top of page
  • sergioschrys

Τού ετοιμάζουν σούπερ κοκταίηλ ντόπας του Κοιμισμένου, για να ανταπεξέλθει στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν αρνήθηκε να συμφωνήσει σε έλεγχο ναρκωτικών ουσιών ενόψει του ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ αργότερα σήμερα.

Ενώ ο Τραμπ προσφέρθηκε να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών αν το κάνει και ο αντίπαλός του, η εκστρατεία του Μπάιντεν δεν δέχεται τίποτα από αυτό.

Σε εμφάνισή της στο CNN την Τετάρτη, η εκπρόσωπος της εκστρατείας του Μπάιντεν, Αντριέν Έλροντ, δήλωσε: "Θέλω να πω, δεν ξέρω καν τι να πω γι' αυτό".Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο Μπάιντεν κέρδισε δύο φορές τον Τραμπ σε προηγούμενες συζητήσεις (δεν το θυμάμαι αυτό).


Το επιτελείο του Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι ο Μπάιντεν θα είναι "πιθανότατα γεμάτος με Adderall" την Πέμπτη, με τον ανώτερο σύμβουλο Τζέισον Μίλερ να σημειώνει:


"Ξέρουμε ότι όταν πρόκειται για τις μεγάλες εκδηλώσεις, όταν πρόκειται για τα ντιμπέιτ, όταν πρόκειται για το State of the Union, πράγματα αυτής της φύσης, ότι θα έχουν τον Τζο Μπάιντεν τελείως σούπερ-ντοπαρισμένο. Θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει".


Ο Μπάιντεν κρύβεται στο Καμπ Ντέιβιντ από την περασμένη Πέμπτη και εξασκείται στο να στέκεται όρθιος!


Σημείωση: Το Debate θα μεταδοθεί απ' ευθείας από το X (Twitter) του Έλον Μάσκ σε όλον τον κόσμο και η ακροαματικότητα του αναμένεται να ξεπεράσει όλα τα προηγούμερα ρεκόρ, απόδειξη ότι όλος ο πλανήτης περιμένει αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό και ότι οι αμερικανικές εκλογές θα επιρρεάσουν τα μέγιστα την πορεία του κόσμου τα επόμενα χρόνια.

23 views0 comments
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και ΜΕΙΝΕΤΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Thanks for submitting!

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2024 by Pirinos Logios. Powered and secured by Wix

bottom of page