Ουκρανία να δυναμώσει, για να τη χρησιμο­ποιήσουμε»! Την ώρα, δηλαδή, που κάποιοι αφελείς στο Βερολίνο πανηγύριζαν την πτώση τού τείχους και του Ανατολικού Μπλοκ, κάποιο άλλοι πονηροί συνωμότες, μερικά μέτρα πιο πέρα, σχεδίαζαν τα «τείχη» τής νέας εποχής, εξαιτίας τής νέας δρομολογημένης ήττας τής Ευρώπης. Απλά τότε έπρεπε να περιμένουν, γιατί ο κόσμος έπρεπε πρώτα να «καταπιεί» το παραμύθι τής ευρωπαϊκής απελευθέρωσης από την αμερικανοσοβιετική «μπότα». Αυτήν την «αναμονή» για την προετοιμασία τής Ουκρανίας είναι βέβαιον ότι τη γνώριζε κι ο «συνάδερφος» της Μέρκελ —ο Πούτιν— και άρα την παρακολουθούσε από τότε και ο ίδιος στην εξέλιξή της.


Σε αυτήν τη χρήση τής Ουκρανίας έπαιξε ρόλο η διαβόητη Βικτόρια Νιούλαντ …Η Εβραία Σιωνίστρια Νιούλαντ. Κάποιοι την έστειλαν στην Ουκρανία, για να οργανώσει την κατάσταση, προκειμένου ν’ αλλάξει την πολιτική τού κράτους τής Ουκρανίας και να την κάνει αντιρωσική. Στόχος της ήταν ν’ ακυρώσει τον ρόλο της στη μετασοβιετική εποχή τής Ευρώπης …Να της προσδώσει έναν «αυτοκτονικό» ρόλο, στρέφοντάς την εναντίον ενός «εχθρού», ο οποίος μέχρι τότε δεν ήταν τέτοιος! Αυτό, όμως, απαιτεί χρόνο και σχεδιασμό …Απαιτεί ν’ αλλάξει η «βούληση» του κράτους και ταυτόχρονα να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια εθνικά πάθη και μίση. Δεν αρκούσε δηλαδή μόνον μια αλλαγή τού καθεστώτος, για να προκληθεί μια τέτοια «αυτοκτονικού» τύπου σύγκρουση. Έπρεπε αυτό να συνδυαστεί με πολιτικές καταπίεσης και εγκλήματα, ώστε ν’ αναπτυχθεί ένα συλλογικό εθνικό μίσος.


Ποιος ήταν ο ρόλος τής Νιούλαντ; …Να ανατρέψει τον Γιανουκόβιτς …Να ανατρέψει την από τη φύση της —λόγω πληθυσμών— φιλορωσική κυβέρνηση του Κιέβου και να δημιουργήσει έντονα εθνικά πάθη μέσα στην ουκρανική κοινωνία. Πώς γίνεται αυτό; Με την κακή —σε εγκληματικό βαθμό— χρήση τής κρατικής εξουσίας. Η νέα αντιρωσική κυβέρνηση του Κιέβου θα έδειχνε τη «βούλησή» της εις βάρος των ίδιων των πληθυσμών τής Ουκρανίας! …Εναντίον των ρωσικής καταγωγής πληθυσμών, που βρίσκονταν σε πολύ συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές τής χώρας! Πριν χτυπήσει το ρωσικό «γαϊδούρι», θα χτυπούσε το ρωσικό «σαμάρι», που βρισκόταν μέσα στην Ουκρανία! Αυτό και έγινε


…Η κυβέρνηση της Ουκρανίας έβαλε τον στρατό τής Ουκρανίας να χτυπήσει πολίτες τής Ουκρανίας! …Ο στρατός τής Ουκρανίας βομβάρδιζε πόλεις τής Ουκρανίας! …Η κυβέρνηση της Ουκρανίας τιμωρούσε πληθυσμούς για μια ιδιότητά τους, η οποία ήταν ήδη γνωστή και νομικά κατοχυρωμένη, εφόσον είχαν ήδη αναγνωρισμένα εθνικά μειονοτικά δικαιώματα!


…Η κυβέρνηση του Κιέβου δηλαδή ήταν εκείνη που άλλαξε συμπεριφορά! …και όχι οι ρωσικοί πληθυσμοί τής Ουκρανίας!!!


