top of page
  • sergioschrys

Όσο ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός, η Ελλάδα κινδυνεύει να αποδεκατιστεί!

28 νησιά του Αιγαίου και γκριζάρισμα, ώστε να ακολουθήσει σε επόμενο στάδιο που είναι η ΚΑΤΟΧΗ τους!

Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός

Το καλοκαίρι τελείωσε ημερολογιακά και σιγά σιγά μπαίνουμε στα βαθιά νερά που όλοι λίγο πολύ σκεφτόμαστε το που μπορούν κολυμπώντας τα να μας βγάλουν!


Οι ανακαλύψεις των ενεργειακών κοιτασμάτων φίλοι μου δεν είναι ευλογία για τον τόπο που δεν μπορεί να τα εξάγει και κυρίως να τα υπερασπιστή με την δύναμη των όπλων του!


Η Τουρκία αγαπητοί μου, που μέχρι και σήμερα εισάγει αέριο κυρίως από την Ρωσία, και το υπόλοιπο από το Αζερμπαϊτζάν, την Αλγερία και τη Νιγηρία για τις ανάγκες της, αν καταφέρει τελικά να ελέγξει τα κοιτάσματα της Ελληνοκυπριακής ΑΟΖ και να μεταφέρει αέριο από το Ισραήλ προς την Ευρώπη, θα αλλάξει εντελώς τις γεωπολιτικές ισορροπίες.


Ας ρίξουμε μια μάτια, (γιατί να μου το θυμηθείτε δεν αργεί ο καιρός που θα τα βλέπουμε όλα όσα σας γράψω στα Τουρκοκαναλα τους) τι ακριβώς ζητάει ο κατά τα άλλα φίλος του Μητσοτάκη και της υπόλοιπης πολιτικής παρέας!


Αποστρατικοποίηση 28 νησιών του Αιγαίου και γκριζάρισμα, ώστε να ακολουθήσει σε επόμενο στάδιο που είναι η ΚΑΤΟΧΗ τους.


Απαγόρευση ανακήρυξης 12 μιλίων στο Αιγαίο και στη Κρήτη.


Λύση του Κυπριακού όπως την θέλει αυτή, το Λονδίνο και φυσικά η Ουάσινγκτον ώστε να γίνει και αυτή κομμάτι της «γαλάζιας πατρίδας ».


Ανεξαρτησία της Θράκης με κατασκευασμένα επεισόδια ( δεν αργούν ! )


Εικάζω ότι ο Ερντογάν ως αντάλλαγμα των υπηρεσιών της Τουρκίας για τη διώρυγα της Κωνσταντινούπολης, της «επιστασίας» και της βοήθειάς της για τον κατευνασμό της Χεζμπολάχ αλλα και του υπόλοιπου Μουσουλμανικού κόσμου, θα απαιτήσει από τον μόνιμο μας νταβατζή να μας υποχρεώσει να υπογράψουμε συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ μαζί τους με τους χειρότερους όρους!


Ηδη έχουμε δεχτεί την αποστρατικοποίηση του Αιγαίου και ας μην το λέμε φανερά, καθώς και ότι τα χωρικά μας ύδατα δεν πρόκειται ποτέ να επεκταθούν πάνω από 6 μίλια το ανώτερο!


Να υπογράψουμε μια ιδιόμορφη συμφωνία παράδοσης των τριών τετάρτων της Κρήτης, ώστε η Τουρκία να υφαρπάξει τα κοιτάσματά της!


Εννοείται πως Μέγιστη και Ρόδος βρίσκονται μονίμως στον στόχαστρο της και μάλιστα πολλές φορές περικυκλωμένες διακριτικά δια θαλάσσης!


(Γνωρίζω ότι όλα αυτά σας φαίνονται πολύ δύσκολα για να συμβούν , αλλά ο χρόνος μας έχει αποδειξη ότι με αυτό το υπάρχον πολιτικό σύστημα στην πατρίδα μας ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!)


Φυσικά, να υποχρεωθεί να μην αντιδράσει η Κυπριακή κυβέρνηση και να αποδεχτεί να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ με τη Τουρκία με τους κατάπτυστους όρους που απαιτεί.


Και να αναθεωρήσει τις συμφωνίες οριοθέτησης ΑΟΖ με το Ισραήλ και το Λίβανο. Πράγμα που ξεκίνησε στα κρυφά να κάνει (και ας το παίζει εχθρός του Νετανιάχου), και στα φανερά με την Αίγυπτο.