Αυτό ήταν το δολοφονικό έργο τής Σιωνίστριας Νιούλαντ. Ποιος ήταν ο στόχος; Η Ουκρανία; Η Ρωσία; Ο ορυκτός της πλούτος, όπως λένε κάποια κουτορνίθια τής πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ και όχι μόνον; …Όχι βέβαια! Στόχος της ήταν ν’ αλλάξει τον πανευρωπαϊκό σχεδιασμό ασφαλείας! Στόχος της ήταν, μέσω της Ουκρανίας, να σχεδιάσει το μελλοντικό «δίπολο» της Ευρώπης! Στόχος της ήταν να προκαλέσει μια αναπόφευκτη εισβολή τής Ρωσίας στην Ουκρανία! Στόχος της ήταν, μέσω της «θιγμένης» Ουκρανίας, να φέρει ολόκληρη την Ευρώπη σε μια σύγκρουση με τη Ρωσία! Στόχος της ήταν να βοηθήσει το ΝΑΤΟ να στήσει έναν νέο πανευρωπαϊκό «εχθρό» και άρα να εξασφαλίσει εκ νέου ρόλο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Είχαν «ανακαλύψει» τον θηριώδη αντίπαλο της Ευρώπης και θεώρησαν ότι μέσω αυτού μπορούν να εκβιάζουν και να απειλούν το σύνολο των ευρωπαϊκών κρατών. Είτε μέσω της πυρηνικής απειλής είτε μέσω της ενέργειας, οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης θεώρησαν ότι είχαν τον τρόπο, μέσω Μόσχας, να «κυβερνάνε» την Ευρώπη. Όταν δεν θα απειλούσαν τους Ευρωπαίους με τα πυρηνικά «νύχια» τής ρωσικής «αρκούδας», θα τους απειλούσαν με το «μαύρο μέλι» της, εφόσον —όπως ήδη αποδείχθηκε με την κατάρρευση της Γερμανίας— η Ευρώπη για την παραγωγή της έχει απόλυτη ανάγκη τη ρωσική ενέργεια.


Στόχος τους, δηλαδή, δεν ήταν η Ουκρανία! …Δεν ήταν στόχος τους να καταστρέψουν την Ουκρανία …Στόχος τους ήταν η Ευρώπη! Η Ουκρανία απλά θα «θυσιαζόταν», για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Η Ουκρανία ήταν το «σφάγιο», για να προκληθεί η σύγκρουση των θηρίων για τον έλεγχό της. Η πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία θα εξασφάλιζε στον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Πούτιν το «άλλοθι» να απειλεί μόνιμα την Ευρώπη! …Να την απειλεί με πραγματικές ατομικές βόμβες, που, εάν τολμούσε λίγα χρόνια πριν κι επιχειρούσε να το κάνει αυτό ακόμα και στο λεκτικό επίπεδο, θα τον έκλειναν στο «τρελάδικο». Αυτό ήταν το ζητούμενο του πολέμου τής Ουκρανίας.


Οι Σιωνιστές, που τον προκάλεσαν, είχαν ως στόχο να υποδουλώσουν την Ευρώπη! …Να μετατρέψουν την Ουκρανία σε ένα «μαχαίρι», το οποίο θα το «κάρφωναν» στα «πλευρά» τής Ρωσίας! …βάζοντάς το όμως στο «χέρι» τής Ευρώπης, ώστε αυτή να γίνει ο στόχος της! Αυτό ήταν το «έργο» που είδαμε σε σκηνοθεσία ΝΑΤΟ! …Έβαλαν την Ευρώπη να «πληγώσει» την «αρκούδα», για να την κάνουν εχθρό της.


Οι Εβραίοι τοκογλύφοι έβαλαν τον Εβραίο Ζελένσκι να βοηθήσει τον Πούτιν να εμφανιστεί στα μάτια των Ρώσων σαν δήθεν «υπερπατριώτης» και ταυτόχρονα να γίνει το «φόβητρο» των Ευρωπαίων. Οι Εβραίοιτοκογλύφοι έδωσαν τη δυνατότητα στον Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία για δήθεν «ιερό» και «εθνικό» σκοπό, προκειμένου ν’ αλλάξει ο προηγού­μενος σχεδιασμός των συμμαχιών στην Ευρώπη. Σκότωσαν σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους, ώστε να φοβούνται οι Ευρωπαίοι για το δικό τους μέλλον! Με τον τρόπο αυτόν εξασφάλισαν στον Πούτιν ένα «άλλοθι» —για να μην αμφισβητείται κατ’ αρχάς από τους ίδιους τους Ρώσους— και τον τοποθέτησαν στον πολεμικό του ρόλο. «Μα —θα πει κάποιος— είναι δυνατόν να ισχύει αυτό; Ο Πούτιν «χτυπάει» τη Δύση σε κανονικό πόλεμο! Την απειλεί με πυρηνικά όπλα! Είναι δυνατόν αυτό να είναι θέατρο;» …Και το σφυρί χτυπάει με πολύ δύναμη και πάθος το αμόνι, αλλά καί τα δύο είναι εργαλεία που τα χρησιμοποιεί ο ίδιος τεχνίτης για να κάνει τη δουλειά του!


Αυτό ήταν το σχέδιο των Σιωνιστών, οι οποίοι χτυπούν με δύναμη το ρωσικό «σφυρί» επάνω στο ευρωπαϊκό «αμόνι», βάζοντας στη μέση τη «μαλακή» Ουκρανία! Το ρίσκο τους με τον Πούτιν ήταν ελάχιστο …Τον γνώριζαν «παιδιόθεν».


Λογικό είναι να μη φοβούνται αυτήν την «επένδυση» στη Ρωσία τού Εβραίου Τσουμπάις, ο οποίος στην κυριολεξία ήταν εκείνος που «διόρισε» τον Πούτιν στη θέση του …Στην Ρωσία τού Πούτιν, ο οποίος θεωρούσε τον Κίσινγκερ «σοφό και οραματιστή» …Στη Ρωσία των Εβραίων «ολιγαρχών», οι οποίοι ελέγχουν το σύνολο της οικονομίας της! …Στη Ρωσία των Εβραίων στρατηγικών συμβούλων τού Πούτιν, οι οποίοι καθορίζουν την εθνική πολιτική με βάση τις «σοφίες και τα οράματα» του Εβραίου Κίσινγκερ!


Ήταν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουν τη Ρωσία, γιατί δεν μπορούσαν διαφορετικά να φέρουν σε πέρας τον νέο πανευρωπαϊκό σχεδιασμό τής Νέας Τάξης.

Πώς αλλιώς θα ευθυ­γράμμιζαν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη σε μια αντιρωσική συμμαχία;

Πώς αλλιώς θα έβαζαν το ΝΑΤΟ σε ρόλο πρωταγωνιστή;

Πώς θα έβαζαν στο «στόμα» τού Πούτιν απειλές για πυρηνικά χτυπήματα απέναντι σε Βερολίνο, Παρίσι ή Λονδίνο;

Ακόμα και η «μακρινή» Πορτογαλία συμμετέχει με πάθος στην πανευρωπαϊκή αντιρωσική «εκστρατεία» τού ΝΑΤΟ!

Μέχρι και την Αλεξανδρούπολη απείλησε ο Πούτιν με «χτύπημα»!


Χωρίς την Ουκρανία πώς θα έβαζαν όλη την Ευρώπη σ’ ένα «τσουβάλι» τρόμου;

Αυτό ήταν το ζητούμενο!

Δεν μπορούσε ξαφνικά —κι από το πουθενά— ένας Πούτιν να απειλεί συλλήβδην όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς!

Δεν μπορούσε ξαφνικά ένα απλό εθνικό κράτος, όπως η Ρωσία, να πάρει τον «πανευρωπαϊκό» εκφο­βι­στικό ρόλο τής Σοβιετικής Ένωσης.

Αυτό ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να «χτιστεί»! …και γι’ αυτόν τον λόγο πήγε εκεί η Εβραία Νιούλαντ …


Έπρεπε πρώτα να δημιουργηθεί ο εχθρός τής Ρωσίας και στη συνέχεια οι Ευρωπαίοι να ταυτιστούν με αυτόν τον εχθρό, ώστε η ρωσική «αντίδραση» να τους αφορά όλους! Για να επιτευχθεί αυτό απαιτούνταν η θυσία τής Ουκρανίας …και αυτό έκαναν! Με μέσον δηλαδή την καταστροφή τής Ουκρανίας και την πυρηνική απειλή, επιχείρησαν να επιβάλουν έναν πανευρωπαϊκό σχεδιασμό μεταπολεμικού τύπου, χωρίς να χρειαστεί να διεξάγουν έναν ανάλογης κλίμακας πόλεμο.


Θα έχουμε δηλαδή μια νέα «Γιάλτα», η οποία θα επιβάλει τα αποτελέσματα ενός «Τρίτου Παγκόσμιου Πόλεμου», χωρίς να έχουμε τον ίδιο τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο! …Οι «γίγαντες», οι οποίοι θα έρθουν σε μια δήθεν «ισορροπία» —η οποία προέκυψε από μια δήθεν σύγκρουσή τους—, θα επιβάλουν μια «Νέα Τάξη» για το «καλό» τής ανθρωπότητας!


Η εξασθένιση της Ευρώπης ήταν ο στόχος όλης αυτής της «πορείας»!!!

…Ένας στόχος ο οποίος είχε αποφασιστεί πολλές δεκαετίες πριν γίνει αντιληπτός από τους κοινούς ανθρώπους

…Ένας στόχος ο οποίος απαιτούσε πολύ μεγάλη προετοιμασία, προκειμένου να μπορέσουν κάποιοι να θέσουν την Ευρώπη υπό την «ομηρία» τής Ρωσίας


…Να μπορέσουν την «απελευθερωμένη» από τη φοβία τής Σοβιετικής Ένωσης Ευρώπη να την καθηλώσουν εκ νέου σε μια ανάλογη κατάσταση, με τη Ρωσία ως «φόβητρο». Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν και πάλι στον θλιβερό ρόλο τού προδότη και καταστροφέα τής Ευρώπης τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ των κομμουνιστοναζί!

Η Γερμανία ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αποδείχθηκε η «αχίλλειος πτέρνα» τής Ευρώπης! …Ο μόνιμος «καρκίνος» της!!!


Η Γερμανία τού διεφθαρμένου Κολ και της Εβραίας Μέρκελ κατέστρεψε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την Ευρώπη, για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια των ιδιοκτητών της, που είναι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι.