Τώρα η εδώ κυβέρνηση Μητσοτάκη, ό,τι φληναφήματα και να προφασίζεται, δεν καταφέρνει πλέον να πείσει τη μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών ότι υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων, και όχι τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων, και βεβαίως των μεγάλων επενδυτικών ταμείων που κατέχουν σχεδόν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κόσμου, όπως η Εβραϊκή Black Rock συμφερόντων Ροτσαιλντ που τυγχάνει να είναι - τι σύμπτωση! - και ο κοινός ιδιοκτήτης σχεδόν όλων των πετρελαιϊκών εταιρειών, όπως οι Total, Exxon Mobil, Shell που δραστηριοποιούνται στα Ελληνοκυπριακά θαλάσσια οικόπεδα!


Aν γίνει πραγματική σύρραξη Ελλάδας – Τουρκίας και όχι «γιαλαντζί», θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και όλη η Ανατολική Μεσόγειος θα αναφλεγεί μαζί με το είδη υπάρχον !!!!!!!


Ομως αυτό είναι προς το συμφέρον μας;


Τι είναι λοιπόν προς το συμφέρον μας;

Όλα αυτά που υπογείως έχουν συμφωνηθεί εις βάρος μας;

Αναμφισβήτητα όχι!


Εδώ που φτάσαμε φίλοι μου πρέπει υποχρεωτικά να αμυνθούμε με νύχια και με δόντια, διότι και θα μας κομματιάσουν και θα μας τα πάρουν όλα γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν εκτιμάει τους δειλούς!


Η κατάσταση να γνωρίζετε, και ας βρίσκεστε ακόμη στις παραλίες, πως είναι παρά πολύ επικίνδυνη και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι όλοι οι …Έλληνες πρωθυπουργοί, οι υπουργοί Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, που δεν φρόντισαν ποτέ, τουναντίον θα έλεγα, να μη φτάσουμε στο σημείο μηδέν.


Δεν ξεχνάμε δε, ότι ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν αποψιλωθεί σκοπίμως, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ξοδεύει λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων για να ταΐζει από το προϋπολογισμό του τους λαθρομετανάστες, αντί να τις εξοπλίζει με τα απαραίτητα για περίπτωση επίθεσης των Τούρκων!


Το πως προσδοκούν οι ΗΠΑ, οι «εταίροι» μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ισραήλ να γίνουν ανεκτά όλα αυτά εις βάρος του Ελληνισμού χωρίς να υπάρχει στρατιωτική αντίδραση από άλλες δυνάμεις, χωρίς να προκαλέσουν κύμα αντιδράσεων από την Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και μεγάλο κύμα αντιτουρκισμού, αντιμουσουλμανισμού και αντισημιτισμού, αποτελεί τροφή για σκέψη...


Μήπως γιατί γνωρίζουν ότι υπό την εκτίναξη της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης λόγω κορωνοϊού, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση οδεύουν προς διάλυση και όποιος προλάβει, αρπάζει ωμά ό,τι μπορεί στη περιοχή;


Μήπως γιατί στη πραγματικότητα οι ζώνες επιρροής είναι μοιρασμένες ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις και κανείς τους δεν θα μας συνδράμει στρατιωτικά και ας μας πουλούν οι απο δώ φύκια για μεταξωτές κορδέλες;


Σήμερα φίλοι μου, δεν υπάρχουν πια μόνο δύο μεγάλες δυνάμεις , αλλά αναδυόμενοι πόλοι, και σίγουρα η αποστρατικοποίηση του Αιγαίου, ο ακρωτηριασμός της ελληνοκυπριακής ΑΟΖ και η κοσοβοποίηση της Ελλάδας θίγουν αντίπαλα συμφέροντα.


Ακόμα και αν κανείς δεν μας βοηθήσει σε μία στρατιωτική επίθεση εναντίον μας, ακόμα και αν υποστούμε τρομερές απώλειες, αυτές δεν θα κρατήσουν για πολύ.