Όλες οι βιομηχανικές δυνάμεις τής Ευρώπης ισοπεδώθηκαν από τη Γερμανική λαίλαπα. Η Γερμανία πήρε επιδοτούμενα δάνεια, για να επιβληθεί με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού σε όλη την Ευρώπη και, όταν τελικά το κατάφερε κι έγινε η δήθεν «ατμομηχανή» της, πήγαν οι πονηροί και κατέβασαν τον «γενικό διακόπτη» που ονομάζεται «Nord Stream» και την «έσβησαν»! Γι’ αυτόν τον λόγο η Γερμανία, παρ’ όλο που θιγόταν στον μέγιστο βαθμό, δεν αντέδρασε στη μεγαλύτερη πράξη αλητείας που έχει πραγματοποιηθεί εν καιρώ ειρήνης!!!


Η οικονομική και πολιτική εξασθένιση της Ευρώπης ήταν το προαπαιτούμενο για την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία! Έπρεπε να μπουν τα κράτη τού Ευρωπαϊκού Νότου σε Μνημόνια, για να μπορούν να τα ελέγχουν οι «δανειστές» τους! …Να ελέγχουν τις συμπεριφορές τους και άρα και τις συμμαχίες τους. Έπρεπε να καταστραφούν οι βιομηχανίες των βιομηχανικών κρατών τού Ευρωπαϊκού Βορά, για να απειλούν —οι ίδιοι εκβιαστές— κι αυτά τα κράτη με καταστροφή! Όταν επιτεύχθηκαν όλα αυτά και η Ευρώπη μπήκε σε οικονομική ύφεση, ξεκίνησε το «παιχνίδι» τού ΝΑΤΟ …Το «παιχνίδι» των «συμμάχων», οι οποίοι κρίνονται για την προθυμία τους να συμμετάσχουν στα «παιχνίδια» που καταστρέφουν τα ίδια τα κράτη. Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα εξασφάλιζε το «άλλοθι» μόνον στον Πούτιν, αλλά θα εξασφάλιζε το «άλλοθι» και στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ευρωπαίους ηγέτες να καταστρέψουν τις εθνικές τους οικονομίες, για να εξυπηρετήσουν τα «αφεντικά».


Τα ευρωπαϊκά κράτη «αυτοκτόνησαν», για να «σώσουν» τη «Δημοκρατία» και την «Ελευθερία» …«Αυτοκτόνησαν», πολεμώντας για τα «ανώτερα» στο πλευρό τής Ουκρανίας, όπως μας διαβεβαίωσε ο Μπάιντεν στην πανηγυρική του ομιλία στο Κογκρέσο. Αυτό έγινε με την πολιτική των αντιρωσικών κυρώσεων.


Η πολιτική των κυρώσεων εις βάρος τής Ρωσίας ήταν μια παγίδα για την ίδια την Ευρώπη …Μια παγίδα, η οποία στήθηκε πολύ έξυπνα και μέσα σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου. Γιατί ήταν παγίδα;

…Γιατί η Ρωσία ΔΕΝ στηριζόταν στην παραγωγή της!

…Στηριζόταν στον πλούτο της!


…Εξήγαγε ενέργεια στους πελάτες της, αλλά γινόταν η ίδια ακόμα πιο μεγάλη πελάτης γι’ αυτούς, εφόσον αγόραζε απ’ αυτούς προϊόντα «ανώτερης» διαδικασίας! Οι Ευρωπαίοι, δηλαδή, τής έδιναν χρήματα ως πελάτες και τής έπαιρναν πολλά περισσότερα όταν αυτή γινόταν πελάτης τους! Λογικό είναι αυτό.


Η Ρωσία εξήγαγε ενέργεια και πρώτες ύλες, που ακολουθούν μια συγκεκριμένη «δυναμική» τής αγοράς και εισήγαγε προϊόντα με ενσωματωμένες τεράστιες υπεραξίες!


Μια χώρα με αυτά τα χαρακτηριστικά έχει δυνατότητες να εκβιάζει η ίδια και όχι να εκβιάζεται! …Χάρη τούς έκανε που τους αγόραζε τα προϊόντα! …Πιεζόταν από Γάλλους, Άγγλους, Γερμανούς, ν’ αγοράζει τα προϊόντα τους ακόμα και εις βάρος των συμφερόντων της!


Πώς είναι δυνατόν αυτόν, τον οποίο αρχικά πιέζεις ν’ αγοράσει τα προϊόντα σου, να τον απειλείς στη συνέχεια ότι θα του τα στερήσεις; Η Ρωσία παρέμενε βιομηχανικά υπανάπτυκτη με πολύ μεγάλη πίεση και πολύ συνωμοσία!!!


Είναι δυνατόν να θεωρείς ότι μπορείς να την εκβιάσεις με κυρώσεις, οι οποίες στην ουσία ακυρώνουν την «επιτυχία» σου να τη βαστάς καθηλωμένη στην κατανάλωση των δικών σου προϊόντων —και άρα στην αδυναμία—;


Η Ρωσία μετά την «ανάδυσή» της από τα συντρίμμια τής Σοβιετικής Ένωσης είχε πέσει θύμα τής δυτικής λαίλαπας και είχε χάσει εξ’ ολοκλήρου τη βιομηχανική της δύναμη!!! Μετά από ένα τεράστιο «πλιάτσικο» είχε καταντήσει μια υπανάπτυκτη αλλά πάμπλουτη «Αραβία» τού Βορά! …κι αυτό σημαίνει ότι η γενική της φτώχεια ήταν δεδομένη, άσχετα με τα δισεκατομμύρια που εισέπρατταν οι «ολίγοι», οι οποίοι έλεγχαν τις φυσικές πλουτοπαραγωγικές της πηγές.


Αυτό σημαίνει πως οι όποιες κυρώσεις θα επιβάλλονταν στη Ρωσία από την Ευρώπη δεν θα έπλητταν το κεφάλαιό της, αλλά θα ήταν αυτοκτονικές γι’ αυτούς που τις επέβαλαν! Οι Ευρωπαίοι, χάνοντας την πρόσβαση στη φτηνή ρωσική ενέργεια, όχι μόνον θα έκαναν μη ανταγωνιστική την παραγωγή τους, αλλά θα έχαναν και τον καλύτερο πελάτη τους! …Όχι μόνον θα έχαναν τον προμηθευτή τού φτηνού αερίου, αλλά θα έχαναν και τον πελάτη που ξόδευε τα δισεκατομμύριά του σε Mercedes και Ferrari μέσα σε μια κοινωνία άνεργη και φτωχή!


Δεν κάνεις ΠΟΤΕ τέτοια πολιτική εναντίον κάποιου που τον έχεις ανάγκη ως προμηθευτή και ταυτόχρονα τον εκμεταλλεύεσαι ως πελάτη! Ακόμα κι ένα τελειωμένο πρεζόνι τού δρόμου ξέρει ότι δεν το συμφέρει να παίρνει τέτοια μέτρα απέναντι στον προμηθευτή του.


Αυτές οι κυρώσεις θα έδιναν στη Ρωσία τη δυνατότητα ν’ ανα­πτυ­χθεί, γιατί απλούστατα θ’ «αναγκαζόταν» την έλλειψη προμηθειών από την ευρωπαϊκή παραγωγή να την αναζητήσει κάπου αλλού.


Το αποτέλεσμα; …Αυτό το οποίο βλέπουμε!


…Στην αγορά, που μέχρι εκείνη τη στιγμή τα κινέζικα αυτοκίνητα δεν ήταν ανταγωνιστικά, σήμερα κυριαρ­χούν

…Οι Κινέζοι ανταγωνιστές των Ευρωπαίων κατέκτησαν μια αγορά, την οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή ούτε καν ονειρευόταν. Ταυ­τόχ­ρονα, η νέα δυναμική τής οικονομίας τής επιτρέπει να διεκδικεί την εκ νέου εκβιομη­χάνισή της στον υψηλό­τερο βαθμό!


Ενώ, όπως μας είχε δείξει η ιστορία —με την αποτυχημένη απόπειρα εξαγοράς τής Volkswagen—, μέχρι τώρα οι Ρώσοι δεν μπορούσαν να εξαγοράσουν κορυφαία τεχνογνωσία παρα­γω­γής, προκειμένου ν’ αναπτυχθούν βιομηχανικά —και άρα ν’ απε­ξαρτηθούν από την ευρωπαϊκή παραγωγή— τώρα μπορούν να το κάνουν!

…Ήταν «αδύναμοι» έως τώρα να το απαιτήσουν από τους πανίσχυ­ρους Ευρωπαίους, αλλά είναι πλέον αρκετά ισχυροί για να το απαιτήσουν από τους Κινέζους και τους Κορεάτες!


Το αποτέλεσμα ήταν με τις κυρώσεις η Ρωσία ν’ αποκτήσει αυτό το οποίο μέχρι τώρα τής έλλειπε και ήταν το ανταγωνιστικό βιομηχανικό κεφάλαιο. Αυτό το κεφάλαιο σε συνδυασμό με την άπειρη ενεργειακή αυτάρκειά της την καθιστά απόλυτη υπερδύναμη στον Πλανήτη! …«Φόβητρο» όχι μόνον της Ευρώπης, αλλά του Πλανήτη ολόκληρου! Με δεδομένη την τρομερή της στρατιωτική ισχύ, αυτήν τη στιγμή «παίζει» μόνη της!


Είδαν οι Αμερικανοί στην εκπομπή τού Τάκερ Κάρλσον το πώς είναι η σημερινή Ρωσία και τρόμαξαν! Αυτοί νόμιζαν ότι θα έβλεπαν τη διαλυ­μένη Ρωσία τού μεθύστακα του Γιέλτσιν και σάστισαν όταν την είδαν «γυαλισμένη».