Να υπενθυμίσω εδώ το περίφημο Γερμανο-Σοβιετικό Σύμφωνο Μη Επίθεσης γνωστό ως σύμφωνο Μολότωφ – Ρίμπεντροπ του 1939 όπου κατέληξε στη μάχη του Στάλινγκραντ και στη πανωλεθρία των Γερμανών. Βέβαια, μετά από κάποια εκατομμύρια θύματα ένθεν κακείθεν…


To αν όλα αυτά είναι παράλογες ανησυχίες μου που βλέπω την πατρίδα μου να κινδυνεύει με μια δεύτερη Άλωση, θα δείξει μόνο το αποτέλεσμα και πιστέψτε με αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.


Οι συμφωνίες των μυστικών υπηρεσιών των μεγάλων δυνάμεων με τη Τουρκία για τη περικύκλωση της Ρωσίας, και οι ανομολόγητες ομερτά μεταξύ πετρελαιϊκών εταιρειών και ντόπιων ελίτ για την υφαρπαγή των ενεργειακών πόρων, απειλούν τη παγκόσμια ασφάλεια και μετατρέπουν την ανακάλυψη ενεργειακών πόρων σε κατάρα για τους λαούς.


Στο σημείο όμως που έχει φτάσει η πατρίδα μας μετά το συνεχόμενο σφυροκόπημά της με «ασύμμετρες» απειλές εδώ και τόσα χρόνια οι Έλληνες δεν έχουν πια τίποτε να περιμένουν ούτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε από το ΝΑΤΟ ούτε από την ανακάλυψη φυσικού αερίου, που υπό τη παρούσα κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να απολαύσουν τα ωφέλη από την εκμετάλλευσή του...


Η Ελλάδα μπορεί να πολεμήσει, ακόμα και αν πίσω από το Τούρκικο …θεριό που βρυχάται κρύβονται ακόμα μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνάμεις (ΗΠΑ)!


Και πρέπει να το κάνει, διότι διαφορετικά η σφαγή της είναι προδιαγεγραμμένη.


Η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας έχει διαχρονικά αποδείξει ότι μισεί τη μητέρα Ελλάδα!

Επομένως, εφόσον η διπλωματία μας παράγει καταστρεπτικά αποτελέσματα, οι μόνες που μπορούν να διασώσουν την ιστορική συνέχεια και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας είναι τελικά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!


Θέλω να γνωρίζετε πως η τελειωμένη - για το άτομο μου - Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει ΠΟΤΕ το άρθρο 42 της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας για να υπερασπίσει στρατιωτικά την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!


Μέχρι τώρα αποδείχτηκε περίτρανα ότι η περιβόητη Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη είναι ανύπαρκτη, όπως φυσικά και η νατοϊκή στήριξη που είναι κυριολεκτικά ένα κρύο αστείο.

Να γνωρίζετε άπαντες, πως η η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, παίρνουν ανοιχτά το μέρος της Τουρκίας, ενός κράτους που όχι μόνο δεν είναι μέλος της ΕΕ, αλλά οπλίζει τζιχαντιστές, έχει διαπράξει αναγνωρισμένες γενοκτονίες πολλών λαών και παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα ενός κράτους-μέλους της ΕΕ, στέλνοντας ορδές λαθροεισβολέων και εκβιάζοντας διαρκώς την Ελλάδα να της παραδώσει την εθνική της κυριαρχία.


Πρόκειται για ανήκουστη, επονείδιστη και ανάδελφη στάση των υποτιθέμενων «εταίρων» μας, που αν είχαμε πατριώτες πολιτικούς θα έπρεπε να θέσουν ζήτημα εξόδου και από τους δύο οργανισμούς, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ, καθώς και από την ευρωζώνη, επιστροφή ξανά στη δραχμή, στάση πληρωμών του χρέους και σύναψη νέων πλέων συμμαχιών.


Αντί λοιπόν να προχωρήσουμε στην ομαδική μας αυτοκτονία, ας απαντήσουμε με ένα Μολών Λαβέ, με ένα νέο Αποθανέτω η ψυχή μας μετά των αλλοφύλων, τόσο μεγάλο, όσο ολόκληρο το Αιγαίο, που λυσσωδώς θέλουν να μας αφαιρέσουν!


Διότι η Ελλάδα και οι Έλληνες, είναι συνυφασμένοι με το πανάρχαιο λίκνο τους: το μυθικό Αιγαίο μας και τα νησιά του.


Η σημειολογική και μεταφυσική αξία του Αιγαίου είναι τόσο μεγάλη για τον Έλληνα, που αν του το αφαιρέσουν, η ίδια η ύπαρξή του τίθεται υπό αμφισβήτηση!