Σταδιακά η Ρωσία, δηλα­δή, μετά την ισχυ­ρο­­ποίησή της από τις βλακώ­δεις ευρωπαϊκές κυρώσεις, θα έχει τη δυνατότητα να εξαγο­ράσει και την εναπομείνασα τεχνογνωσία τής ρημαγμένης Ευρώπης και θα την καταστρέψει!


Η πάμπλουτη Ευρώπη —και με διαφορά ο μεγαλύτερος «μέτοχος» της πανανθρώπινης γνώσης— θα μείνει ένα «κουφάρι», που θα επιβιώνει στα όρια υπό το έλεος των «δανειστών»!


Πόσο τυχαίο μπορεί να ήταν αυτό; Ήταν ένα ολέθριο λάθος των ηλιθίων που κυβερνάνε τα ευρωπαϊκά κράτη ή μήπως ήταν το υπέρτατο μυστικό τής Νέας Τάξης;


…Η Ευρώπη θα «αλυσοδεθεί» εκ νέου σε μια νέα «ψυχροπολεμική» εποχή φτώχειας και εξάρτησης …Οι ΗΠΑ θ’ αναλάβουν τον ρόλο τού «νταβατζή» και «προστάτη» της και οι τοκογλύφοι θα τα αρπάξουν όλα! …για το «καλό» τής ειρήνης και της ανθρωπότητας! Στην πραγματικότητα επαναλαμβάνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι ΤΟ ΙΔΙΟ σχέδιο με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!


…ΟΙ ΙΔΙΟΙ Σιωνιστές τοκογλύφοι, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ να καταστρέψει την Ευρώπη —και, αφού τη φέρει στο έλεος των δανειστών της, να την καθηλώσει σε μια ισορροπία τρόμου με τη Σοβιετική Ένωση— είναι εκείνοι που χρηματοδότησαν και τον Ζελένσκι να κάνει ΤΟ ΙΔΙΟ …Να καταστρέψει την Ευρώπη εκ νέου! …να τη δεσμεύσουν στα δάνεια των τοκογλύφων και να την καθηλώνουν στην αδυναμία αντίδρασης με το «φόβητρο» της Ρωσίας! …ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι, οι οποίοι χρηματοδότησαν την «επανάσταση» του μαρξιστή Στάλιν, για να απειλεί την Ευρώπη, είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που χρηματοδότησαν και τον «εθνικισμό» τού μαρξιστή Πούτιν, για να κάνει κι αυτός το ίδιο πράγμα!


Απλά τώρα ετοιμάζουν μια νέα «Γιάλτα» και πάλι με τους ίδιους εξευτελιστικούς για την Ευρώπη όρους! …Και πάλι η Γερμανία «κατεστραμμένη», έχοντας πάρει στο «λαιμό» της ολόκληρη την Ευρώπη, θα περιμένει να εξαιρεθεί από την κακή «μοίρα» όλων των υπολοίπων!


Το ΔΝΤ απλά θα επαναλάβει το «παιχνίδι»! Γι’ αυτό πηγαίνει τώρα στη Μόσχα το ΔΝΤ, αδιαφορώντας για την «οργή» των Ευρωπαίων «ηγετών». Όπως το Μπρέτον Γουντς «αποφάσισε» για τη μεταπολεμική «Τάξη Πραγμάτων» πριν καν τελειώσει ο πόλεμος της Γερμανίας —και άρα πριν νικηθεί ο Χίτλερ—, έτσι και τώρα πηγαίνει ως «ΔΝΤ» στη Μόσχα, για να επιβάλει τους όρους τής Νέας Τάξης Πραγμάτων —πριν καν νικηθεί ο Ζελένσκι και άρα πριν τελειώσει ο πόλεμος της Ουκρανίας—!


Όπως τότε οι «σύνεδροι» του Μπρέτον Γουντς «κατασκεύαζαν» τη νομισματική πολιτική τής μεταπολεμικής εποχής επάνω στην παγκόσμια «δολαριοποίηση», έτσι και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι «κατασκευάζουν» σήμερα τη μελλοντική «αποδολαριοποίηση» της παγκόσμιας οικονομίας!


Τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ κόλπα από τους ΙΔΙΟΥΣ ανθρώπους, απλά σε μεγαλύτερες κλίμακες! …


Θα έχουμε ρυθμίσεις Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς να έχουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο! Όμως, το κόστος για τους ευρωπαϊκούς λαούς και το μέλλον τους θα είναι το ίδιο οδυνηρό! Απλά θα αποφύγουμε τα εκατομμύρια των νεκρών, τα οποία πρωτίστως απειλούν τους σχεδιαστές τής Νέας Τάξης και δευτερευόντως τους ίδιους τους λαούς!


Η σφαγή τής Γάζας, η οποία έγινε στη «σκιά» αυτού του ακήρυχτου πολέμου, ήταν ένα αναμενόμενο παράπλευρο φαινόμενο αυτών των παγκόσμιων αλλαγών που επιχείρησαν να επιβάλουν οι Σιωνιστές. Εφόσον οι Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι «τακτοποιούν» την «επόμενη ημέρα» για ολόκληρο τον κόσμο, είναι δυνατόν να μην επιχειρήσουν να επωφεληθούν και οι ίδιοι σε εθνικό επίπεδο; Είναι δυνατόν να μην «πριμοδοτήσουν» τους ομοεθνείς τους; Στην «αναμπουμπούλα» τού δικού τους «παγκόσμιου πολέμου» αποφάσισαν να κάνουν εθνοκάθαρση και να αρπάξουν από τους γηγενείς Παλαιστίνιους το «οικόπεδο» που χρειάζονταν, άσχετα αν αυτό ήταν πατρίδα για εκείνους. Τα πάντα είναι ΙΔΙΑ!!!


…Απλά στην πρώτη εκτέλεση του «έργου» τής παγκόσμιας ανθρωποσφαγής οι Σιωνιστές έδωσαν στους Εβραίους ως συλλογικό κέρδος τις αποζημιώσεις τού ψευδο­ολοκαυτώματος, ενώ τώρα θα τους δώσουν τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη!


Αντιλαμβανόμαστε ότι ο ρόλος τού Πούτιν ΔΕΝ είναι και τόσο «ξεκάθαρος», όσο θα ήθελε ο ίδιος! Γιατί θα το ήθελε; …Γιατί εξακολουθεί να έχει ανάγκη το «άλλοθι» του «υπερπατριώτη» …Έχει ανάγκη το «άλλοθι», γιατί ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ —πέραν όλων των άλλων— έχουν χάσει τις ζωές τους και δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες! …Ρώσοι νεαρής ηλικίας, που, εάν ο Πούτιν δεν συμμετείχε σ’ αυτήν τη συνωμοσία, όλοι αυτοί θα βρίσκονταν εν ζωή! Έχει ανάγκη ο Πούτιν το «άλλοθι» για την ίδια την επιβίωσή του —κυριολεκτικά και μεταφορικά—! Το έχει ανάγκη, γιατί βοήθησε αλλόθρησκους Εβραίους και αλλόδοξους Προτεστάντες να βάλουν τους Ορθόδοξους Σλάβους σ’ έναν τρομερό «Εμφύλιο» πόλεμο, ο οποίος ήδη «μετρά» —και άρα θρηνεί— σχεδόν ένα εκατομμύριο νεκρούς!!! Εάν αποκαλυφθεί ο ρόλος του, δεν θα μπορούν να τον σώσουν ούτε καν οι Εβραίοι ολιγάρχες, που κι αυτοί θ’ αναγκαστούν να δώσουν μάχη για τη δική τους ζωή!


Γι’ αυτόν τον λόγο προστα­τεύουν με όλα τα μέσα την εικόνα του σε αντίθεση με άλλους «αναλώσιμους», όπως ο Ζελένσκι. Τον έχουν ανάγκη, γιατί η Ρωσία που του έχουν παρα­δώσει αποτελεί έναν από τους βασικούς αν όχι τον «θεμέλιο λίθο» τής Νέας Τάξης Πραγμά­των. Γι’ αυτόν τον λόγο τον έχουν «διορίσει» ισόβιο Πρόεδρο της! …Αγαπημένος τού Κίσινγκερ και του Σβαμπ ήταν πάντα! …Συμμε­τέ­χων σε όλα τα «κονκλάβια» της Νέας Τάξης! …Ο «εκλεκτός» τους, ο οποίος διαχειρίζεται ως «δικτάτορας» μια «επαρχία» τής «αυτοκρατορίας» τους. Με τη Μέρκελ, τον Μπάιντεν, τον Τζόνσον ή τον Μακρόν, οι οποίοι παριστάνουν τους εχθρούς του, είναι «ομόσταβλοι» στους «στάβλους» των ίδιων Σιωνιστών ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των λαών τους! Όλοι αυτοί θα τον «βοηθήσουν» να παραμείνει στη θέση του και άρα να διατηρήσει το «άλλοθί» του απέναντι στον ρωσικό λαό!…


…Θα τον βοηθήσουν, γιατί τους βοηθά! Μόνον έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όλοι τον κατηγορούν και τον αναμιγνύουν σε όλα τα εσωτερικά τους θέματα σαν «δαίμονα» κι αυτός δεν απαντά. Τον χρησιμοποιούν για να «παίξουν» τα πολιτικά τους «παιχνίδια» κι αυτός δεν αντιδρά.