Μας ζητείται αποστρατικοποίηση των νησιών μας σε πρώτη φάση.

Σε δεύτερη, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας θα παίζουν ρόλο μόνο ορντινάτσας του ΝΑΤΟ σε αποστολές εκτός έδρας και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας μέσα στα ΚΥΤ.


Διότι τα ΚΥΤ μετατρέπονται σε μικρά Κόσοβα, σε ολόκληρους μουσουλμανικούς θύλακες που θα εκδιώξουν τον ελληνικό γηγενή πληθυσμό στα σημεία επιρροής τους.


Διότι η Ελλάδα θα έχει γίνει και με τη βούλα, ακόμα ένα failed state στη περιοχή, ένα αποτυχημένο κράτος γεμάτο με νατοϊκές βάσεις, ανάχωμα προς τη Ρωσία, χωρίς όμως να λάβει το παραμικρό ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ αντάλλαγμα...


Αποστρατικοποίηση 28 νησιών και κάτω από 6 μίλια ζητούν οι Τούρκοι. Θα την αποδεχτούμε; …. Νομίζω πως η κυβερνήση Μητσοτάκη με πρόφαση το Ουκρανικό είδη το έχει πράξει.


Μας αξίζει λοιπόν μια τέτοια τύχη μέσα στο ίδιο μας το λίκνο;

Αναμφισβήτητα όχι!


Η Κύπρος, η Θράκη, τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες, το σύμπλεγμα του Καστελλόριζου και η Κρήτη μας, δεν κείνται μακράν!


Όλα όσα ζητούν οι εχθροί μας να μας κόψουν είναι μέλη του ίδιου σώματος μας!


Τα τρία τέταρτα της Κρήτης και όλα τα νησιά της μεταξύ των οποίων και η Γαύδος και νήσος Χρυσή, ζητάει η Τουρκία μέσω εκατό τουρκικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Θα της τα χαρίσουμε;


Το ΝΑΤΟ δεν φυτεύει τυχαία μικρά Κόσοβα στα Βαλκάνια!

Μπορούμε εμείς να αποτελέσουμε εξαίρεση;


Ναι, μπορούμε. Διότι οι Έλληνες δεν είμαστε ένα οποιοδήποτε έθνος!

Είμαστε αυτοί που έδωσαν τα φώτα της Δημοκρατίας στην οικουμένη και έχουμε ιερό χρέος να αποτρέπουμε τέτοιες ανομίες εις βάρος μας!


Η Ελλάδα είναι παγκόσμιο πνευματικό σύμβολο, δεν μπορεί να μετατρέπεται σε έναν εξαθλιωμένο «χώρο» στον οποίο αλλαλάζουν 85 μουσουλμανικές φυλές!


Οι Έλληνες είναι φορείς της Ελληνικότητας και των αρχών της δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο και δεν επιτρέπεται να ανεχθούν να τους συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον εξευτελιστικό τρόπο.


Aνεξάρτητη Θράκη ζητούν και απόσυρση του Ελληνικού στρατού ενώ η δοσιλογικά κυβέρνηση αδρανεί! Θα το επιτρέψουμε;


Μια στρατιωτική σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας θα διέλυε την ετοιμόρροπη και διεφθαρμένη ΕυρωπαΪκή Ένωση, θα άνοιγε το κουτί της Πανδώρας σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο και θα τράνταζε το «εγκεφαλικά νεκρό» ΝΑΤΟ που μας φέρεται τόσο ανάδελφα!


Αν το πολιτικό μας προσωπικό υπογράψει όλα όσα προαναφέρθηκαν και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας παραμείνουν απαθείς, όταν θα έρθει η στιγμή που θα ορθωθούν οργισμένοι οι υγιείς και φιλόπατρεις παράγοντες της Ελληνικής κοινωνίας και θα συναφθούν νέες συμμαχίες, να φροντίσουν όλοι όσοι συναίνεσαν σε τέτοια εγκλήματα, να έχουν βρει από τώρα σε ποια βαθιά λαγούμια θα κρυφτούν αν φυσικά προλάβουν...


Όλα αυτά σας τα γράφω , γιατί τα μαντάτα για το 2025 είναι απ' όσα διαβάζω, και κυρίως από πληροφορίες που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση, καθόλου καλά...


Γι' αυτο « Κάλιο γαιδουρόδενε , παρά γαιδουρογύρευε... »

0 comments

Kommentare


bottom of page