Είναι δυνατόν ο αρχηγός των πανίσχυρων Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών να αφήνει να γίνεται σπέκουλα εις βάρος του κα να μην αντιδρά με διοχέτευση πληροφοριών; Το έκανε ο φουκαράς ο Σνόουντεν και δεν μπορεί να το κάνει ο πανίσχυρος «κληρονόμος» τής KGB; Δεν γνωρίζει η Ρωσία ποιοι ήταν οι συνταξιδιώτες τού Εβραίου Έπσταϊν κι τι έκαναν; Δεν γνωρίζει η Ρωσία την ιδιωτική ζωή τού Ομπάμα και το «Pizzagate»; Δεν γνωρίζει η Ρωσία τις βρωμιές τού Μπιλ και της Χίλαρι; Δεν γνωρίζει η Ρωσία ποιος πλήρωνε τον Χάντερ Μπάιντεν; Δεν γνωρίζει η Ρωσία τι συμβαίνει στην «οικογένεια» Μακρόν; Γιατί δεν τους τινάζει στον «αέρα»; Τους αφήνει να τον κατηγορούν, ενώ μπορεί να τους ισοπεδώσει ως άτομα; Είναι έτοιμος δηλαδή να ρίξει ατομικές βόμβες σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, σκοτώνοντας εκατομμύρια ανύποπτων κι αθώων πολιτών και δεν μπορεί να «τινάξει» στον «αέρα» τους διεφθαρμένους και ανώμαλους ηγέτες τους με μια απαγορευμένη πληροφορία;


Όλα αυτά από μόνα τους αποδεικνύουν ότι κάτι «βρωμάει» στην υπόθεση αυτή. Προφανώς όλα αυτά είναι μέσα στα πλαίσια ενός «στημένου» παιχνιδιού μεταξύ συνεργατών! …«Παράσταση» δίνουν τα υποχείρια των Σιωνιστών! …Τους προσφέρει κέρδη ο Πούτιν και περιμένει ανταπόδοση! Για εμάς είναι δεδομένο πως είναι προαποφασισμένο ότι στο τέλος τού πολέμου στην Ουκρανία θα του δώσουν σαν «δώρο» το Ντονμπάς, το οποίο έτσι κι αλλιώς ανήκε στη Ρωσία!


…Θα του δώσουν σαν «δώρο» κάτι το οποίο ανήκε ήδη στους Ρώσους, για να τους «προσδέσουν» επάνω στον «στρατηλάτη» «ευεργέτη» τους. Με μέσον το Ντονμπάς θεωρούν ότι μπορούν να του εξασφαλίσουν τη δια βίου εξουσία. Αυτόν ξέρουν, αυτόν θα ενισχύσουν!


…Θα τον στηρίξουν με όλα τα μέσα, προκειμένου να μπορεί μόνιμα να «απειλεί» την Ευρώπη και τους λαούς της με «τιμωρία» σε περίπτωση που αυτό απαιτούν τα συμφέροντα των «δανειστών» της, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και οι «προστάτες» του. «Νταβατζήδες» χωρίς «πιστολάδες» δεν μπορούν να υπάρξουν και γι’ αυτόν τον λόγο οι Σιωνιστές τοκογλύφοι συνδέονται άρρηκτα με τον Πούτιν!


Η ειρωνεία είναι πως όλα αυτά τα κάνουν οι Σιωνιστές με τις «πλάτες» των ΗΠΑ και την ίδια ώρα σκάβουν τον «λάκκο» και γι’ αυτές. Όλα γίνονται εις βάρος των Ευρωπαίων με τις πολιτικές και στρατιωτικές «πλάτες» των ΗΠΑ και την ίδια ώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ υπονομεύουν και τις ΗΠΑ. Αναγκαστικά, γιατί κι αυτές θα πρέπει να ελεγχθούν, για να μην απειλούν τη Νέα Τάξη. Αναγκαστικά θα πρέπει κι αυτές να τις βάλουν σε μια ανάλογη «παγίδα».


Όσο επικίνδυνη είναι η Ευρώπη για τα σιωνιστικά συμφέροντα άλλο τόσο είναι και οι ΗΠΑ. Ως εκ τούτου θα πρέπει κι αυτές να καθηλωθούν σε μια ελεγχόμενη κατάσταση. Όπως συμβαίνει στην Ευρώπη έτσι και στις ΗΠΑ θα εφαρμοστεί μια ανάλογη τακτική με τη λογική τού «copy-paste»! Και οι ΗΠΑ θα οδηγηθούν στην οικονομική «αυτοκτονία», για να μπορεί να λειτουργήσει ο εκβιαστικός σχεδιασμός των Σιωνιστών. Τώρα στήνουν τα δεδομένα, για να «παίξουν» το ίδιο «παιχνίδι» από την απέναντι πλευρά τού ωκεανού!


…«Καίγονται» για να τοποθετήσουν μια άσχετη κι αδύναμη Κάμαλα στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να δρομολογήσουν τα σχέδιά τους. Μέσω αυτής θα μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε μια αδύναμη «Ουκρανία», για να ελέγχουν μέσω «αυτής» όχι μόνον τον αμερικανικό λαό, αλλά ολόκληρη την αμερικανική Ήπειρο! Πώς θα γίνει αυτό; …Θα το περιγράψουμε σε κάποιο άλλο κείμενο.


Το ΤΕΛΟΣ των πάντων είναι πολύ κοντά!…

…και το ίδιο κοντά είναι και η τιμωρία ΟΛΩΝ των εγκληματιών αυτού του κόσμου!

0 comments

Comentarios


bottom of page